Saturday 21. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

V SSN ne popuščajo

23. februar 2009 ob 19:29 | Denis Sarkić |

Podpredsednik sveta stranke Slovenskega naroda (SSN) Ladislav Troha je za Vest razložil, kako poteka akcija zbiranja podpisov za referendum za vstop Hrvaške v zvezo NATO in s kakšnimi problemi se soočajo ter pod kakšnimi pogoji bi akcijo zbiranja prekinili.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 28 x komentirano
  1. jkjbh pravi:

    skin z lasuljo.

  2. Piero Riba pravi:

    Približen komentar povprečnega Hrvata : “Jedi govno, majmune blesavi” :-)
    No, sicer pa je najbrž bil v armiji kar priden in ubogljiv oficir.

  3. Tona pravi:

    No,da smo kupili PAtrie do curca zanič me nič več ne čudi,ko pa smo imeli in še imamo takšne oficirje.Kako je ta mona prišla do majorja?????ejejejejej.

  4. Miha pravi:

    Kaj pa vas tako moti? Kaj je povedal narobe? Hrvati naj odstranijo svoje mejne prehode, ki so zrasli iz začasno postavljenih kioskov, pa bo mir.

  5. Blaž Babič pravi:

    Kako ste gornji trije prišli do tipkovnice?

  6. Blaž Babič pravi:

    Sori Miha :) nisi vštet.

  7. marko pravi:

    Mama kupla. V Lidlu.

  8. en_tipson pravi:

    Spomnem se tega tipa…nekoc je na kitaro igral pred parlamentom.

  9. Maks pravi:

    Ojej, prvič slišim da je problem ker država kaj realizira takoj…fantički iz SSN pa: zbiranje podpisov ni nakup paradajza, če ste že izsilili to pizdarijo bi bli lahko toliko fer, da bi bili pripravljeni na akcijo, ne pa da so sedaj vsi drugi krivi da ste levaki…

    PS - vsem je jasno da se na UE zbirajo podpisi, ampak da bi se pojoči major in kompanija že pred tem pozanimali za vse ostale, ki na UE ne morejo pa ne…ah kje, to bi blo pa že resno delo in ne petje in ležanje pred štalo imenovano Parlament pa čakanje da država poskrbi za tvojo ritko!
    Marš barabe!

  10. Matej pravi:

    Mojega podpisa ne bodo videli! Sploh pa ne v zvezi z Natom. Če bi se zadeva vrtela okoli EU, bi bila slika drugačna. Moje osebno mnenje pač.

  11. winterman pravi:

    o ja, zbiranje podpisov v zaporih je silno pomembno …… šiško zbira podpise od pajdašev v zaporu!

  12. Štrigon pravi:

    Pahor se je pogajal z neuspelim morilcem Šiškom o bodočnosti Hrvatov.
    Matr smo pa res nek nobl narod k’nede, ko pa pišemo take epohalne zgodovinske trenutke.

  13. Koloradski hrošč pravi:

    100 podpisov je že zbranih. Še dvakrat toliko in se lahko kot Špartanci utaborijo pri Jorasu, na mejniku slovenstva.

    Is this madness?

  14. Andrej pravi:

    Ko berem te zgornje tri komentarje…Izrazim lahko samo žalost, čeprav vem, da so to plačanci, ki dežurajo 24 ur dnevno. Res ste ubogi, kar smilite se mi, ker je vaš “horizont” tako zelo omejen. Blaž in Miha, pridružujem se vama.

  15. vinetu pravi:

    kaki kmetavzi. še hujši kot zmageki.
    če je to sploh možno.

  16. janez1 pravi:

    Mogoče pa bi fantje nehali dajte komunajzarji rečite unemu zamorcu naj jim kaj nakaže na račun.
    Denar je sveta vladar

  17. Semso pravi:

    Velikim na hrvaskem sploh ni za it v nato in eu. tranzicija in to. dok je kalno je super. Na drugi strani, v casopisju se pise pa tudi o obvescevalnem delu kroatancev preko navijaskih skupin. teli ssn-jevci so meni postali sumljivi. ker z njimi hrvati dobijo podporo slovencev v Nato, sam da ocistimo sramoto, pa se pogajalska izhodisca slovenije se zmanjsajo. 2 muhi na en mah. veredostojnost gre. ljudje, mislim, da je zgodba koncana. de facto (argument moci) leta 1991 je premagal de iure (moc argumenta)
    se nekaj zemlje bo slo in kura bo se malo bolj oskubljena. borili se bomo, samo hagg in hamburg nas ne bosta razumela, ceprav imamo prav. mediacija…..hja hrvati so ze podarili nekaj deset vil, kar zacnite steti posameznike v eu parlamentu, ki se obracajo za 180 stopinj.
    Se pa strinjam v enem. Zaradi razlicnega ritma volitev pri nas in hrvatih je sedanji moment eden redkih primeren za resitev tega vprasanja. naslednji bo cez 15 let.

  18. Blaž Babič pravi:

    Joj Šemso, kok ti vse veš…

    Še dobro, da si skrit, če ne bi te CIA ugrabla, k si tak ass-et.

  19. dani pravi:

    Bravo SSN moj potpis imate sem danes potpisal

  20. chef pravi:

    Hehe, Blaž Babič!

  21. Blaž Babič pravi:

    O, Zalarjev - http://chef.blog.siol.net/2009/02/23/norci-skodijo-posameznikom-ne-drzavi/

    Danes si vsaj o trgovinah pisal, bolj varna tematika, kajne?

  22. Tona pravi:

    Blaž Babič za ona dva gospoda ne vem kako sta prišla do tipkovnice,ker ju ne poznam.PA naj ti zaupam,da se ne motim veliko,ker razmišljam,da smo nekateri v Ameriki programe pisali na računalniki,.ko si ti še s kurcem po pesku risal.Čauči blaženko.

  23. Andrej pravi:

    Uh Tonči, da se ne boš podelal!!

    Sicer pa je poanta v tem, ali bomo odšli na upravne enote, oddali svoj podpis, da rečemo tej politiki za vedno čauči. To na žalost nismo bili zmožni leta 90. Star gospodar, ki je do takrat že zafural en grunt, si je vzel v upravljanje še enega in zdaj smo tam kjer smo.

  24. zoya pravi:

    Ti kvazi domoljubi iz SSNja so pravi modeli….vsi skupaj nimajo 8 razredov osnovne šol, ne znajo niti skupaj pol spisa napisat…ampak drkajo pa vse po vrsti. E moj Pahore, globoko si padel, globoko. Oz. globoko si ga pogoltnil, globoko!

  25. Carlos Contreras pravi:

    “Poleg propadlih roués (razuzdancev) z dvomljivimi dohodki in dvomljivega rodu, poleg izprijenih in pustolovskih poganjkov buržoazije so bili tu vagabundi, odpuščeni vojaki, odpuščeni kaznjenci, pobegli galeoti, sleparji, glumači, lazzaroni, žeparji, rokohitrci, igralci,zvodniki, lastniki bordelov, nosači, literati, lajnarji, cunjarji, brusači, kotličkarji, berači, skratka, vsa neopredeljena, razkrojena množica, ki jo življenje premetava sem in tja …”
    Se sliši znano, mar ne?

  26. Andrej pravi:

    A razumeš, ali naj ti malo bolj pojasnim. Gospodar, ki zafura grunt je zrel, da se ga zamenja z novim. Če še ne veš imajio v tej naši lepi deželici še vedno vse ključne vzvode odločanja, v rokah partijci in njihovi nasledniki. Opozicijo pa tudi, ker so jo sami zgradili in jo samo navidezno postavljajo sebi nasproti. Prave opozicije v sloveniji ni, ker jo nikoli niso pustili postaviti ampak so vse tovrstne poiskuse v kali zatrli. To pišem in itak vem, da ne boš razumel, ker najbrž nimaš s čem razumeti. Bo pa kdo, ki bo hitro dojel zakaj gre. Zdaj smo v letu 1989 in zdaj je končno na vrsti prava in resnična slovenska pomlad. Takrat je bila zgolj navidezna. ker so partijci zelo nadzorovano in premišljeno zapeljali navidezne spremembe. Tako, da so na vseh ključnih mestih zasidrali svoje nameščence in sebe. Ampak, vsako norenje se ponavadi kruto konča. Prihaja, dan, ko bo treba to buržujsko pojedino pošteno plačati. Nekoč sem glavnemu tovarišu, no takrat je bil že t.i. gospod napovedal kaj se bo zgodilo, če ne bo on in njegova tovarišija zares sestopila, ali bolje rečeno razjezdila to ljudstvo. Me je samo debelo pogledal in ni rekel ničesar. Zdaj, ko gre voz strmo navzdol, se gotovo spomni mojih besed in prošnje naj vendar mirno odidejo. LJUDSTVO BO ZAHTEVALO ODGOVORNOST!!! Slovenci smo izredno potrpežljiv narod, a ko je mera polna smo neizprosni. TEGA SE PRI NATEGOVANJU SLOVENCA TREBA ZAVEDATI!!

  27. Andrej pravi:

    e zoya, zoya, če si hotel ohraniti neoprane možgane je v prejšnjem in tem sistemu zelo priporočljivo ne hoditi v šolo. Vidim, da je tebi, ki imaš gotovo kakšen hud naziv, to pustilo hude posledice.

  28. Carlos Contreras pravi:

    Zdaj smo v letu 1989? Saj vem, da so tiste nage babe na koledarju fejst za pogledat, ampak v dvajsetih letih bi ga pa že lahko zamenjal.

Komentiraj