Saturday 21. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Protest segel do vlade

14. januar 2009 ob 20:11 | Denis Sarkić |

Predsednik vlade Borut Pahor se je sestal s predsednikom Državnega sveta Blažem Kavčičem. Slednji je premieru podrobneje predstavil aktivnosti Državnega sveta, nekatera aktualna vprašanja povezana z delovanjem DS, hkrati pa tudi posamezne pobude za njegovo učinkovitejše delovanje v prihodnje. Premier Pahor je, ne glede na to, da obstajajo različni pogledi na prihodnost delovanja Državnega sveta, zagotovil, da bo njegova vlada storila vse, kar je v njeni pristojnosti, da bo DS lahko še naprej opravljal svojo ustavno opredeljeno funkcijo. Med fototerminom pa so sogovorniki govorili predvsem o protestu sindikatov pred Državnim zborom.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. KGB GO HOME pravi:

    Nataška pa sam kima tko kot pred 30 leti i kusur.Pa nej še kdo reče,da so se zgodile spremembe.Ma kaki.Nobene.Ko leta 75, eni so se mal eni pa zlo postaral,to je pa tud vse.

  2. keks pravi:

    VSE POTI VODIJO V SISTEMSKO TEHNIKO!!!!
    Afera Patria je odločilno vplivala na rezultat volitev. Glavni akterji afere a la Patria so bili že nagrajeni, no generalnega direktorja Policije še čakamo. Čakamo tudi na posel stoletja - nakup Krpanov. Ker Sistemska Tehnika ni dobila posla za oklepnike je g. direktor ST bil najet s strani Cvikla in mu predal strogo zaupno dokumentacijo. Šlo je za špijonažo inovacijskih dokumentov o izgradnji oklepnikov Patria. Ko so sproducirali afero a la Patria, je SDS izgubila volitve.
    Današnje oblikovanje KAS-a, ustanavljanja SIB banke, sprejemanje zakonodaje za dodeljevanje državnih denarnih sredstev preko javnih razpisov je čisto nič drugega kot sistemski proces za uresničitev želja Sistemske Tehnike, da dobi posel stoletja.
    Preko javnih razpisov, v SIB banki, bo Sistemska Tehnika dobila začetni kapital za razvoj oklepnika Krpana, ki je še vedno na risalni deski, uporabili špijonersko dokumentacijo o oklepnikih Patria in naredili sodobnega Krpana. Posel s Patrio bodo pa prekinili.

Komentiraj