Sunday 22. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Sindikalni izhod

18. december 2008 ob 14:52 | Domen Ožbot |

Na skupni novinarski konferenci sindikalnih konfederacij v Domu sindikatov v Ljubljani so predstavili Memorandum slovenskih zvez in konfederacij sindikatov Slovenije o ukrepih za izhod iz finančne krize. Predsednik največjega ZSSS Dušan Semolič pravi, da “kriza ne sme biti razlog za krčenje delavskih pravic” ter da“ukrepi, ki jih poznajo ne bodo dali pravih rezultatov, če država ne bo ustvarila pogojev v katerih bo bančni sistem funkcioniral.”

Domen Ožbot

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. ZKS-UBS pravi:

    virus partije axxaxaxaxxa

  2. MarkoNi pravi:

    Zakaj pa ne objavite celotne tiskovke, kot je to v navadi?

  3. Q_ pravi:

    Res ne bi škodilo.

  4. Domen Ožbot pravi:

    celotna tiskovka pride na net jutri oziroma najkasneje čez vikend.

    lp, domen

  5. Bount pravi:

    Dokler bo denar naš edini “Bog”, smo tam kjer smo. V dreku!!
    In isto velja za gospodarstvo in njegov napredek, dokler imamo to kar imamo, požrešne, lakomne in predvsem nesposobne oblastnike in gospodarstvo in na drugi strani večne “žrtve”, ki se stalno nad nečim pritožujejo in glede tega nič ne ukrenejo, ampak s svojim pritoževanjem samo nekaj zase zahtevajo, če ne drugega pa pozornost ( da, kar oglejte si malo naokrog, tudi take sodelavce imamo) in če jim nekaj ne ustreza, hitro laufajo na bolniško itd…, dokler midle management nima pojma kaj
    je njihova funkcija dela in ne bo deloval v smislu dobrega gospodarja ( tukaj je tudi velik Ego problem teh malih šefov in vodij ali kakorkoli se že imenujejo) in dokler upper management nima pojma koga zaposlujejo in dokler lastniki nimajo pojma, kako se resnično lahko vodi neko podjetje in ne znajo ločiti med kaj je prav in kaj je narobe, smo tam kjer smo. V greznici.In dokler se ne bomo zbudili, bomo tukaj duti ostali.
    To je dejstvo, če nam je všeč ali ne!
    Sicer pa, tudi moje pisanje je brez veze, ker itak , ga ne boste sposobni doumeti!
    Evolucija ima svojo pot in modrost, nam navadnim smrtnikom, nerazumljivo.

    In dokler smo taki kot smo, bomo pač živeli v okolju , ki si ga zaslužimo.
    Sicer pa, vso podporu trudu sindikatov.
    Pa še tole,Slovenija- finančna kriza. Toda tisoče umetnih luči, ki svetijo noč in dan in močno onesnažujejo okolje ( poleg nepotrebnega razsipništva, seveda) in na vsak našin hočejo iz noči napraviti dan, tukaj pa je majhna Slovenija na vrhu EU, kajne?
    Naj se vidi razkoš!
    Velike onesnaževalke tako zraka kot vod, to je prodane ekonomije tretjega sveta, kot je Lafarge, luka Koper, to so tudi druga plat zajedalcev našega stanja, Zlo se skriva tudi v nepomembnih malenkosti,
    kot je nepotrebno razsipništvo, onesnaževanje uma , vod in zraka, ogrožanje mentalnega in fizičnega zdravlja..itd..itd..

Komentiraj