Thursday 19. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Prvi odzivi - LDS

7. junij 2009 ob 21:00 | Vest |

Nosilec liste LDS Jelko Kacin in predsednica stranke Katarina Kresal o prvih odzivih na rezultate vzporednih volitev.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. ervinator pravi:

    Kacin najprej zatrdi, da rezultati na Pop tv (vzporedne volitve) niso merodajni, takoj zatem pa uspeh LDS utemeljuje prav na teh meritvah. :)

  2. MEFISTO pravi:

    Katarina Kresa se spet obnašala, kot po državno zborskih volitvah, da je zmagala.

  3. dawny pravi:

    t’ko t’ko, katarino na zoom! lepo.

  4. kaktus pravi:

    Čeprav nisem simpatizer bivših Titovih mladcev in bikonov iz Kumrovške partijske farme, je Kacin edina sprejemljiva izbira iz LDS-a ! Vse drugo ni niti za reciklažo, je čisti odpad !!

  5. Grimo pravi:

    Iz dveh poslancev na enega kar tako naprej!
    Še dobro da imajo Kacina, ker drugače bi bile volitve res polom za LDS.
    Pa še zdej se mi ne zdijo preveč zadovoljni. Mogoče so pričakoval še en mandat na račun Zares.
    No če pomisliš, da jih je premagala izvenparlamentarna NSi se res nimaš prav dosti za veselit in proslavljat. Krize znotraj stranke so očitno globlje kot so pripravljeni priznati.

  6. J. S. Mill pravi:

    Interpretacije volilnih rezultatov so bomba! Če se rezultat, ki je dosežen na evropskih volitvah primerja s tistim, ki je bil dosežen na državnozborskih, je čisto mogoče vključiti tudi lokalne volitve v to mineštro. Volilna udeležba je bila pa za revčšino, ki jo doživljamo v poliztiki pa še previsoka. Izrazito previsoka. Mogoče jim na naslednjih volitvah damo priložnost, da se naj kar sami odločijo, kdo bo kaj in kje bo to počel. Potem ne bo nobenih dilem z interpretacijami rezultatov.

  7. J. S. Mill pravi:

    Interpretacije volilnih rezultatov so bomba! Če se rezultat, ki je dosežen na evropskih volitvah primerja s tistim, ki je bil dosežen na državnozborskih, je čisto mogoče vključiti tudi lokalne volitve v to mineštro. Volilna udeležba je bila pa za revčšino, ki jo doživljamo v poliztiki pa še previsoka. Izrazito previsoka. Mogoče jim na naslednjih volitvah damo priložnost, da se naj kar sami odločijo, kdo bo kaj in kje bo to počel. Potem ne bo nobenih dilem z interpretacijami rezultatov. Kaj bi se človek matral in nagovarjal ljudi…bedno, res bedno.

  8. MEFISTO pravi:

    SD; ZARES IN LDS, zdaj vam pa preostane le še: ora et labora!

  9. Auimbaue pravi:

    Presenetljivo da so dovolj glasov dobili lažnjivi kljukci, ki so razsuvali (z lažmi) LDS, ki so ga prej sami volili. Ali Slovenci nagrajujejo laži?

Komentiraj