Friday 20. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Zdravje za UKC

26. marec 2009 ob 10:14 | Denis Sarkić |

Minister za zdravje Blaž Miklavčič o pozitivnem finančnem stanju in bilancah nekaterih bolnišnic ter o tem, kakšnega strokovnega direktorja/ico bi si želel videti v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) v Ljubljani in ali bi ta strokovna oseba morala skozi sito kadrovsko-akreditacijskega sveta (KAS).

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. luna pravi:

    Najbolje, da Miklavčič postavi za strokovnega direktorja svojega prijatelja Dimnika, s katerim igrata golf na Mauritiusu. Dimnik bo tako lahko poskrbel za nadaljevanje svoje oskrbe UKC (operacijske mize in ostala oprema po celi Sloveniji).

  2. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    šparajo pri medicinski strokovnosti ? _ _ _

    _ _ _ Miklavčič NIMA dokaza ! _ _ _

    BRUHHH !

  3. marjetica pravi:

    Preveč je povezan ta minister z raznimi lobiji,to ni dobro za naše zdravje,obvladuje od zavarovalnice naprej vse,zato ne more nič zares izboljšati…žalostno ,da so ga potegnili iz naftalina,da bo vse ostalo
    enako.

  4. luna pravi:

    Njegov predloga zakona pa je tak, da bo legaliziral obstoječo anarhijo v zdravstvu. K sreći ga vladna koalicija zavrača.

  5. medek pravi:

    A tile stari fotri morajo res stalno lobistom žepe polnit?

  6. MEFISTO pravi:

    LUNA, kakršna vladna koalicija, taki ministri.

  7. Drago pravi:

    NO novinarji vesti dokažite se če ste neodvisni in raziskovalni pojdite na Ljubljansko orgenco in povprašajte ljudi, kako so zadovoljni z 6, 8, 10 ur čakanja, da dobiš izvide in če je to orgenca ali morda cirkus. Da nes 30 marca sem doživljal ravno to drugo cirkus. Zaradfi tega cirkusa se bo oglasil pri gospodu Možini, ki naj bi bil vodja IPP.

Komentiraj