Saturday 21. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Laž v politiki

17. februar 2009 ob 11:57 | Denis Sarkić |

Predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša je v soboto na Brdu pri Kranju, na slavnostni akademiji ob 20. obletnici stranke, spregovoril tudi o laži, ki da je prinesla volilno zmago “levemu tranzicijskemu trojčku”. Z lažjo pa se bo obdobje aktualne vlade tudi končalo, meni predsednik največje opozicijske stranke.

Janez Janša: “Tisti, ki so zmagali s pomočjo laži in prevare, bodo tako tudi končali.”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 34 x komentirano
  1. uničevalec rdečuhov pravi:

    Gospod JANŠA, bravo.Vsa resnica o tej organizirani in skrbno pripravleni prevari, bo dokončno v naši
    lepi Sloveniji pometla z zadnjimi ostanki komunistične in murgeljske kamarile.PO TEM bomo slovenci in slovwenke lahko zadihali s polnimi demokratičnimi pljuči in svobodno odločali o naši prihodnji usodi.Prav danes se je začelo v KAMPUČIJI sojenje zadnjim komunističnim zlikovcem in zločincem , ki so na najbol sprevržen in krut način masovno pobijali svoje sonarodnjake.Čakamo na trenutek,,ko bomo tudi v Sloveniji zbrali toliko politične volje in za vselej obsodili in pregnali še zadnjw ostanke rdečih zločincev in njihovih pajdašev.Vse kaže, da se ta čas hitro približuje.

  2. krucefiks pravi:

    Verjameš al pa ne, mene ni nihče silil, da nisem volil Janše.;)

    btw., teb se drugače prav vidi, da pišeš zelo emocionalno, ker delaš vse preveč napak v svojih postih. Si kdaj pomislil, da ti tovrstna čustva onemogočajo, da bi lahko objektivno gledal na svet?

  3. sveti gral pravi:

    Potem bi moral Bob leta , svetilnik in plagiator govorov, komisar na poti v Jajce, natorični lažnivec(Delo) , tihotapec orožja , pisec prošenj za ponovni sprejem v partijo že zdavnaj potemplati, pa še vedno živahno spletkari po deželi Kranjski in si celo misli , da ga bo narod ponovno volil. Kakšen napuh???

  4. Fonzi pravi:

    Bravo Jedi ! Dobro si prebral. Kdo ti je pa ovor napisal? Grims ali Zver?

  5. tiib pravi:

    He he.. ne more prebolet, da ni padlo v žep ampak mimo žepa…

    A kdo ve kako je zdaj z najbolj verodostojnim cajtngom.. Slovenskim tednikom?

  6. angie pravi:

    Janez Janša: “Tisti, ki so zmagali s pomočjo laži in prevare, bodo tako tudi končali

    Ti ti, veliki JJ, le še vpršanaje časa je, kdaj…

  7. chattefuscio pravi:

    Đizs, pa ta človek resno verjame v to, kar govori?

    Podobnost s Chaves-Friasom je presunljiva.

  8. armada pravi:

    Laž ima kratke noge !
    Janez ima kratke noge !!!

  9. lepicveto pravi:

    Kjer resnica nikoli ne bo ostala skrita:

    www.vladni-biseri.si

  10. marjetica pravi:

    janša vedno govori tisto kar ga žuli in ker laže zdaj opleta s tem,samo malo mora nase obrniti kakšen pregovor pa bo tiho kot rit-seveda ,če je pameten,kar pa ni čisto transparentno

  11. uničevalec rdečuhov pravi:

    mURGELJSKO-HOSTNA DRHAL NA TEM ŠROTOVEM SPLETU , SE POD KRINKO IMIŠLJENIH NICKOV DAJE RDEČEGA DUŠKA IN GOSPODA janšO OBTOŽUJE ZA STVARI , KI SO LAHKO SAMO PLOD PARALIZIRANIH RDEČIH MOŽGANOV.v TEJ PATOLOŠKOSTI IN BREZMEJNI RDEČI PRIZADETOSTI KONSTANTNO IZSTOPA RDEČA GOSENICA, IMENOVANA TUDI angie, potem
    obhostni notorni prismuknjenec, sveti gral-sveti cepec in še nekaj pol potovih navdihnjencev,kar ravno časovno terminira s pričetkom današnjega sojenja komunističnim zločincem in morilcev v daljni KAMBODJI:

  12. eva pravi:

    Podpišem g. Janša!
    Ti ljudje, ki jih vi imenujete današnja vlada, so navadni AMATERJI, ki nalogi, ki so jo dobili z lažjo in prevaro še zdaleč niso kos. Kakor dobljeno, tako izgubljeno drži kot pribito!!!

  13. Denis Sarkić pravi:

    uni-rdeč, ponoviva vajo!

    Vest ni Šrotov splet, ampak naš (od ustvarjalcev) medijski portal! Daj si to zapomni, da nas ne žališ brez veze v nedogled. Ni fer od tebe, da pišeš in žališ kar tako počez, hkrati pa ti mi nudimo tako dobre prispevke. Če boš lahko to sprejel, ti bomo tudi mi pustili, da pišeš in pljuvaš, a ne čez nas, ki to ustvarjamo! Bo šlo?

  14. Dvorni pisar z licenco pravi:

    Sarkić,

    če vas je beseda gospoda Uničevalca zadela v živo, raje premislite, kaj delate narobe, ne pa da žolčno polemizirate z gostom zaradi izraženega mnenja.

    Dokler objavljate komentarje in prispevke raznih “antifašističnih skupin” ki tukaj jočejo zaradi preganjanja klasične kriminalitete in dokler je vsak drug prispevek tukaj na temo g. JJ in opozicije, medtem ko doživljamo najhujšo ekonomsko krizo od bankrota prosule Juge, je vaša nepristranskost in objektivnost povsem legitimna tarča debate.

    Zakaj nekdo ne vpraša lepega Boruta ali pomarančnega Gregeca, če je NLB zares zaprosila za 2, 4 milijarde EUR v sredstvih in državnih jamstvih?

    Naša prihodnost je ogrožena - ampak očitno je JJ bolj zanimiv.

    Se pa strinjam, da je za dve stopnji večji as od trenutnih “voditeljev” države.

  15. Ars Ignis pravi:

    Gospod uničevalec in gospod pisoar, si ne bi raje zavihala rokave in se spopadla s krizo?

  16. eva pravi:

    Denis Sarkić,
    če vam je odveč pisanje drugačemislečih, bi morali pa ob prijavi napisati, da lahko na forumu sodelujejo samo enobarvni.
    Res ne razumem, zakaj je v toliko prispevkih g. Janša. Nimate dandanašnji v tej krizi in revščini drugih tem, kot da letate za g. Janšo na vsakem koraku.
    Dobri novinarji vedo kaj ljudi zanima in predvsem kaj morajo ljudje vedeti.
    S temami, ki jih objavljate, in velikokrat tudi način, kako jih objavite, pa je vse prevečkrat očitna pristranskost določenemu političnemu polu.

    TA VLADA JE NAJVEČJA NAPAKA V ZGODOVINI SLOVENIJE!

  17. Denis Sarkić pravi:

    Dvorni pisar, več kot očitno delamo prispevke tudi o t.i. krizi, vendar nimamo čarobne palice, da bi jo ukinili! Naša prihodnost z našimi politiki (vsemi!) na žalost še ni ogrožena in tudi Slovenija ne bo propadla v krizi, le težje bomo živeli. Prispevki pa bodo isti! Naš žolč gre le na rovaš tega, da NISMO v lasti Šrota, pa naj bo to končno jasno!!!!!! BTW, Janša je v opoziciji in glas opozicije ter drugih civilno-družbenih skupin se mora slišati prek našega medija, saj nismo v lasti kapitalistov ali pa vladajoče politike!

  18. Denis Sarkić pravi:

    tink eva, pristranskost bi bila, če ga sploh ne bi objavljali in hodili na njegove politične shode!!!

  19. Carlos Contreras pravi:

    Ah, ta naš Uničevalec, nobeni antipsihotiki ne pomagajo več. Hudo je, če človek tako trpi. Več molitve bo potrebne.

  20. Rock pravi:

    Janša je na zadnje zmagal z afero (Orion, SIB), in sedaj zgubil z afero Patria.

    To kar je izjavil, velja točno zanj in njegove primitvce.

  21. eva pravi:

    Denis,
    vsi vemo, kakšen bi bil odnos novinarjev (vsaj večine), če bi bile vloge v vladi zamenjane. Zato mi raje ne govort. Tisto s torto, pa cel kup pesmi in himen SDS je bilo res neumestno.

    Predlagam, da enkrat posnamete Pahorja ko nakupuje sadje za svoje obiskovalce in pa seveda za svoj denar. S tem boste javnosti nazorno pokazali, kašna je njegova pomoč ob finančni krizi.

  22. kaktus pravi:

    GOSPOD JANEZ JANŠA je vodil najbolj prepričljivo, delavno, pošteno in uspešno vlado doslej ! Zamislite, da nas bi v Evropi zastopala vlada tega prepirljivega trojčka ali četvorčka.Sicer pa to itak ni bila sposobna, saj jim je Janša ponudil to možnost pa so se usrali dobesedno !
    Komuniste je držala na oblasti tako dolgo ravno VLADAVINA TERORJA, KRAJE (otimaćine ) in LAŽI !
    PA BODI SREČNA KUĆANIJA !

  23. Denis Sarkić pravi:

    eva, ko bom posnel, bom tudi objavil. Ampak, vam z desnega pa res nikoli ni nič ok, toliko lepih objav o SDS obletnici, pa jih označite kot neumestne. Nikoli zadovolj(e)ni…

  24. Fonzi pravi:

    A Irglova spet kokodače po forumu?

  25. eva pravi:

    Ne Denis, ne nikoli zadovoljeni. Ni prav, da objavljate toliko nepotrebnih prispevkov o nekom naenkrat. Veste, da ga ( Janšo) in jih (prispevke) bodo ljudje dobesedno popljuvali. Mislim, da prav zaradi tega to tud počnete.
    Res pa je, da jih je bilo preveč le dan ali dva, zdaj je pa čist O.K.

    Fonzi, te mika kaj, da bi se nam pridružil v kurniku? Ravnokar smo pri temi:” I FEEL SLOVENIA” in soglasno smo sklenili, da nič več ne velja v tej naši prelepi deželi, odkar nam vladajo tile amaterji.

  26. neemocije pravi:

    posledice pomanjkanja kulturne LUSTRACIJE komunajzerjev so očividne……

  27. uničevalec rdečuhov pravi:

    GOSPOD sarkić, LEPO IN PRAV , DA STE MI POSLALI UREDNIŠKE POZDRAVE.nE TRDIM , DA STE šrotovi, VENDAR ZADEVE POZNAM IN ZATO LAHKO TRDIM , DA SE SOFINANCIRATE PREKO OGLASNIH SPOROČIL IN DRUGIH PROPAGANDNIH VZVODOV TUDI Z LAŠKO-PIVOVARNIŠKO POMOČJO.Vaš svetovni nazor in ideološko pripadnost poznam in skoraj čutim, pa vam tega nisem nikoli metal pod noge kot VI meni in meni podobnim z DESNE,PRAVE IN DEMOKRATIČNE STRANI.iN ZA ZAKLJUČEK : gospod JANEZ JANša je samo vodja opozicije in vodja najmočnejše opozicijske stranke in v tem položaju ne PREDSTAVLJA PRAV NOBENE FORMALNE OBLASTI IN nima OBLASTNIŠKE MOČI, zato bi pričakoval , da ga pustite pri miru saj vsak drugi dan , da si od nenehnih napadov in osebnega poniževanja ,vsaj malo odpočije.Je ta napor za vas , gospod sarkić prevelik????

  28. Denis Sarkić pravi:

    Seveda imamo na Vesti oglase, imeli smo tudi tiste od PL, ampak to ne pomeni, da smo od njih ali da smo Šrotov splet!!!

    Za osvežitev spomina, komentar pod št. 11:

    uničevalec rdečuhov pravi:
    17. februar, 2009 ob 20:04 e

    mURGELJSKO-HOSTNA DRHAL NA TEM ŠROTOVEM SPLETU …

    Glede Janše, to velja za vas g. uni-rdeč kot za ga. evo-tink, zakaj ne bi dali opoziciji možnost prav vsak dan, da povedo svoje mnenje o temah, zakaj o Janši ne bi imel vsak dan pri nas kakšen prispevek, saj je on sam pozornost medijev še pred časom zelo pogrešal (dve povezavi spodaj)!?

    http://www.vest.si/2009/01/06/sds-nad-medije/
    http://www.vest.si/2009/01/11/sds-o-strahu-na-tvs/

  29. tiib pravi:

    @Denis Sarkić:
    A res ne razumeš, da karkoli boš napisal, ti bodo očitali antijanšizem. Lahko ga hvališ, lahko ga grajaš… vedno boš zanje sumljiv, ker brez sovražnika pač ne morejo.

  30. Carlos Contreras pravi:

    Uničevalec, ni svetovni nazor tisto, kar ti “mečemo naprej” (”metati pod noge” pomeni nekaj čisto drugega: evo, vsak dan se učimo, pionirček). Tisto, kar ti mečemo naprej, je blaznost.

  31. Dvorni pisar z licenco pravi:

    @Denis Sarkić;

    Zadeva je preprosta; precej ljudi tukaj meni, da ste “ustvarjalci” zelo naklonjeni levici in da se to vidi po vsebini vašega dela.

    Zakaj, smo vam pa tudi napisali.

  32. Bount pravi:

    Razni pisoarji, rdeči uničevalci, eve, sprijaznite se že z resnico, zgornji prispevek J.J. je zelo dober opis samega sebe, to je zrcalni odsev kaj J.J. v resnici je.
    Če vam še ta osnovna, abeceda ni jasna, potem pa je- zelo milo povedano- vaše življenje čisto zares ena velika potrata.
    In nikar ne iščite zunanje sovražnike , raje se sami sebe bolje poglejte v zrcalce.

  33. popust pravi:

    HA HA HAHA HA… kaj je zdaj to? nadaljevanje filmskih parodij v stilu Abraham in Zucker brothers? Janez Janša o lažeh… HA HA HA… To je pa že hudo bolno… upam da ne pobruham tipkovnice,…. žal imam ob pogledu nanj isti refleks kot ga imam ob pogledu Busha mlajšega…

  34. popust pravi:

    @eva: ‘Veste, da ga ( Janšo) in jih (prispevke) bodo ljudje dobesedno popljuvali’.

    Če ste res poslanka Irglova, potem me iz zapisanega skrbi za Slovence.
    Ste človek, ki je izvoljen od ljudi, in jih potem podcenjuje… Če bi bili modri bi poslušali (tudi za to kompetentne) ljudi, ki vas opozarjajo na napake ter se zazrli vase in poskušali odpraviti napake (vse to velja tudi za to oblast in pravzaprav za vse). Le to lahko na dolgi rok pelje državo naprej… Namesto da slepo izvajate to kar vam vaši nadrejeni ukažejo… Ton kaže na podcenjevanje ljudi…. in poučevanje novinarjev o njihovem delu… joj, joj … Takih politikov ne rabimo…

    Slovenijo lahko tudi izgubimo zaradi ozkih interesov nekaterih skupin… Ne vem če si Slovenci tega želimo…

Komentiraj