Saturday 21. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Janković o koncu kaosa

14. januar 2009 ob 19:26 | Jaka Tomc |

Ljubljanski župan Zoran Janković je po sestanku z okoljskim ministrom Karlom Erjavcem pojasnil, kako namerava urediti prometni kaos v prestolnici.

Jaka Tomc

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. KGB GO HOME pravi:

    A tale fegder je mel sestanek sam sabo? Kahel nema prava glasa!? Sam mal se muza zraven.Ne vem zakaj ampak men se zdi,da bo Kahla kmalu polna in bo spet eksplodirala s kakšno samovšečno humoristično askapado.

  2. luka pravi:

    zoki;
    Frekventnost:
    trole naj vozjo bolj pogosto!!! nekateri konci ljubljane imajo katastrofalne povezave oz frekventnost….
    Gužva v centru:
    si predstavljate, da se en poslovnež pelje s trolo in se gužva z ostalo drhaljo…..:) jest si ne….

    zdej se pa rajš vsak šalabajzar pleje s vojim avtom, če bi pa trola vozila na 5 mimut se pa zihr nebi……..

  3. keks pravi:

    VSE POTI VODIJO V SISTEMSKO TEHNIKO!!!!
    Afera Patria je odločilno vplivala na rezultat volitev. Glavni akterji afere a la Patria so bili že nagrajeni, no generalnega direktorja Policije še čakamo. Čakamo tudi na posel stoletja - nakup Krpanov. Ker Sistemska Tehnika ni dobila posla za oklepnike je g. direktor ST bil najet s strani Cvikla in mu predal strogo zaupno dokumentacijo. Šlo je za špijonažo inovacijskih dokumentov o izgradnji oklepnikov Patria. Ko so sproducirali afero a la Patria, je SDS izgubila volitve.
    Današnje oblikovanje KAS-a, ustanavljanja SIB banke, sprejemanje zakonodaje za dodeljevanje državnih denarnih sredstev preko javnih razpisov je čisto nič drugega kot sistemski proces za uresničitev želja Sistemske Tehnike, da dobi posel stoletja.
    Preko javnih razpisov, v SIB banki, bo Sistemska Tehnika dobila začetni kapital za razvoj oklepnika Krpana, ki je še vedno na risalni deski, uporabili špijonersko dokumentacijo o oklepnikih Patria in naredili sodobnega Krpana. Posel s Patrio bodo pa prekinili.

  4. janko pravi:

    keks,
    Krpan je mogoče res še vedno na risalni deski, dvomim pa, da bodo špijonirali pri Patrii, saj vidiš, da so nedelujoče. Upam, da se ne boš zjokal, če bo posel s Patrio prekinjen zaradi Fincev

  5. katore pravi:

    Se mi zdi, da pri preglednih projektih in potrebah g. Jankovic redno zamuja.

Komentiraj