Friday 20. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Srbski minister v mestu

9. april 2009 ob 14:22 | Vest |

V Sloveniji se je na uradnem obisku mudil srbski obrambni minister Dragan Šutanovac. Vest ga je prestregla med čakanjem na prevoz z ljubljansko vzpenjačo pod gradom in mu zastavila nekaj vprašanj o Slovenski vojski, naši politiki in o možnosti sodelovanja srbske vojske v zvezi NATO. Ministra Šutanovca pa je bolj zanimala rdeča majica našega videoreporterja s portetom pokojnega Josipa Broza Tita.

Anja Grahek, video Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 21 x komentirano
  1. Nogavička pravi:

    ;)

  2. luka pravi:

    a to je bla ta četica

  3. luka pravi:

    ene par minut za tem je pa še janković mim paradiral….

    mnde ne pripravljajo kakšnega državnega udara…

    :)

  4. novinec pravi:

    huhuhuhuuuu, pa blaaaam! mislim sorry ampak res Sarkić….blamiraš se…..pa ne z majico, majica je cool, ampak z vprašanji. katastrofa!! Šutanovac, ki v Srbiji slovi kot politik nizkega IQja te je v teh parih minutah ponižal. pohodil, prežvečil,….!! alo, ajde da je pokojni Điki, ne pa ta j….veter!!

    P.S. daj ga drugič(če boš imel še priliko) rajši sprašuj o čevapih in vešalicah, bori čorbi, turbofolku, surdulici,…..

    pa res brez zamere, drugače imaš kar zanimive zadevce tu gor!!

  5. Denis Sarkić pravi:

    Z izvedbo tega ponižanja, kot praviš, mimo protokola, sem jaz kar zadovoljen z odgovori, da bi čutil preževečenost pa tudi ne.

    Lahko pa drugič sam izvedeš takšen manever, pa spregovorita o srbskih specialitetah…

  6. DOST JIH MAM pravi:

    XAXAXAXAXA! Tale ti je pa dal vetra mangupskega beogradskega.Nja nja nja žvake i te šeme.Razbio te inteligencijom, ko dete zvečku.XAXAXAXAXAXA

  7. DOST JIH MAM pravi:

    Mogu je pridt mangup iz Beograda v spremstvu Miloševičevega vojnega novinarja Lazanskega, da vam pove ,da ste smešni s temi Tito “kao” štosi. Bolje kot ,da si njega spraševal bedarije bi lahko Lazanskega malo povprašal kao so mo sploh dovolili v Slovenijo glede na to kako je podcenjujoče in skrajno sovražno pisaril o Sloveniji.!!!???

  8. novinec pravi:

    no, no, no,…kot pravim, nič osebnega…jaz pač nisem v medijskem poklicu, zato bom še naprej le bralec…ti si pač na očeh javnosti in bo treba še požret kakšno kritiko.;-)) ja, manever je pa res veleumen in supermanovski.;-)) jao si ga slovenskemu novinarstvu (dopuščam možnost da sem”kratek” in da ne prepoznam “herojstva” v tej potezi), če je to taaako velik podvig! glede na to da je vendarle prišel le “ljudski” Šutanovac, ne pa recimo…ne vem….Solana.

    ampak….Denis…brez panike….cenim trud, čeprav včasih bolj negativno kot pa pozitivno vpliva na pogled bralca na strokovnost članka in avtorja. jebiga, nismo vsi za vse, pamtim te kot vrhunskega fotografa, postavljat vsebinska vprašanja v “vrhunskem manevru” je pa tud še čas da se naučimo.

  9. Matjaž Germ pravi:

    Ljudje, ki kritizirate prispevek… Poglejte danes zvečer kaj bodo pripravili drugi mediji in si predstavljajte kdo je bolj konkretno in kvalitetno predstavil obisk ministra ;)

  10. medek pravi:

    http://rebelreports.com/

  11. Nogavička pravi:

    Ampak, JM se pa more vseeno podpisat …

    Sam nisem zasledil tekmovalnosti v pogovoru ampak zgolj dobro voljo, sproščenost in pripravljenost na pogovor.

    A ja, samo da jaz nimam problema s sogovornikom niti z Denisom. To bo.

  12. novinec pravi:

    jap, jaz imam pa hud problem!

    boli me da se Šutanovac vsak dan sprehaja po Strahinjićabana, pri Denisu me pa “travmira” ker ima Tito majco, jaz pa nimam! in pol pišem škodoželjne bedarije, ja. In sloni so pristali(tisti jesenski, ki jih je menda takrat nekdo spustil).

  13. AntiRevolucija pravi:

    Pa kdo je sploh Lazanski?

  14. DOST JIH MAM pravi:

    Miroslav Lazanski (born 1950 in Karlovac, PR Croatia, FPR Yugoslavia) is leading politico-military commentator of the Belgrade daily Politika. [1]

    Born to Slovenian father and Serbian mother, he graduated from the University of Zagreb’s Faculty of Law. His first jobs in journalism came in Zagreb-based print media: Vjesnik daily newspaper, as well as Danas and Start weekly newsmagazines.

    In February 1991, Lazanski moved to Belgrade where he got a job at Politika where he worked as commentator until fall 1995.

    Simultaneous to writing for different Balkan publications his articles were also published in Greek paper Katimerini as well as Japanese papers Diamond Weekly and Securitarian.

    He was reporter from armed conflicts such as Soviet war in Afghanistan, Iran–Iraq War, Beirut civil war during Gulf War, Chechnya during Desert Storm, Slovenia, Bosnia and Kosovo. He interviewed Bernard W. Rogers, John Galvin, Sergei Akhromeyev, Viktor Kulikov, Dmitry Yazov, Vladimir Cernevin, Vladimir Krjuckov, Igor Radionov, Bennie L. Davis, Paul Sper, Crosbie Saint, Sir John Woodward, James Alan Abrahamson, Harold Holst, Ferenc Karpatij, Vasil Mileu, Dobri Ðurov, Shah Navazi Tanai, Maher Rašid, Helmut Wilman, Gvid Venturoni, Joe Modise, Georg Mering, and others.

    His aunt is a former Bosnian Serb President Biljana Plavšić who’s currently serving a sentence in Sweden as a result of a conviction by the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia for war crimes.

  15. joze pravi:

    Hahahaha, najboljša je izjava v ozadju: “a so kej plačal?”.

  16. RUKAR pravi:

    SOVA, NIMA VEČ POD KONTROLO SRBSKE MAFIJE IN MINERCEV NAŠE DEMOKRACIJE POD NADZOROM ! RAJŠI VOHLJAJO ZA SVOJIMI LJUDMI, ONI PA UŽIVAJO V NAŠEM NEUSPEHU IN TRDIJO , DA NE ZNAMO VLADATI . ALELUJA !

  17. cvek pravi:

    REPORTER JE Z MAJICO PROVOCIRAL NA ULICI, IN NAJ SE NE ČUDI, ČE MU BI DAL KDO KAKŠNO NA GOBEC ! ZOPET BODO KRIVI KLEROFAŠISTI !

  18. Denis Sarkić pravi:

    cvek, jaz ne provociram, tisti, ki bi me na gobec, bi me verjetno tudi, če bi na majici nosil sliko generala Rupnika, Stalina ali pa mojega psa… Če pa se šteješ med klerofašiste je pa to tvoj lastni problem! Ne zgovarjaj se na druge, če imaš probleme s Titom.

  19. Carlos Contreras pravi:

    Oh, Cvekec, tako lahko je biti korajžen za tipkovnico in monitorjem, ka-li?

  20. CVEK pravi:

    CONTRERAS, SMILIŠ SE MI, KER MORAŠ OPONIRATI PAMETNIM IN NEUNIM, PO SLUŽBENI DOLŽNOSTI, S SARKIĆEM VRED ! SARKIĆ, SICER PA TVOJA PROVOKACIJA JE SAMO ” JOK” ZA NEČIM, KAR SE NE MORE VRNITI ! UPAM , DA BOŠ POTEGNIL KAKŠEN KORISTEN PODUK, KAR OD TVOJEGA PSA !

  21. Carlos Contreras pravi:

    No, Cvek, s tem gotovo dokazuješ, da si pravi kristjan! Čestitamo in pozdravljamo!
    Aja, pa po kakšni “službeni dolžnosti” neki?

Komentiraj