Saturday 21. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Dopisnik HRT

25. februar 2009 ob 6:10 | Denis Sarkić |

Dopisnik HRT iz Slovenije, Damir Smrtić o srečanju po srečanju predsednikov vlad Slovenije in Hrvaške, odnosu med državama ter hrvaškem videnju dogodkov v zvezi z referendumom za vstop Hrvaške v zvezo NATO.

Denis Sarkić

P.S. Prevoda nismo mogli zagotoviti, saj sta uradni prevajalki srečanja že zapustili prizorišče. Prosimo za razumevanje!

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. kaktus pravi:

    Zanimivo pri dopisniku g. SMRTIĆU je , če njegovo poročanje spremljate tako, da pogledate poročila na
    RTV-SLOVENIJA ob 19 uri in nato poročanje omenjenega novinarja na HTV-eju ob 19″30 uri. Nobeno novico, poročilo ni, niti po pomoti, povedano tako, da bi bilo v nasprotju z uradno Hrvaško politiko.
    Torej, se imajo naši novinarji, poročevalci še marsikaj za naučiti !

  2. KATARINA NIZA BISERE pravi:

    Za dopust vam predlagam Albanijo!!!!

  3. KATARINA NIZA BISERE pravi:

    http://www.bigfather.si/video.php?oddaja=10

    od 10 oddaje dalje si malo poglejte!

  4. BOTA pravi:

    Novinarju Hrvaške televizije vse pohvale. Dosledno se je držal uradne hrvaške medijske retorike in v bistvu ni povedal nič novega. Spretno je tudi manipuliral s tem, da gre v bistvu samo za politični spor med vladama in da so ljudje v bistvu prijatelji. To je ob prihajajoči turistični sezoni seveda nujno, še zlasti upoštevajoč gospodarsko in finančno situacijo v kateri se je znašla Hrvaška.
    Pobude za bojkot slovenskih izdelkov in zimskih počitnic v Sloveniji so torej že pozabljene :)

    In točno to so vrline hrvaške politike, ki krši vse dogovorjeno kar ji ni po godu, manipulira s tistim kar ji je po godu in se pri tem prijazno smehlja. “Balkanska” posla ni kaj.

  5. Turek pravi:

    @Denis: čemu toliko uporabe “ali TI to”, “ali TI ono”…? Saj je dovolj reči: “ali verjameš”, “ali razumeš”…

    Sicer pa ful dobra ideja, da si hrt novinarja vzel pred kamero. Kul!

  6. VAJGL OB 17h pravi:

    Smrtić ma en in isti file k ga ves čas(mora) na različne načine podaja.Ko mu bodo novega poslali se ga bo nadudlal in potem igral iz oddaje v oddajo,kjerkoli pač. Enoumje na 1000.

  7. Kiril pravi:

    Kar se tiče pa turistične sezone je pa tako. Če boste pa slovenski hlapci še letos dol leteli pol si pa res ne zaslužimo drugega kot da je meja pri Ankaranu. Kaj k sosedu, ki vam vozi 3m v vaše tudi na kavico hodite?

  8. tomazh pravi:

    Dragi Denis, če pride HR v EU in NATO se bo mejno vprašanje rešilo ob svetem Nikoli, to bi že moral vedeti. Oni seveda vedno odgovarjajo, da se bo mejno vprašanje rešilo, vendar ne tako kot mi pričakujemo, da se umaknejo s svojimi organi države za mejo 25.6. in vrenjo ukradeno.
    Najbolj pošteno bi bilo, da se vse države bivše JUGE vključijo skupaj v EU in da pred tem rešijo mejna vprašanja, sicer jih bo HR še kako izsiljevala, ker ima vse meje še odprte.

  9. krucefiks pravi:

    @Kiril: Tudi letos tako kot vsa leta doslej(od rojstva dalje) del dopusta v prikolici v izbranem borovem kampu na lokaciji oddaljeni 10 metrov od morja. Pridi kaj na obisk, boš videl, kaj pomeni dopustovati.:)

    Resno misliš, da je nekaj 100.000 Slovencev, ki vsako leto dopustujemo na Hrvaškem, tako glupih, da bi se odpovedalo lagodju zaradi politike?

Komentiraj