Saturday 21. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Vlačič o kadrovanju

27. januar 2009 ob 0:28 | Denis Sarkić |

Minister za promet Patrick Vlačič o iskanju nadzornikov za Slovenske železnice, Luko Koper, sestanku z vodstvom DARS-a, lobiranju pri kadrovanju in iskanju kadrov ter o delovanju KAS-a.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 13 x komentirano
  1. Kar je preveč je preveč pravi:

    Vesti predlagam, da naredi serijo pripevkov v smislu Novi obrazi v kabinetih ministrov 001 oz. Skok na pozicijo v kabinetu ministra 001, 002,… (po zgledu pripspevkov o plehu) in preverijo preference ljudi zaposlenih v kabinetih ministrov. Za začetek pojdite k Lukšiču vprašat kdo je Vodja službe za odnose z javnostmi, kje je bila prej zaposlena,…

  2. JB pravi:

    a misliš tole pupo
    http://www.mss.gov.si/si/o_ministrstvu/organiziranost/
    pa se fotka
    http://www.mediaspeed.net/fotka.asp?id=1&foto=34075

  3. Žbogar pravi:

    Vlačič, vso zadevo pozorno spremljamo.
    Upajmo, z obzirom , da si Primorec, da otroška poznanstva, ne bodo vplivala na presojo.
    Hvala.

  4. Denis Sarkić pravi:

    Mojca Grobelnik je bila na Vesti, ko je bila ta še v povojih in odšla od nas, ko nam je trda predla na trgu medijskih velikanov. Vmes je bila na INFO TV, zaupanje Lukšiča pa je baje pridobila že v letih študija na FDV, kar pa ne pomeni, da ne bo dobro opravljala svojega dela in da ni sposobna! Želim ji vso srečo, rubriko za nove obraze v javni upravi pa nameravam štartati na malce drugačen način, že kar nekaj časa, skoraj od prevzema oblasti. Vendar moram še nekaj preveriti!

  5. dejan pravi:

    in koliko delovne dobe (formalne, ne preko servisa) ima?

  6. zares pravi:

    poznam bejbo iz fdv-ja. nič let delovne dobe ima in je vodja za stike z javnostmi. sramota?!?!? halo?!?!?

  7. NEMA JE...... pravi:

    USB BAZEN po-kopališče :)

  8. neemocije pravi:

    balkanski komunisti že vedo kako se to dela…………….

  9. zares zares pravi:

    in sarkić jo zagovarja kljub temu, da ve da po pošteni poti do tega mesta ne bi prišla (kaj šele v gospodarstvu!). Nima delovne dobe, referenc, za vest je naredila en prispevek,… skratka ti si kao novinar, kako naj tebi kdo sploh še kaj verjame, če si tako selektiven in to zate ni zgodba…drugič se distanciraj od takšnih zadev…a si res ….. kot pravijo…svašta…čudo neviđeno…to je slovenija…fak

  10. Denis Sarkić pravi:

    Jernej, se ti zdi, da jo zagovarjam? Mislim, da ne in nikjer se tudi nisem odrekel zgodbi o raziskovanju novih kadrov. Ravno nasprotno, preberi moj prejšnji komentar še enkrat! Pomembnih tem pa itak nikoli ne zmanjka… Sicer pa za vsakega nekje v gozdu raste šiba!

  11. dejan pravi:

    @Denis Sarkić
    glede na to, da se očitno poznava in sva na ti, kar povej če rabiš kakšne inoformacije (mejle, naslove, ip-je itak imaš)

  12. Denis Sarkić pravi:

    A se rad sam s sabo pogovarjaš? V štirih osebah… in potem še z mano? Informacije, ki prihajajo iz ene osebe so me vedno zanimale, multiosebnostim pa ne verjamem že od nekdaj!

  13. bullock pravi:

    Po vseh očitanjih JJ, da ni glavni faktor stroka, bi lahko tudi kakšno rekli o nestrokovnih kadrih Pahorjeve vlade. Sicer je bil pa sindrom kr enih bejb tudi v JJ-vladi.

Komentiraj