Monday 16. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

O Petrolu

9. junij 2009 ob 18:27 | Zlatko Širol |

Andrej Vizjak in Zmago Jelinčič komentirala zadnje dogodke v Petrolu.

Zlatko Širol

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 12 x komentirano
  1. JB pravi:

    Ampak polik je res biti lepo - maneverskega prostora politiziranje je neskončno mnogo. Sicer je pa Vizjak sam odgovoril na svoje vprašanje oz. tezo. Kravje kupčije so slabe. Če je nekdo odgovoren za slabe poslovne rezultate, ga je potrebno predčasno odpoklicati in to brez odprevnine. In petrol ima slabe rezultate in predstavniki delničarjev so potegnili konskvence, tako da so odstavili upravo. Kvečjemu je problem v tem, da so jo prepozno.Vsak mandat se s tožbo pač ne more končati. Gre za to, da v tem primeru ne obstaja utemeljen sum, da bi uprava namerno kupovala delnice po visoki ceni, zato da bi potem izkazala splab rezultat. To tudi ni logično, saj bi s tem sebi vejo rezali, je pa to znak da so slabo upravljali podjetje.

  2. medek pravi:

    Pizdi lažnjivi.

  3. 007 pravi:

    A zdaj se je pa Plemeniti spajdašu ponovno z Mesijinimi angeli. Ni prvič in ne zadnjič. Ne pozabt do naslednjih volitev tega kar je reku, da so Slovenci neumen narod in da je dons SNS edini bil proti javnim objavam prihodkov funkcionarjev. Se že ve zakaj.

  4. medek pravi:

    @007 No, vidiš, takrat ko sem žalil 007 sem mislil Plemenitega, ki se je tako oglaševal.
    Pa si me nahrulu :) Nisem mislil tebe, ampak na plemenitega pudlja - elbitovega trgovskega posrednika.

  5. MEFISTO pravi:

    007, Jelinčič je omel prav, ko je dejal, da smo Slovenci neumen narod.

    Nekateri komentatorji vsak dan dokazujejo to njegovo trditev.

  6. mahatma pravi:

    Pizda lažnjiva!
    V 4ih letih so uničl nešteto podjetij vključno z Petrolom in zdej pravi da je nova vlada kriva….

  7. matic s. pravi:

    kdaj pa si ti nazadnje vohal pizdo medek? verjetno vsak večer ala interactive way. ;)

  8. medek pravi:

    Pizde ne, rožice pa ja :)

  9. medek pravi:

    carni četrtek, 11.06.2009 ob 00:25

    Spet neke tajkunske igrice. Morda pa svoj delež v Petrolu prodaja Julius fond, ki si je sposodil denar za nakup deleža v petrolu pri cerkvenem Zvonu 1, temu pa je denar posodil Janšev (zdaj še bivši) direktor v Dravskih elektrarnah (DE). Kot je znano, Dravske elektrarne hočejo vračilo kredita, Zvon pa nima denarja za vračilo, medtem ko so se jamstva za kredit 21 mio €, ki so jih posodile Dravske elektrarne, izkazale za slabe. Janša je torej hotel preko DE, s pomočjo Zvona in Juliusa lastniško obvladati Petrol…
    http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/1042273508

  10. medek pravi:

    “Največji tat pravi, primite tatu. Tajkunski konglomerat okoli Istrabenza in medijsko-gospodarska sfera, ki jo obvladuje SDS, prakticirata pristop, da najprej diskreditirajo firmo, pa če je dobra ali slaba, nato pa gredo v menjavo vodstva in nastavijo svoje ljudi, nato pa pride ‘cisterna’, ki se priklopi na to podjetja in črpa denar za njihovi gospodarski imperij.”
    http://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-gre-za-ociten-primer-klientelizma/205000

  11. lampijon pravi:

    Vse to so samo (poskusi) adaptacije (mikro)organizmov na (politično) klimo. Še posebej velja to za “plemenito plesen”, ki se ponavadi in po potrebi pojavi ob “pravi” strani.

  12. cvek pravi:

    Izgleda, da se je Lahovnik le dogovarjal z RUSI, tudi o “PETROLU”, ČEPRAV ZANIKA, DA SO BILE TO “MORDA” BANKE ! ? Pogovajal naj bi se o “prekopavanju ” Slovenije po dolgem in počez, kot da že ni vse razkopano !

Komentiraj