Saturday 21. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Menedžer na trgu

15. januar 2009 ob 10:30 | Denis Sarkić |

Nadzorni svet slovenjgraške družbe Prevent Global se je z dosedanjim predsednikom uprave Borutom Mehom dogovoril za sporazumno prenehanje mandata in zadnji seji na njegovo mesto za petletno obdobje imenoval Ivana Majcna. Nadzorni svet je ob tem potrdil predlog novega predsednika uprave, da član uprave postane Dušan Zakeršnik. Kot so sporočili iz družbe Prevent Global, je do sporazumnega prenehanja mandata dosedanjemu predsedniku uprave prišlo zaradi konceptualnih razhajanj med nadzornim svetom in upravo družbe Prevent Global, ki ima “globlje ozadje v razhajanju dveh največjih delničarjev, ki sta kapitalsko in poslovno povezana.”

Borut Meh je za Vest spregovoril o menedžerskih zadevah v kriznem letu in o tem, kako sam vidi ukrepe za preprečevanje vplivov finančno - gospodarske krize v Sloveniji ter še nekaterih drugih zadevah povezanih z kriznim menedžmentom podjetij.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. medek pravi:

    http://www.8hours.eu/behind.php?lang=sn

    Podpišite.

  2. Erik pravi:

    Spoštovanja vreden menedžer.

  3. Fonzi pravi:

    Koliko podjetij je Meh že zamenjal? se mi zdi približno 5-6 v zadnjih 10 letih. Slab cahen.

  4. JB pravi:

    Meh je zakon dečko. Upam, da prevzame Elan.

  5. deporto pravi:

    In ga dokončno pokoplje.

  6. kr`adn pravi:

    Meh, hem, ne vem , je bolj podoben nekaterim”kriznim” upravljalcem, ki pa razen, da iz krize firme NISO rešili tudi ni pokazal kaj prida, mar ne ? Zato je njegovacena na trgu ( ne v Sloveniji ) PIŠKAVA, DVOMIM, DA BI IMEL DOVOLJ FIČNIKOV ZA PLAČILO DAJATEV !!!

Komentiraj