Friday 20. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

18 let partije SNS

17. marec 2009 ob 22:48 | Denis Sarkić |

Prvak stranke SNS Zmago Jelinčič ob 18. obletnici svoje partije, tožbi Dimitrija Rupla zoper njegovo stranko, zadnji pobudi prvaka SDS Janeza Janše in medvojnih ter povojnih zadevah naše polpretekle zgodovine.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 13 x komentirano
  1. POMLAD JE TU JUHEJ pravi:

    HAHAHAHA JELO BI KREDITE. :) JOJ JOJ JOJ PA GDO TEMU DA GLASOVE NA VOLITVAH ???

  2. Bojč pravi:

    tega dripca nima smisla več niti komentirat

  3. agrippa pravi:

    Samo nadaljevanja nekega sistema v drugi embalaži.

  4. rukar pravi:

    Hvala bogu, da se mu je zgodil arest, sicer se na apotekarstvo ne bi spoznal ni ti toliko, kot se domišlja, da se . Pa na orožje, imel se je za slovenskega prvega satanista, pa geograf, pa grboslovec… Stranko so mu ustanovili kučanovi udbaši, z natančnim določilom, kdo so njegova ciljna publika ali “krivci”za zlo in kdo volilna baza. Najprej so bili to prišleki, cigani… Kot skoraj vse ostale stranke, je moral služiti in slediti, kot učen cucek ! Glavni cilj kontinuitete pa je bil jasen, kako se polastiti premoženja, ki ga je delavec spravil skupaj v vseh petdesetih letih.

  5. metla pravi:

    Zmago, se strinjam…
    in tako se po primorskem sprehajajo polfašistične organizacije, ki želijo položiti venec k fojbi v kateri je pobito več tisoč Italijanov (po klerofašističnih virih), in tako se sprehajajo po Sloveniji polustaške delegacije iz Hrvaške, ki prižigajo sveče za pobitimi ustaši. In imamo klerikalne strokovnjake, ki tulijo o genocididnosti Slovenije in pobitih 200.000 ljudeh, brez definiranja - kdo so ti!
    Za politične točke bi desni kler hodil in razkazoval kosti od hiše do hiše, brez vsakršne pietete, brez pomisleka na spravo. Kakor en črni srednji vek, zatohlost in metanje starih kosti…
    Tega res ne potrebujem, kakor ne potrebujem jokanja in delanja prirejenih zgodbic o žalostni usodi očeta, katerega sin je bil mlad in pogumen komunist…ne nas jebat!!!

  6. neemocije pravi:

    Rdečuhi: anti-američani, proti- NATU, oboževalci Tita in komunistične revolucije, minimizirajo poboje, ….. PRAKTIČNO ENAKO KOT JELINČIČ.

    Kaj lahko nastane ko se (ateistični) nacionalisti in socialisti srečajo, kaj lahko čakamo od strnjenih vrst nacionalistov-socialistov?

    Hvali partizana na sliki, ki so ga ubili komunisti , blizu pa stoji slika s komunisti, ki so ga umorili in hvali tudi njih??!!??

  7. / pravi:

    neemocije: ne razumem, zakaj te tolko motijo teli povojni poboji? A izdaje med vojno te pa ne motijo (zaradi katerih je umrlo veliko več ljudi, kot v povojnih pobojih) al kaj?

  8. psiho pravi:

    neemocije@
    Obrni se na psihiatrično ambulanto kjer boš opravil pregled pri psihiatru, ki ti bo s pogovorom poskuša razjasniti, kaj je tvoj glavni problem, kakšna je narava tvojih simptomov, kakšno je ozadje tvojih problemov in kakšno je tvoje življenjsko okolje. Po potrebi ti bo psihiater predpisal zdravila za zdravljenje,
    V kolikor imaš težave, ne odlašaj z obiskom. Mnogim že prvi razgovor razjasni situacijo in jim vrne novo upanje za lepšo prihodnost.

  9. Carlos Contreras pravi:

    Seksualne frustracije, saj sem že diagnosticiral njegove (verjetno iz zgodnje mladosti, torej vzgoje izhajajoče) probleme. In to zastonj.

  10. neemocije pravi:

    / pravi:

    18. marec, 2009 ob 16:43
    neemocije: ne razumem, zakaj te tolko motijo teli povojni poboji? A izdaje med vojno te pa ne motijo (zaradi katerih je umrlo veliko več ljudi, kot v povojnih pobojih) al kaj?

    O izdajah sem vedel in se je vedno govorilo, tole pa ne- to je bilo prikrito in stigmatizirano kot laž.

    Verjamem pa , da rdečuhe in komunajzerje resnica boli……

  11. / pravi:

    Seveda boli, ko pa hočte svoje izmečke izenačit s hrabrimi borci za svobodo.

  12. 007 pravi:

    @neemocije

    boli jih samo to, da so preveč glav falili pr streljanju

  13. MEFISTO pravi:

    Jelinčič dobro živi od slovenskeneumnosti.

Komentiraj