Sunday 22. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Protest sindikatov

11. december 2008 ob 0:01 | Jaka Tomc |

Predstavniki sindikatov so zaradi večje revščine in napovedanega slabšega položaja delavcev zaradi krize pripravili simboličen protest pred Državnim zborom ob dnevu človekovih pravic.

Jaka Tomc

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. Bount pravi:

    Pahor je ali popolnoima pomešal pojme in ne zna več ločiti med kaj je prav in kaj je narobe ali pa ima kako drugo skrivnost skrito v svoji omari.
    Rupel je neke vrste moderna Mata Hari, o vseh nekaj skrivnosti ve, dela pa samo zase.Kaj sta se Rupel in Pahor pogovarjala za zaprtimi vrati, javnost ne bo nikoli zvedela, kakšne skrivnosti , za katere tako Janša kot njegov ožji krog upajo, da ne bodo nikoli priculjale v javnost, je Rupel zaupal Pahorju, se tudi ne bo tudi nikoli zvedelo. Kakšno svetovanje Pahor od Rupla pričakuje, se tudi nikoli ne bo zvedelo.
    Kakšne vrednote pa ima Pahor? Vedno bolj me spominja na majhnega sestradanega otročička, katerega so prehitro spustili v trgovinico z neštetimi dobrotami in je tako neučakan v svoji novi vlogi in poziciji, da so ga čustva vsega prevzela in deluje izključno na osnovi nekih čustvenih reakcij, kjer ne upošteva nasvete svojih bližnjih sodelavcev, ker je preveč zaslepljen z možnostjo, da sedaj pa ima končno čast in oblast, da pokaže kako zelo je plemenit itd…skratka, vse je ena velika zmešnjeva in Rupel je dobil priložnost , da nadalljuje s svojo cinično, spletkarsko , škodljivo politiko, ki koristi samo Ego Ruplu kombinaciji..itd

    In kaj lahko pričakujemo od države, kjer je LAŽ glavna vrednota. prejšnja vlada nas je potisnila v živo blato, sedanja pa, se spreneveda, da tega ne vidi.

  2. bullock1 pravi:

    Ja, seveda. Zdaj bodo pripravljali pa simbolne proteste pred DZ. Po protestu bo pa tistih nekaj odšlo skupaj s svojimi strankarskimi kolegi na pir in volk bo sit in koza cela.

Komentiraj