Thursday 19. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Premier o Golobiču

3. junij 2009 ob 22:31 | Denis Sarkić |

Premier Borut Pahor je predsedniku Zares in ministru za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregorju Golobiču dal do konca prihodnjega tedna čas, da razmisli o napaki v zvezi z zanikanjem lastništva v podjetju Ultra. “Tega časa za premislek ni na razpolago zelo veliko. Do takrat mora biti sprejeta tudi neka odločitev,” je dejal Pahor.

Pahor je med drugim povedal, da sta se s Golobičem danes sestala dvakrat. “Kot novinarjem je tudi meni priznal napako in jaz se strinjam, da je bila to napaka. Dejal je, da si želi vzeti čas za premislek,” je dejal Pahor. Ob tem je še dodal, da časa za premislek ni na razpolago veliko. Vlada mora po njegovih besedah “zlasti v teh zahtevnih časih kar najbolje opravljati svoje delo.”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 49 x komentirano
  1. Edini pravi:

    Pahor, daj bodi malo bolj zvest tvojim prijateljem in nehaj že enkrat koketirati z Janšo!

  2. Bount pravi:

    Sedaj se prav umazano in podlo veselite linča enega najbolj umirjenih, resnih, strokovnih , politikov , ki
    jih Slovenija premore! Sram vas bodi!
    Tudi dr. Drnovška so zadnja leta SDS-ovci in njihovi plačanci maltretirali, obrekovali, žalili še in še, na koncu, ko pa nas je zapustil, pa so mu iste podgane hvalnico pele!

    Sramota za Slovenijo!
    Gregor Golubič, nasvet: Ne se umakniti iz politike, saj to ti naši politikanti komaj čakajo!
    Ostanite , veliko ljudi vas podpira in v bodočnosti jih bo še več!
    Verjemite !
    Gre gol je verjetno zabol gol, zato se ga jojoti BOJIJO!

  3. Anže pravi:

    Po taki laži kot jih je še včeraj izjaljal njegov minister, bi moral zahtevati njegov odstop, ne pa da mu da čas za razmislek:

    http://www.youtube.com/watch?v=KLXrFJFfs34

  4. Emi pravi:

    Anže, po tvoji logiki bi potem morali prav vsi odstopiti z ex vlado vred !
    Vsi, so se že iz takih ali onakih razlogov kdaj lagali!

    No, če pa smo prav natančni :
    Golubič se ni lagal, samo ni povedal cele zgodbe!
    In kaj zato?
    Kaj pa orožarske afere , kaj pa kraja družbenega premoženja, kaj pa tajkunska mafija, oni so sedaj napadli Golubiča z vsemi sredstvi?
    Ma, bebci, kaj mislite zakaj so ga napadli?
    Sigurno ne zardai Ultre, Ultra je samo posledica, VZROK SO NJIHOVI STRAHOVI, DA BODO MORALI VRNITI, KAR SO POKRADLI itd..itd..!!!

  5. Janez K. pravi:

    Komentator IGOR Ž. ŽAGAR !!!!!!!

    Če slučajno bereš to stran, ti sporočam, da naslednji petek častim pijačo. :-)))))))))))))))

  6. Igor pravi:

    Janez , ni treba plačati pijače! Bom jo jaz tebi!
    Sem se zmotil, vse kar sem stavil, je bila ena samo veliko sprenevedanje!
    NO, edino mogoče to, da sta se Borut In Janša dogovorila za prijatelsko sodelovanje, saj konec koncev
    ostalo ni važno, glavno, da si glavni!

  7. Vprašanje pravi:

    Kaj menite , kaj ima spodnji prispevek skupnega z današnjo gonjo proti Golubiču?

    Minister za visokošolstvo in tehnologijo ter predsednik stranke Zares Gregor Golobič o ideji opozicijskega prvaka SDS Janeza Janše o partnerstvu 2+10.

  8. Vprašanje pravi:

    # medek pravi:
    3. junij, 2009 ob 23:44

    Kaj bo z INFOND HOLDINGOM in ISTRABENZOM, dvemi koncerni, ki jih krasita dva Janševa tajkuna, Šrot in Bavčar.

    Ja to je res dejstvo, da je GG edini, ki je trenutno se sposoben v debati parirati JJu. Samo spomnimo se BP kako je zmrznil na soocenjih. Ja JJ je za jesen napovedal predcasne volitve in ocitno jih bo res dobil… In ce ne bo imel nikogar, ki mu je sposoben parirati… Ja stratesko…

    Medex , dobo vprašanje, verjetno je tudi odvisno od tega, ali jim bo uspelo odstraniti največjega njihovega sovražnika- Golubiča!
    Za Pahor ja pa se itak že ve, da je ena mevža od politika, poleg tega pa se zelo boji Janše in zato hoče na vsak način biti njegov prijatelj oziroma compagnion!

  9. medek pravi:

    Borut Pahor bi moral odstopiti zaradi ruploze s katero nas je posiljeval, in zgubljal cajt z obamamanijo.

  10. Vprašanje pravi:

    Medek, se popolnoma strinjam s teboj!

  11. medek pravi:

    Surveillance
    Another important point that gives away the persistent distrust on the IMF by its main shareholders is the way they’re dealing with the issue of surveillance. However much the Group of 7 trusts the IMF with the management and prevention of crisis in less-developed countries, they have systematically refused to trust the IMF with such a role in the global economy, especially the implications this role would carry for their own domestic policies.

    As a result, while rich nations pay lip service to the need to strengthen the IMF’s surveillance functions, also known as its capacity to play an “early warning” function, it’s usually surveillance of developing countries — those that have actually less responsibility in the functioning of the global economy — that they reference. The industrialized countries have kept their ability to dodge the IMF’s prescriptions safely protected.

    Since the late 1990s, several observers had warned about the unsustainable imbalances that were building up. The attempt by emerging markets to self-insure against sudden capital outflows led them to grow large trade surpluses and build huge reserves in U.S. dollars which, in turn, provided the demand for U.S. dollars that permitted the growth of unsustainable U.S. trade deficits.

    Article IV of the IMF’s Articles of Agreement requires it to prepare, every year, an individual country report assessing its macroeconomic policies. The reports are usually known as “Article IV Surveillance reports.” In these routine surveillance reports for “advanced economies,” the IMF started building a component in the late 1990s that looked at the “spillover” effects of macroeconomic policies in such countries. But since the countries capable of causing the most damage to the global economy don’t depend on the IMF for funding, IMF recommendations to them fell in deaf ears.

    In 2006, the IMF was endowed by its members with a new procedure for “multilateral consultations on surveillance.” The mechanism would allegedly provide a forum for countries with systemic impact to coordinate their policies. Suitably, the first topic to come up for consultations was the buildup of global imbalances. What was lost amidst the great fanfare of the announcement was that this function wasn’t very different from the Article IV assessments of systemically important economies that the IMF had been carrying out since the late 1990s, and for which it had little to show. There was, likewise, little difference between the newly announced “multilateral consultations” and the routine discussion of Article IV reports by the Board that had been so easily ignored by large countries. Over time, the results of the new procedure proved equally innocuous.

    Yet, in a very similar vein to what happened in 2006, the G20 statement tries to project a sense of renewed mandate for surveillance over the global economy for the IMF. The G20 speaks of a surveillance and “early warning” function, to be jointly played by the IMF and the Financial Stability Board. But the reality is no changes were agreed upon that would actually empower the IMF to play a more prominent role over the economies that matter — which happen to be its dominant members.

    http://www.fpif.org/fpiftxt/6153

  12. MEFISTO pravi:

    Peščice komentatorjev, ki so se doslej oglasili, se loteva obup.

    Golobič je pač mislil. da bo lahko s spretnim leporečjem in demagogijo večno pokrival svoje črne posle.

    Čas je, da odstopi in se za vedno umakne iz politike, pa če se BOUNT postavi na glavo.

    Vse ostalo pa je družinska zadeva in sramota aktualne oblastne koalicije.

    Poleg slovenskih volivcev je Golobič podcenjeval tudi svoje koalicijskepartnerje, ki so mu končno dali lekcijo.

  13. MEFISTO pravi:

    Golobič je očitno pozabil, da imajo Kramar, Veselinović, Šrot in drugi tudi zaveznike na levici!

  14. KAKTUS pravi:

    Sinoči na odmevih je bilo zanimivo. Mladi voditelj oddaje se je dobro pripravil, čestitke ! Če je kdo bolestno obseden z JANEZOM JANŠO, je potem to Golobič. Tudi, če bi ga voditelj povprašal po zdravlju njegove Sevniške tete, bi odgovoril z JANŠO ! Moramo volilci biti resno zaskrbljeni nad Golobičevim duševnem stanju, kaj bo o tem porekel filozof SLAVOJ ŽIŽEK, bilo bi zanimivo !?

  15. rukar pravi:

    SLOVENSKO DVORIŠČE JE POSRANO ZARADI PREŠTEVILNIH GOLOBIČEV, iz Zaresa, LDS-a, DESUSA, lipjekov, bikonov iz kumrovške partijske farme !
    Medek, ne seri s to anleščino, svojo pamet lahko prikažeš v kleni zdravi S LOVENŠČINI, če jo premoreš ?!

  16. Bount pravi:

    Žal , ne razumete ozadje te politične spletke!
    Golubič res potrebuje veliko umske moči, da gre skozi ta prepad, ki so mu nastavili močni tajkunsko -
    politični nasprotniki!
    Vse je jasno kot beli dan in vendar nekateri še vedno ne doumete!
    ŠKODA ZA SLOVENIJO!

  17. cvek pravi:

    Tako povoženega in solzavega, kot je bil sinoči na odmevih, ga še nismo videli ! Če bi se njegovo “poštenje ” merilo po velikosti, višini, potem je on gotovo največji ! Bil bi namreč rad košarkar, tam pa lenoba ni prednost !

  18. Marko pravi:

    Medek, vsaj skozi Google translate spusti, da bo manj duhamorno.

    Prevod:Nadzor
    Druga pomembna točka, ki omogoča oddaljen vztrajno nezaupanja o MDS z njenimi glavnimi delničarji, je način, oni se ukvarjajo z vprašanjem nadzora. Vendar veliko skupino 7 upa MDS z upravljanja in preprečevanja kriz v manj razvitih državah, ki so jih sistematično zavrnil zaupanja MDS s takšno vlogo v svetovnem gospodarstvu, zlasti vpliv te vloge bi prevoz za lastno domačo politik.

    Kot rezultat, medtem ko bogati narodi plačati ustnic storitev na potrebo po krepitvi MDS nadzor funkcij, znan tudi kot svoje zmogljivosti, da odigra “zgodnje opozarjanje” funkcijo, to je ponavadi nadzor države v razvoju - tiste, ki so dejansko manj odgovornost za delovanje v globalnem gospodarstvu - da so reference. V industrializiranih državah imajo hranijo njihove sposobnosti za Dodge MDS receptov varno zaščitena.

    Od poznih 1990-ih, številne opazovalce je opozoril o nevzdržnih neravnotežij, ki so bili izgradnja. Poskus z nastajajočimi trgi samozaposlene zavarujejo pred nenadnimi odliva kapitala vodila k rasti velikih trgovinskih presežkov in zgraditi ogromno rezerv v ameriških dolarjih, ki v zameno, če je povpraševanje po ameriških dolarjih, ki dovoljuje rast trgovinskih primanjkljajev netrajnostnim ZDA.

    Člen IV MDS členi Sporazuma zahteva, da se pripravijo vsako leto, je posamezna država poročilo o oceni njene makroekonomske politike. Poročila se običajno znan kot “Člen IV Nadzor poročil.” V teh poročilih za rutinski nadzor “naprednih gospodarstvih,” je MDS začel gradnjo sestavnih v poznih 1990-ih, da je pogledal na “prelivanja” učinkov makroekonomskih politik v teh državah. Ampak, saj države lahko povzročijo največ škode na svetovnem gospodarstvu niso odvisne od MDS za financiranje, MDS priporočila, ki jim je padla na gluha ušesa.

    Leta 2006 je MDS je bil dodeljen s strani njenih članov z novim postopkom za “večstranskih posvetovanj o nadzoru.” Mehanizem naj bi omogočil forum za države, s sistematičnim učinkom, da bosta usklajevali svoje politike. Ustrezno, na prvo temo, naj pripravi za posvetovanja je bila nastane globalnih neravnovesij. Kaj je bilo izgubljeno Sredi velikega fanfare z napovedjo, da je bila ta funkcija ni bil zelo drugačen od člena IV ocene sistemsko pomembna ekonomija, da je MDS je bilo izvajanje od poznih 1990-ih, in za katere je malo dokazov. Tam je bil, prav tako, le malo razliko med novo razglasitve “večstranska posvetovanja” in rutinsko razpravo o členu IV poročila, ki ga je upravni odbor, ki je bilo tako preprosto zanemariti velikih držav. Sčasoma so rezultati novega postopka izkazala enako neškodljive.

    Vendar, v zelo podobni smeri, da kaj se je zgodilo leta 2006, G20 izjavo poskuša projekt občutek obnovi mandat za nadzor nad svetovno gospodarstvo za MDS. G20, ki govori o nadzoru in “zgodnje opozarjanje” funkcijo, ki bo igrala skupaj z IMF in finančno stabilnost odbor. Toda v resnici ni sprememb, so se dogovorili, da bi dejansko pooblaščata MDS igrati pomembnejšo vlogo v gospodarstvih, ki zadeva - kar se zgodi, da bo svoj prevladujoči članov.

  19. kaktus pravi:

    BOUNT @ (16), on je Golobič, kar ne spremeni veliko na ugledu in pritljikavosti tega orjaka ! Lepo pa ugotavljaš, da tokrat le ni imel prstov vmes Janša, ampak kar njegovi, tudi tatovi, iz levega kardela !

  20. Emi pravi:

    Res , sedaj imamo priliko, za dobro cele Slovenije, podprite Golubiča , boste videli, kaj vse bo prišlo na dan!
    Če pa odmaknejo Gulubiča, bomo prikrajšani za velik kos resnice in ozadna slovensko politično- spletkarske scene!

  21. Amby pravi:

    “Toda v zakulisju se dogaja. Po naših informacijah že lobirata nekdanji predsednik Milan Kučan in ljubljanski župan Zoran Janković. To je namreč njuna izjemna priložnost, da se Janković zavihti na čelo Zaresa in postane tekmec Borutu Pahorju, potem ko se je Pahor nenadejano dolgoročno znebil tekmeca Golobiča.” - Če krmilo Zaresa prevzame Janković, potem bo Golobića zamenjal še večji lažnivec in skorumpiranec, ki je v 8 letih prišel do deleža Mercatorja v vrednosti 12,5 mio EUR! Ste se kdaj vprašali, kako mu je to uspelo?!?

  22. Marko pravi:

    Kaj ima to z lažnjivim kljukcem? Ne vem. Mogoče ve Medek. Ne trdim, da njegove teme niso pomembne, a ni prav, da spušča meglo in brani lopove.

  23. Marko pravi:

    Pardon, sem predolgo pisal odgovor na #11.

  24. luka pravi:

    mevža

  25. MEFISTO pravi:

    Golobič spada med tri najbolj pokvarjene politike v Sloveniji.

    Med trojico mu delata družbo še Kučan in Janković.

    Za vrstni red v trojici pa naj se sami dogovorijo.

  26. MEFISTO pravi:

    Golobič pravi, ne glejte, kaj počnem, poslušajte, kaj govorim!

  27. B.G. pravi:

    MEFISTO, kaj pa Janša, Rupar…………

  28. Fikret Abdić pravi:

    MEFISTO pravi:
    4. junij, 2009 ob 8:37

    Golobič spada med tri najbolj pokvarjene politike v Sloveniji.

    Med trojico mu delata družbo še Kučan in Janković.

    Za vrstni red v trojici pa naj se sami dogovorijo.

    To je 100 % resnica,ki slo ovce ne vidijo,

  29. Simon pravi:

    Gregor Golubič je zelo zvit politik. Pred leti je uničil predsedniškega kandidata g. Arhara. Uspešno je lansiral njegovo domnevno visoko plačo na Vzajemni in ga totalno diskreditiral. Arhar kot favorizirani predsedniški kandidat je takrat volitve izgubil. Lahko rečem, da mu je bila storjena krivico. Pa tudi Arhar je bil takrat malo neroden in ni takoj reagiral z resnico, čeprav po sedanjih merilih ni imel velike plače.

    Zdaj so mediji Golubiča dobili na laži. Slovenski pregovor pravi: “Kdor drugemu jamo koplje, sam v njo pade”. Zlagal se je javnosti in seveda volivcem. Tako je Golubič sedaj sam padel v jamo, ki jo je kopal drugim. Prav privoščim politikom, ki govorijo eno, delajo pa drugo in se okrog zaradi zaščite lastnih interesov veselo lažejo.

  30. Nogavička pravi:

    Simon, Arharju je postalo nerodno zaradi njegove plače. Pol ni čudn, da je popušil.

    Komu je Golobič lagal?

  31. medek pravi:

    Prejšnja vlada si je basala žepe in se vrivala v igralnice s “privat” lovkami, pokradl so cel proračun, uničevali podjetja kot je Ultra, ….. Kolikor vem, Golob ni nič uradel, za razliko od atašeja in Matejeve palače….

    ALI JE KOLETNIK ŽE VRNIK 21 MILJONOV EVROV, KI JIH JE UKRADEL IZ DRAVSKIH ELEKTRARN?

  32. MEFISTO pravi:

    NOGAVIČKA, Golobič je lagal vsej Sloveniji in tajil, da ima kjerkoli kak lastninski delež.

    Lagal pa je, da bi prikril, da v politiki zastopa predvsem interese svoje Ultre.

    Le MEDEKU in BOUNTU, NOGAVIČKI in še kakemu političnemu naivnežu še ni jasno, da take ULTRE ne bi bilo, če ne bi bilo Golobiča v politiki, ki ji je s političnim vplivom in preko transmisij, ki jih je obvladoval, prednostno kanaliziral odplačna in neodplačna državna sredstva.

    Pri tem je pretiraval še s svojo smozavestjo in cinizmom, kar ga je pripeljalo tja, kjer je danes.

    Njegov delež v Ultri ocenjujejo na milijon Evrov, le kje je ta večni študent prišel do takega denarja.

    Z obtoževanjem Janše za njegovo nesrečo pa postaja že zelo smešen, z njim pa tudi vi, ki nekritično trobite v njegov rog.

  33. konec pravi:

    Je pa zanimivo opazovati kako koliko oranžnih podgan prihaja sedaj na dan……ko javno jočejo lažnivcem.

  34. konec pravi:

    Je pa zanimivo opazovati kako koliko oranžnih podgan prihaja sedaj na dan……ko javno jočejo za lažnivcem.

  35. lala pravi:

    Ja ne to je hecno, jest z postenim delom od katerega živim 20let še nisen videl milijončka, ta golazen si pa špoga marsikaj, le na čigav račun???

  36. MEFISTO pravi:

    Bral sem, da naj bi bil Golobič tudi solastnik družbe GOZD d.d., Tržaška2, 1000 Ljubljana, ki bojda na podlagi nekakšne koncesije z velikim dobičkom na veliko krči naše gozdove.

    Če ima kdo možnost preveriti to informacijo ali, če je komu o tem kaj znanega, naj to sporoči tudi nam.

  37. B.G. pravi:

    Tisti, ki uperja prst v druge, ima uperjene tri prste proti sebi. Poizkusite!
    Ali vam to kaj pove?

  38. uničevalec rdečuhov pravi:

    Pozivam verodostojne spletnike , da sporočijo morebitne preverjene informacije o Golobičevem lastninskem deležu v firmi Gozd. d. o .Govoric je vedno več in vse so bolj alarmantna!

  39. Elena Pečarič pravi:

    Predsednik RS, g. Danilo Türk
    Erjavčeva 17
    1000 Ljubljana

    Ljubljana, 1.6.2009

    Zadeva: Pobuda o vsebinskih spremembah za prihodnost

    Spoštovani!

    V Stranki enakih možnosti Slovenije, SEM-Si, se odzivamo na vašo pobudo za začetek razprave o potrebnih in želenih ustavnih spremembah za prihodnost.

    Ustava kot temeljni in najvišji pravni akt države, določa okvirje znotraj katerih se oblikujejo načela, pravice in oblike politične ter družbene ureditve. Ustava mora povezovati in v njej se morajo državljanke in državljani prepoznati. Zato mora biti nevtralna in ne sme biti podvržena ideološkim ciljem ali interesom posameznih skupin. V SEM-Si menimo, da Ustava RS zagotavlja varstvo pravic vseh skupin državljank in državljanov ter nudi temelje za socialno in pravno državo. Zato Ustave ne gre spreminjati čez noč in vsakokrat, ko si kdo kaj zaželi. Ustavo je potrebno dosledno spoštovati in jo izvajati v praksi. Problem je prav kršenje in nespoštovanje Ustave, prav s strani vseh treh vej oblasti, ki ne (dovolj dobro) poskrbijo, da bi se členi Ustave dosledno izvajali.

    Razlogi za spremembo ustave ne smejo in ne morejo biti zmanjševanje pravic državljank in državljanov ter krčenje možnosti za vlaganje ustavnih presoj posameznih zakonov; splošnega varstva človekovih pravic in temeljnih svoboščin. Sistematično je zaznati krčenje zakonodajnih možnosti, ki so na voljo državljankam in državljanom in so temelj demokratične družbe ter nudijo možnost sooblikovanja političnega prostora in skupne prihodnosti. Tega ne moremo dopuščati, saj se nam vzvodi demokratičnosti jemljejo iz rok.

    Res pa je, da moramo sistem države prilagoditi novim razmeram. V tem duhu vam kot temelj za vsebinsko razpravo ponujamo program SEM-Si. Blaginja, primerno okolje za bivanje in mir so nedvomno cilji, ki so skupni celotnemu človeštvu. Pristop, ki ga poimenujemo kar 3E (sestavljanka iz začetnic besed ekonomija, ekologija in etika) je zato nujno potreben, če se želimo lotiti reševanja trojne narave današnje krize – ekonomske, ekološke in družbene. Na primeru aktualnega sprejemanja Zakona o soobstoju gensko spremenjenih rastlin z ostalimi kmetijskimi rastlinami, se vidi, da je potrebno na probleme gledati celostno, saj ekonomija ne sme prevladati nad etiko in ekologijo.

    Vprašati bi se bilo treba najprej, koliko naša ustava sploh še velja in koliko se jo upošteva v notranji in zunanji politiki, še posebej sedaj, ko smo se odrekli delu svoje suverenosti in brez kritičnih razmislekov sprejemamo po tekočem traku vse, kar nosi nalepko EU. Gre pri pobudi o ustavnih spremembah dejansko za željo po spremembah na bolje in gledanju v prihodnost, ali pa se za tem poskusom skrivajo interesi posameznih političnih elit, ki želijo državo v svojih rokah? Zakaj se nam še vedno prodaja vizija o tem, koliko smo vredni in koliko
    veljamo, ko pa je očitno, da nismo niti enakovredni, niti enakopravni oblikovalci evropske politike, ampak le pohlevno sprejemamo in prepisujemo akte, ki se nam jih predloži? Ustavo smo že nekajkrat razvrednotili in si s tem spodkopali temelje neodvisnosti in avtonomnosti. Vladavina in oblast ljudstva sta zapisana v 3. členu Ustave in tega ne gre pozabiti ali spregledati. Vse spremembe morajo biti v upoštevanju tega člena. Sedaj je čas, da se lotimo vsebinskih vprašanj o naši prihodnosti, ne pa da se ukvarjamo s kozmetičnimi popravki ustavnih določil.

    V upanju in pričakovanju na dialog, vas lepo pozdravljamo.

    Predsednica SEM-Si
    Elena Pečarič

    V vednost:
    Predsednik DZ
    Vlada RS
    Mediji in javnost

  40. Šala dneva pravi:

    Zakaj Golobič ne nastopa v Trenutku resnice????

    Ker bi Jonasu skuril detektor laži.

    :-)))))))))

    Pojočo travico za leto 2009 prejme……. GG. :-))))))))))))

  41. Nogavička pravi:

    Mefisto, preveč dela si daš z mlatenjem prazne slame. Če ti nisi vedel njegovih osebnih finančnih podrobnosti, je edini odgovor: pa kaj pol. Kaj si mu ti, da ti bo to pojasnjeval.

    Nekaj povsem drugega bi bilo, če bi to podrobnost zamolčal pristojnim organom. Pa jih ni. Torej, ne nakladi brez veze.

    Vse kar še pleteš o njegovem delu in premoženju, po vsem kar je bilo že povedano in pojasnjeno, pa kaže prej na to, da si popoln ignorant, ali/in pa da si mu zgolj nevoščljiv, ker mu ne sežeš to kolen.

    In verjemi mi, zelo malo verjetno je, da mu sploh kdaj boš. Če hočeš kdaj kaj ustvariti, moraš delati in se učiti. Znanje se trži. In te dobrine ti manjka;)

  42. MEFISTO pravi:

    NOGAVIČEK, prekosil si samega sebe.

    Zame ni toliko problem, da se je Golobič pred vso slovensko javnostjo zlagal, temveč vzrok, zakaj je lagal.

    Tu pa smo pri dejstvu, da je moral prikrivati tesnejšo povezavo z Ultro in da je zlorabljal svoj nezasluženi politični vpliv in spravil Ultro v priviligiran položaj pri najemanju bančnih kreditov in pri udeležbi na odplačnih in neodplačnih subvencijah iz proračunskih in paradržavnih sredstev.

    Glede na predmet poslovanja Ultre ni čudno, da hoče imeti Golobič v svojem ministrstvu tudi telekomunikacije in mu ni dovolj, da jih že ima v svojem ministrstvu drugi čudežni deček Zaresa.

    Sicer si pa vreden svojih komentarjev in v njih ni kakega pozitivnega presežka.

  43. MEFISTO pravi:

    NOGAVIČEK, ne boš verjel!

    Tvoj vzor poštenja, znanja in strokovnosti je solastnik še treh poštnih predalov na Nizozemskem.

    Menda mu jih je podtaknil JJ.

  44. Nogavička pravi:

    Bojim se mefisto, da vedno znova dokazuješ prav bistvo tistega kar napišem.

    Npr.: Vse kar še pleteš o njegovem delu in premoženju, po vsem kar je bilo že povedano in pojasnjeno, pa kaže prej na to, da si popoln ignorant, ali/in pa da si mu zgolj nevoščljiv, ker mu ne sežeš to kolen.

    Jasno je pa tudi to, da se ga bojiš, zato velja tudi : In verjemi mi, zelo malo verjetno je, da mu sploh kdaj boš. Če hočeš kdaj kaj ustvariti, moraš delati in se učiti. Znanje se trži. In te dobrine ti manjka;)

    Ker velja : Nekaj povsem drugega bi bilo, če bi to podrobnost zamolčal pristojnim organom. Pa jih ni. Torej, ne nakladi brez veze.

    Sploh pa : Mefisto, preveč dela si daš z mlatenjem prazne slame. Če ti nisi vedel njegovih osebnih finančnih podrobnosti, je edini odgovor: pa kaj pol. Kaj si mu ti, da ti bo to pojasnjeval.

  45. medek pravi:

    Mefisto je Janšev krulež, v družbi brežiškega merjasca, firerja iz primskovega, čeri na Č in ostale republikanske hunte.

  46. medek pravi:

    Tale orkestriran napad politike in medijev na Zares je pa zanimiv za analizo. Res Anal.

    Ko bi bili novinarji tudi drugače tako aktivni, pa ni raziskovalnih novinarjev, samo en kup vreščavih vrabcev.

    Ja, Janša je res car, Princ Teme, a to je partnerstvo 2+10. Jea. C. Nič ne bo.

  47. Nogavička pravi:

    Ne pozabiti na najbolj poštenega in predsednika nekdanje najboljše vlade ter edine zveličavne stranke JJja; Blairov svetilnik je sicer najbolj otročja fora na katero se je pustil ujeti, ampak tistole pogovarjanje s Sanaderjem pred volitvami 2004 vsem na očeh je pa sramotno, če ne celo kriminalno.

    To da je pa ta pogovor tajil do onemoglosti, kaže pa res na neuravnovešeno persono … ne spominjam se, da bi se za to, da je bil z materialnimi dokazi ujet na laži, kdaj opravičil, če ne za drugega za slab vzgled, ki ga je posredoval javnosti kot predsednik vlade, tudi nekih pojasnil s tem polomom v zvezi ni bilo slišati; pač v naslednjem trenutku spin s katerim je preusmeril pozornost na tiste, ki so ga na laži ujeli. V Sovo je poslal vladno komisijo za nadzor dobrega imena posvečenega firerja … od tam tudi vse jebe s fotokopircem.

    Torej, ne samo, da je lagal, in po tem ko je bil na laži ujet in se za to ni opravičil, pojasnil ni niti zakaj se je moral pogovarjati s Sanaderjem … res da sta na evropskem nivoju v isti stranki, ampak njuni vlogi sta nekoliko bolj kompleksne narave.

    Enake vatle za vse, JJ in njegova (bleda) senca BP. GG in Türk, kot predstavnika nečesa drugačnega od vajine domene, sta vajinim načrtom prevelika cokla, zgleda tkole na počez.

  48. marko pravi:

    http://www.protilazem.si/

  49. MEFISTO pravi:

    MEDEK in NOGAVIČEK, nič vama ne bo pomagalo, če se še tako ponavljata.

    GOLOBIČ je padel in JANŠA bo še naprej ostal svetilnik v slovenski politiki.

    BOG je pravičen.

Komentiraj