Saturday 21. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Pleh 022

5. februar 2009 ob 17:25 | Denis Sarkić |

Kakšnega vozijo ali jih z njimi prevažajo drugi? Kdo ima lepšega? Kateri je močnejši? Kdo ima najdražjega? Je njihova last ali se vozijo za denar davkoplačevalcev? Na Vesti objavljamo pločevino, s katero se vozijo znani Slovenci.

Minister za delo, družino in socialne zadeve Ivan Svetlik se službeno prevaža z Audijem A6, varčevalnih ukrepov pa se ne drži.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 1 komentar
  1. Elena Pečarič pravi:

    Iščemo osebne asistente/asistentke

    Obračamo se na vas, ki ste morda v iskanju dela ter novih in zanimivih izkušenj. Pri nas, v YHD, jih boste zagotovo dobili. Iščemo mlade in malo manj mlade ljudi, ki bi opravljali delo osebnega asistenta; pogoj je, da ste prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje. Osebni asistent pomaga uporabniku pri vseh tistih vsakdanjih opravilih, ki jih posameznik zaradi svojega hendikepa ne zmore sam. Delo prinaša nove izzive, širi obzorja, sooča vas z lastnimi predsodki in stereotipi ter vam s tem odpira duha. Plača res ni prav velika, a je služba kot se šika. Za ta poklic ne rabite posebne izobrazbe, znanja in izkušenj, le pripravljenost, da se učite in spoznavate. Zanesljivost in spoštovanje sta vrlini, ki ju iščemo in cenimo. Če vas delo zanima, vas vljudno vabimo, da se nam oglasite.

    YHD - Društvo za teorijo in kulturo hendikepa
    Grablovičeva 62
    1000 Ljubljana
    01 521 22 77, 051 441183, Elena Pečarič
    www.yhd-drustvo.si
    www.handyworld-si.com

Komentiraj