Saturday 21. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Znova na Roško!

14. januar 2009 ob 17:56 | Vest |

Napovedana tožba Janeza Janše, uperjena proti dr. Slavku Ziherlu in dr. Vladu Miheljaku, pa tudi drugim toženim posameznikom, je nedopustna oblika pritiska in zastraševanja, menijo v Liberalni akademiji. Obenem pozivajo tudi k podpisovanju peticije.

Protest za JBTZ na Roški 1988
Protest na Roški leta 1988 v podporu četverici JBTZ Foto: Marjan Ciglič/www.slovenskapomlad.si

“Spodaj podpisani s svojim imenom in priimkom sporočamo: verbalnega delikta v tej državi več ni. Ne želimo v stare čase. Če toži njiju, toži nas. Ker čutimo, da je na preizkušnji svoboda govora, javnosti sporočamo: zanjo smo pripravljeni znova oditi na Roško!”

Podpis lahko oddate na elektronskem naslovu: liberalna@gmail.com (zadeva: Peticija)

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 25 x komentirano
  1. neemocije pravi:

    Liberalna akademija, ne moreš verjeti, komunajzerji, ki se hvalijo in se promovirajo kao “liberalni”, ha, ha, ha, ha, ha, ha - (svet je je res spremenil - ali niti toliko).
    Podgane ostanejo pogane.

  2. neemocije pravi:

    Liberalna akademij?? ne moreš verjeti, komunajzerji, ki se hvalijo in se promovirajo kao “liberalni”, ha, ha, ha, ha, ha, ha - (svet se je res spremenil - ali niti toliko).
    Podgane ostanejo pogane.

  3. KGB GO HOME pravi:

    Ja na Roško nej grejo z lopatami sneg kidat. Bebavo kvazi liberalstvo. :)

  4. keks pravi:

    ahaha

    pizdeki bi rekel SH

  5. keks pravi:

    oz liberalni pizdeki bi rekel SH

  6. keks pravi:

    zlorabjajo zgodovino….zato sledi še ena tožba

    ahahaha

  7. kvikl cvikl pravi:

    na sliki je Šeligo,kaj ima on s tem?

    razen,da bi tem Liberalnim polomijašem bi pljunil v fačo…

  8. medek pravi:

    SDS nima svoje drage vile na Roški, da niste zgrešili naslov ;)

  9. opleteni jež pravi:

    niso le pizdeki,
    so tudi pičkončki
    ziherl pa naj rajš pove,
    kakšne mastne pare služi med svojo državno službo kot sodni itd. izvedenec
    pa ne le on, še njegovi kolegi mravlje, pačnik itd.
    dvakratno plačo, pizdek psihiatrijski

  10. boško pravi:

    Bravo Liberalna akademija!

    To se dela.

  11. kvikl cvikl pravi:

    bojše bi bil protest pred parlamentom…goli s transparenti :)
    publiciteta zajamčena

  12. PARTIZAN pravi:

    Naj gre najprej Kresalova iz Ldsa naprej ,ker njen šef Pahor pa je zadovoljen z Janšo!Zmenite se najprej v LDSu kaj bi radi !

  13. novinar pravi:

    Roška ???

    Civilni tožbi, ki naj bi bili vloženi proti dvema posameznikoma, sta na simbolni ravni primerjani z aretacijami in procesom, ki so pripeljali do osamosvojitve naše države ???!

    Ojojoj, kako butasto!

  14. keks pravi:

    Vse poti vodijo v Sistemsko Tehniko!!! 22:27
    Afera Patria je odločilno vplivala na rezultat volitev. Glavni akterji afere a la Patria so bili že nagrajeni, no generalnega direktorja Policije še čakamo. Čakamo tudi na posel stoletja - nakup Krpanov. Ker Sistemska Tehnika ni dobila posla za oklepnike je g. direktor ST bil najet s strani Cvikla in mu predal strogo zaupno dokumentacijo. Šlo je za špijonažo inovacijskih dokumentov o izgradnji oklepnikov Patria. Ko so sproducirali afero a la Patria, je SDS izgubila volitve.

    Današnje oblikovanje KAS-a, ustanavljanja SIB banke, sprejemanje zakonodaje za dodeljevanje državnih denarnih sredstev preko javnih razpisov za razvojne investicije je čisto nič drugega kot sistemski proces za uresničitev želja Sistemske Tehnike, da dobi posel stoletja.

    Preko javnih razpisov, v SIB banki, bo Sistemska Tehnika dobila začetni kapital za razvoj oklepnika Krpana, ki je še vedno na risalni deski, uporabili špijonersko dokumentacijo o oklepnikih Patria in naredili sodobnega Krpana. Posel s Patrio bodo pa prekinili.

  15. katore pravi:

    Zakaj se Slovenci nič ne naučimo iz zgodovine. Tudi danes se piše in zopet potvarja.

  16. Nogavička pravi:

    He-he, a je kdo od vas cenjenih komentatorejv prebral svoje komentarje, in jih razumel (!), predno ste jih objavili?! Ni dovolj da se do onemoglosti in brez emocij smešite v javnosti … res; no vsaj anonimnost vas vseeno malo rešuje … k sreči!

  17. Sašo pravi:

    Zanimiva interpretacija kopirana iz Libertarca:

    Zdaj pa poskusimo to isto predstavo ubesediti brez imen (da se izognemo njihovi dnevno- politični konotaciji) in dodajmo dejstva in realnost, ki jih v “notranjem svetu” Vlada Miheljaka ni, pa jih “zunanji svet” še kako zaznava.

    “Spopadata se aktivni sodelavec vladajočega režima (predstavnik LDS na RTV Slovenija, odkrito pro-režimski kolumnist) IN opozicijski politik, ki brani svoje človekovo dostojanstva, kot je zapisano v ustavi. Sodelavec režima s pozicije moči objavlja lažnive obtožbe, ki imajo za cilj promocijo režimske opcije. Opozicijskemu politiku pro-režimski časopis ne omogoča z zakonom predvidene pravice do zanikanja lažnivih navedb. Zato se le ta odloči, da bo svojo pravico poiskal z dolgim maršom skozi inštitucije. Vladova uradno civilno-družbena v resnici pa odkrito pro-režimsko usmerjena organizacija se na napoved opozicijskega politika, da bo uporabil možnosti, ki mu jih nudi pravna država odzove z napovedjo pouličnega obračuna s politikom in s temi ‘pravicami’.”

  18. Josip pravi:

    Po mojem mnenju gre le za nekoliko neodmerjen odziv LA. Gospod Janša, hvala bogu, je zgolj še poslanec in človek-državljan, ki ima pravico tožiti, če sodi, da ga kdorkoli obrekuje. Ne ustvarjajte mu večjo težo, kot jo dejansko ima.

  19. KGB GO HOME pravi:

    Libertarc jo je dobr pihnu : avtistični klovn meseca. :)

  20. medek pravi:

    In potem je JJ zablestel še razfukom Sove, kao sjebao indijskega zdravilca.
    Jojoj, pa ne da je bilo vredno. Gomora

  21. obama pravi:

    Za nadzornika Darsa predlagan udbaš, ki je aretiral Janšo
    Finančni minister za nadzornika Darsa predlagal nekdanjega pripadnika državne varnosti Draga Isajloviča, vendar je imenovanje ustavil premier Pahor

  22. vinetu pravi:

    ko mu bo zmanjkalo Slovencev, bo Janez tožil samega sebe.

  23. Furija pravi:

    Predvsem se janša še vedno “bori”. Sicer se ne ve čisto točno proti komu in zakaj, važno je da miga. Pred dvajetimi leti se je boril, danes se bori….
    Očitno njegov miselni vzorec še ni slišal klik in še ni prešaltal, da v resnici že zdavnaj nismo več v komunizmi in v resnici nima sovražnikov. Ima zgolj in samo KRITIKE in politične nasprotnike. Ampak joj prejoj. Tudi ti, so za njegov ego nevarni.

    Bom res še začela verjeti Ruplu. čeprav tudi njega ne maram. In ta je Janšo opisal kot totalitarno osebnost, kot človeka s fašističnimi političnimi goni, človeka, ki ne prenese drugače mislečih. Samo njega JJ ne toži. Kot ne toži Adriane Starina Kosem, ki ga je obtožila bolševističnih metod, niti ne toži avtorjev knjig o orožju.

  24. obama pravi:

    Furija pravi:

    15. januar, 2009 ob 14:54

    Navedbe hrvaškega dnevnika Jutarnji list, da naj bi predsednik republike Danilo Türk prosil hrvaškega kolega Stipeta Mesića za podporo pri kandidaturi za generalnega sekretarja Združenih narodov, so “čista izmišljotina”, so povedali v uradu predsednika republike

  25. Igor Đukanović pravi:

    “Obama”, kako to da Türk ni tožil Republike Hrvaške pred haškim sodiščem? Očitno na mestu predsednika republike nimamo Janeza Janše.

Komentiraj