Friday 20. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Kresalova o Ruplu

16. marec 2009 ob 19:42 | Denis Sarkić |

Predsednica stranke LDS in notranja ministrica Katarina Kresal je v izjavi za medije povedala, da ji je predsednik vlade Borut Pahor zjutraj povedal, da je Dimitrij Rupel zapustil položaj posebnega odposlanca predsednika vlade. Dejala je, da je s takšno odločitvijo zadovoljna, saj je “točno taka, kot bi jo sprejela tudi sama”. Kot je dejala, je že velikokrat opozarjala, da Rupel ni bil prava izbira za posebnega odposlanca predsednika vlade. Prav tako je po njenih besedah tudi opozarjala, da gre za osebo, ki ima drugačno razumevanje nekih demokratičnih standardov, “z zadnjim pismom, ki mi ga je poslal, pa se je to samo še potrdilo”.

Kakšna bo Ruplova nadaljnja pot, Kresalova ne ve, o tem pa tudi ni govorila s predsednikom vlade. “Počakajmo, da bomo videli, kaj se bo zgodilo,” je dejala in dodala, da se sicer s tem, kaj bo delal Rupel, ne ukvarja.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 10 x komentirano
  1. ADIJA ZA PREDSEDNIKA pravi:

    http://www.topshop.si/tweeze_depilacija-45480-941-pc.html

  2. hm pravi:

    Jap, napaka Rupla. Če bi jo glede tega pobaral na kakšni neuradni večerji, namesto da ji pošilja javno pismo, bi bil še zdaj leteči.

  3. jure pravi:

    Namesto, da bi se ukvarjali z resnimi problemi, se ukvarjajo z Dimsijem. Megla.
    Edini rezultat dosedanjega vladanja je odprtje SOS trgovine. Čestitamo.

  4. stanković pravi:

    oooo kako je lepa in živa kot pomladna žvrgoleča senička

    na posušeni veji eldeesa

  5. Don_Vito_ pravi:

    Res je žalostno, da se ukvarjajo z Ruplom, in temu problemu namenjajo toliko energije medtem pa ljudje stradajo, živijo manj kot na minimumu, ljudstvo, ki vas je izvolilo umira pred vašimi očmi! Umira na obroke! Rupel in skoraj večina vladajoče srenje so zajedalci tega naroda in svobode…Vprašam vas dragi “politiki” kako se sploh še pogledate v ogledalo? Vas ni sram, da”vaš” narod, ki vas je izvolil umira pred vašimi očmi? Vas ni sram, da v svoje trebuhe tlačite vedno več in več, medtem, ko ostali imajo vse manj in manj? Vas ni sram, da odžirate zrak vsem ostalim, katerim je to še edina zastonjska dobrina? Verjetno bi najraje kakor so to storili vaši botri in strici, narod naložili v vagone in jih razstrosili po Celjski kotlini…Lahko vas je sram, vendar glede na to, da ste daleč od tega, da bi bili ljudje, sramu ne premorete, premorete le velik apetit, apetit, ki pa bo tudi vas nazadnje pokopal, in lahka naj vam bo takrat zemlja.

  6. bullock pravi:

    Res je smešno, da se policija ukvarja z eno metlo in furo do Leclerca in nazaj. Kako pravijo temu - sum korupcije? No, če je tako in ker živimo v pravni državi, bo morda policija vzela pod drobnogled tudi Türkov izlet v Bosno. Sicer so pa šoferji vozili tudi otroke v šolo (primer bivše ljubljanske županje) in tudi razne ljubice. Ampak tisto verjetno ni bil nikoli problem, ker je bil “žmigovc” vključen v levo.

  7. RUDI pravi:

    blonda eliminira vse po vrsti…kmalu bo na vrsti še kdo iz vrha desne opcije, ko bo KOS zavihal rokave.

    KOSOVSKO MAFIJO SPUSTITI V DRŽAVNI ORGAN JE POLITIKANSKO IN ELIMINACIJSKO DEJANJE.

    SOLZA, BISER, ZGLED JE NAŠ KOS. JEBE DRUGE, SAM PA ŠE NAJVEČJI KAZNIVEC - GROŽNJE, VOHUNJENJE, LOMLENJE NOG, IN ZA FINIŠ PRISLUŠKOVANJE. NJEGA SE ZAKONI NE TIČEJO ČE JIH KRŠI.

    KOS JE TRDEN ČLEN LEVIH TALIBANOV KI ČE SE GA ODSTRANI OSTALI POPADAJO KOT DOMINE. VOJNA BO.

  8. MEFISTO pravi:

    Pokvarjeni amaterji.

    A bodo z Ruplom nahranili in oblekli vse te tisoče siromakov, ki vsak dan izgubljajo delo.

    Edino, kar obvladajo, je odvračanje pozornosti od resnih problemov in poneumljanje ljudi.

    Menda bo le držalo, da ima narod tako oblast, kakršno si zasluži.

    Kdaj bodo začeli vladati v skladu s prisego, če seveda sploh znajo!

  9. MarkoNi pravi:

    Ženska samo dogovarja na vprašanja.
    Če vam niso všeč vprašanja, se obrnite na novinarje.

  10. rukar pravi:

    Profesor,doktor bi g. RUPLA morala naslavljati, to napol anoreksično bitje. Kataričico zaustavi že tako preprosto novinarsko vprašanje. Opazujte jo, kako s klatenjem rok pridobiva na času , da bi v nadaljevanju lahko sploh karkoli odgovorila. Kdaj se bo lotila dela, če je res prevzela to minisrstvo od g.MATE-ja v tako zelo kaotičnem stanju !

Komentiraj