Saturday 21. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Vizjakov pušelj’c

14. januar 2009 ob 22:40 | Denis Sarkić |

Poslanec SDS Andrej Vizjak o ukrepih, ki so jih poslanci dobili kot predlog vlade na glasovanje, svojih oziroma strankarskih predlogih, ki jih koalicija ne upošteva, znižanju plač v javnem sektorju, protestu sindikatov pred Državnim zborom in parlamentarnem rezanem cvetju na dan izredne seje.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 17 x komentirano
  1. keks pravi:

    Vse poti vodijo v Sistemsko Tehniko!!! 22:27
    Afera Patria je odločilno vplivala na rezultat volitev. Glavni akterji afere a la Patria so bili že nagrajeni, no generalnega direktorja Policije še čakamo. Čakamo tudi na posel stoletja - nakup Krpanov. Ker Sistemska Tehnika ni dobila posla za oklepnike je g. direktor ST bil najet s strani Cvikla in mu predal strogo zaupno dokumentacijo. Šlo je za špijonažo inovacijskih dokumentov o izgradnji oklepnikov Patria. Ko so sproducirali afero a la Patria, je SDS izgubila volitve.

    Današnje oblikovanje KAS-a, ustanavljanja SIB banke, sprejemanje zakonodaje za dodeljevanje državnih denarnih sredstev preko javnih razpisov za razvojne investicije je čisto nič drugega kot sistemski proces za uresničitev želja Sistemske Tehnike, da dobi posel stoletja.

    Preko javnih razpisov, v SIB banki, bo Sistemska Tehnika dobila začetni kapital za razvoj oklepnika Krpana, ki je še vedno na risalni deski, uporabili špijonersko dokumentacijo o oklepnikih Patria in naredili sodobnega Krpana. Posel s Patrio bodo pa prekinili.

  2. SDS pravi:

    Mi v SDS vemo vse…smo pametni ker smo se sami nadr.ali.

  3. Pepo pravi:

    Ah, ta naš pujsek! Kako je pameten, odkar ni več minister. In vse ve, prav očarljivo. No, v nekaj mesecih se bo jasno razkrilo, kaj so storili kadri, ki jih je nastavljal, za Slovenijo. To pa je bilo v bistvu vse, s čimer je lahko vplival na gospodarstvo v zadnjih štirih letih.

  4. mars pravi:

    Če se prav spomnim je bil ta gospod še pred kakšnim mesecem precej širokousten o krizi in je govoril približno takole: “Slovenija ni in ne bo v krizi.” Torej se nimamo ničesar bati oziroma se moramo bati takšnih ljudi, ki spreminjajo svoje mnenje hitreje kot se spreminja veter oziroma Ivanovo mnenje. Ježek je nekoč dejal, da bi se morali znebiti ljudi, ki niso ničesar zmožni in tudi tistih, ki so zmožni vsega, potem bi država lepo funkcionirala, zanima me kam bi se uvrstil gospod s posnetka.

  5. obama pravi:

    Pepo pravi:

    15. januar, 2009 ob 0:03
    Ah, ta naš pujsek! Kako je pameten, odkar ni več minister. In vse ve, prav očarljivo. No, v nekaj mesecih se bo jasno razkrilo, kaj so storili kadri, ki jih je nastavljal, za Slovenijo

    a ne vlada Pahor? Nisem vedel….

  6. Fonzi pravi:

    elektrotehnik se spozna na ekonomijo? Kot zajec na boben !

  7. Josip pravi:

    Če bi g.Vizjak dal kaj na čast in ponos, bi nam prihranil svoja klobasanja.Svetujem mu, da naj bo vsaj nekaj časa tiho, vsaj toliko, da skušamo pozabiti na njegova polpretekla česnanja. Sicer pa bi tudi mediji lahko iskali kakšne pametnejše (in treznejše) ljudi, ki naj bi komentirali vladne ukrepe, a se odločajo pač po liniji najmanjšega napora. Vizjakova klobasanja jemljejo medijem le dragocen čas in prostor.

  8. asd pravi:

    zakaj o pušlcu sprašujete ravno sds, zakaj pa ne sd? Sarkić ne morem pozabiti po prvem predvolilnem soočenju pahor-janša na rtvslo, ko si rekel: “nekako se strinjamo, da je pahor zmagal”. LOL! zelo dober dokaz tvoje veliko pristranskosti. pa na vesti tudi nisem opazil nobene novice o dragem turkovem potovanju, ali o zvišanju cen bencina. kakšen kup propagadnega dreka je tale stran. edina razlika med sds.si in vest.si je ta, da sds.si ne skriva tega, da je namenjana propagandi (kot so vse stranke).

  9. pika pravi:

    gospodarski minister se je lepo poredil, gospodarstvo pa precej shujšalo, ravnotežje v naravi….

  10. armada pravi:

    Andrej s Štajerske,
    kako lepo trosiš kretenizme svoje ljubljene janšistične SDS.
    Kaj si delal kot minister ?
    Kaj si delal kot minister v času, ko je bila gospodarska rast super
    in sta z svojim ljubljenim vodjem Janezom Janšo zatrjevala, da
    ni nikakršne krize !
    Zakaj niste v času svoje vladavine nižali davke, zakaj niste vračilo DDV zahtevali v svojem mandatu,zakaj niste investirali v razvoj?
    Od svetilnika vaše vlade je ostala le “mehka cura”!

  11. unexpected pravi:

    …oh ja ja gospod štajerski pujsek… le kaj ste počeli 4 leta, a? padli ste ne zaradi patrije, temveč ker tudi v gospodarstvu niste storili nič!

    …sedaj pa je seveda zelo enostavno s tujim tičem mlatiti po koprivah…

  12. neemocije pravi:

    Rdeče ovce se oglašajo……..

  13. obama pravi:

    zvezda dneva je ponovno nj.Svetost Turk….

  14. Denis Sarkić pravi:

    @asd, premalo nas obiskuješ, da ne vidiš objavljenih tem, ki jih naštevaš - plus - malce preveč bluziš, naša Vest ni propagandni boben! Zato pa lahko objavljamo vse našteto brez zadržkov, pritiskov in cenzure.

    Glede moje izjave o soočenju, pa takole - tole si napisal ti v svojem komentarju pod mojo objavo ( http://www.vest.si/2008/08/22/predvolilni-borut/ ) pred meseci, kjer sem jaz spraševal(!!!) Pahorja o vtisih po soočenju in ne trdil:

    # asd pravi:
    23. avgust, 2008 ob 6:41

    pahor straši ljudi v tem govoru, kar ni nič novega v politiki. sarkič: “nekako, mediji so vam že dali 1:0 za pahorja” WTF??? vsakemu je jasno, da je pahor pogorel na tistem soočenju

    Torej, kaj sem rekel jaz in kaj so o soočenju rekli/zapisali drugi mediji???

    Laži ali izmišljotine imajo namreč kratke noge … pametni pa imamo dober spomin!

  15. Denis Sarkić pravi:

    Aja, pa še spraševanje drugih poslancev o rezanem cvetju:

    http://www.vest.si/2009/01/08/sopek-poslancev/

    Sem bil dovolj argumentiran? Ali si pač preveč prefarban z rumeno-modro vizijo?

  16. unexpected pravi:

    …na kratko: ravnokar smo bili priča manjši in izjemno hitri klofuti in zaušnici (za kisle in sladke) asd - ju katera upam da je zalegla…

  17. komunalis pravi:

    Ne morem biti tiho kot sem že enkrat zapisal-totalni kovn.In vizjak ne seri misliš,da imamo tako kratki spomin kaj si počel ti in janca.Sploh pa s polno ritjo je fajn srat isti si ko židje ko majo polno pizdo orožja in jebejo in pobijajo ubogo rajo.V tej krizi bi se ti štromarček usral.Še enkrat en usran nesposobn štromar si.Si mogoč jezn ko nisi mogu terme lastninit?

Komentiraj