Saturday 21. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Pet zavez koalicije

20. januar 2009 ob 9:27 | Denis Sarkić |

Vladna koalicija si je po svojem vrhu zastavila nekaj nalog in ciljev, ki jih želi izpolniti že v tem letu. Katere izmed teh petih zavez vladi Boruta Pahorja vseeno morda ne bo možno izpolniti?

1. zaveza - redno mesečno sestajanje vrha vladne koalicije:

2. zaveza - varčevanje v javni upravi z varčevalnimi ukrepi vlade:

3. zaveza - prepričati opozicijske poslance v DZ za podporo Hrvaški pri vstopu v NATO:

4. zaveza - do konca mandata uvesti pokrajine:

5. zaveza - kadrovanje le s pomočjo KAS-a:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. keks pravi:

    NJIHOVA ENA IN EDINA ZAVEZA JE:

    Scenarij reševanja Tajkunov: LDS-ova senička je stala za meneđerskimi prevzemi (pravna podlaga za izpeljavo meneđerskih prevzemov)…, zato so moral veselkota poslati v NLB, da reši Tajkunski cash flow.

    To je isto kot v mafijskih filmih…ko je truplo treba neopazno odstraniti…pokličejo čistilca, da ga razseka, razžaga in neopazno odnese iz hotelske sobe, v eni potovalki.

    Nadaljevanje sledi: Včeraj je gospodična Kresalova nekaj tvorila o novih reorganizacijah znotraj Policije in o sodelovanju s Tožilstvom (skupne delovne skupine). Lahko, da bo za direktorja Policije izbrala Kosa ali pa bo komisija ostala, vendar z večjimi pooblastili ter bila inkorporirana v samo strukturo Policije s sodelovanjem Tožilstva…tudi Penkota lahko čakamo v tej skupini.

    Ja, treba bo nagraditi sprožilce afere a la Patria in poplačti kredite za LDS-ovo in SD-jevo volilno kampanijo - Tajkunom, s tem, da jim s svojimi kadri (čistilci) v državnih bankah zamaknejo odplačevanje kreditov in s tem rešijo njihov cash flow, ki ga potrebujejo za poplačilo meneđerskih prevzemov.

  2. butalec pravi:

    Kako ste ubogi s temi vašimi zavezami, obljubami in ravnanji, katerih edini namen je kot se zdi obramba pred opozicijo in ugajanje svojim volilcem. Poskusite za spremembo brez obljub in zavez enkrat potegniti učinkovite dobre poteze za boljše delo, brez bojazni kaj bo na to rekla SDS. Svetilniške obljube in dolgoročne napovedi o indiji koromandiji pa prepustite pravljičarju Grimsu in možu z lepljivimi prsti. Slovenci bomo lahko bolje živeli od tega kaj boste naredili naredili, ne pa kaj ste hoteli storiti ali obljubili.

  3. angie pravi:

    Gospod predsednik,

    tisti one, kako že, Anže Logar, je bil pa res “nenadomestljivi kadrovski resurs”…vreden vaše skušnjave…

    In Kresalova in Erjavec stojita zraven strumno in veselo kot prvčka na prvi dan v šoli.

    Pahorjanski diktat bo zamenjal Janševega, gliha vkup štriha - tu nekje smo.

  4. obama pravi:

    Predsednik Zaresa Gregor Golobič zatrjuje, da do protikriznega partnerstva, ki ga predlaga Janez Janša ne bo prišlo, čeprav sta se danes Janša in premier Borut Pahor pogovarjala prav o tem

  5. ANALITIK pravi:

    6.zaveza: predvolilno kampanjo smo podaljšali do naslednjih volitev. Kaj nam pa preostane drugega, ko pa ne znamo pošteno in pametno vladati.

Komentiraj