Sunday 22. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Videoreporter Jančič

10. december 2008 ob 6:30 | Denis Sarkić |

Med čakanjem na izjavo predsednika SDS Janeza Janše smo ujeli novinarja časopisa Delo Petra Jančiča, ki se je preizkušal kot videoreporter in ga takoj povprašali po aktualnih odgovorih.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 31 x komentirano
  1. Drago2 pravi:

    KAJ TAKO BUTASTEGA IN OHOLEGA!!!
    KDO SEM JAZ, DA BI SODIL, PRAVI JANŠIČ.
    PA KAJ ON NI KOMENTATOR, KI PIŠE V DELO IN IMA STALNI SEDEŽ
    V ODMEVIH???

  2. Mirjana pravi:

    Ja je, ampak je mau užaljen nad našimi komentarji:))

  3. ivan pravi:

    A je ta Janščič malce zmeden?

  4. fakejonas pravi:

    Tega Jančiča bi morali našeškati sredi Tromostovja, po možnosti v teve prenosu.

  5. Grof Monte Kristo pravi:

    Bravo Jančič!!
    Vsa čast, da niste zatulili z volkovi, ki so zaslepljeni od sovraštva.

  6. kunta pravi:

    kakšen miško.

  7. aero pravi:

    denis bravo. sem se ze nasmejal ob posnetku intervjuja z janso. keep on going. take novinarje rabimo: pronicljiv, nepopustljiv, zajedljiv. bodi do vseh tak.

    ob vecini ostalih prodanih in sluzastih novinarjev (ala janšič) mi gre na bruhanje.

  8. Peter K pravi:

    res, odličen primer avtocenzure.

    Jančič, ti si ena taka pičkica, res.

    Bravo Denis.

  9. ddddd pravi:

    Kolk je biu Jančič dobr:)

  10. golaz pravi:

    bravo! ob takih intervjujih se pokaze pravi obraz vseh teh bednikov

  11. matej pravi:

    kaj vam ni jasno. jančič pač sarkiću ni privoščil komentarja. igra moči. no big deal.

  12. peter jančič pravi:

    He he, ta posnetek je nastal, ko smo skupaj cakali na izjave po seji IO in sem skušal Sarkiča malo intervjuvat kot to on običajno počne. Sam je bil spretnejši in je takoj začel on mene. Še to ga nsiem vprašal, kdaj se bo poročil. :) Dober je, Denis.

  13. neemocije pravi:

    Kako je številna čreda rdečih ovčk.

  14. Simona Rebolj pravi:

    Ja, res je bil Denis veliko spretnejši. V tem primeru niti ni bilo težko, ker česa tako nespretnega še nismo videli. A takšni novinarji se sfurajo v frontalne linije pri nas, ki čakajo, kaj bo čas pokazal, da bodo zinili ta pravo besedo? Je nastala zmeda pri odločanju komu se zdaj splača s komentarji plezat v danko? Žalost.

  15. angie pravi:

    Bravo Vizjak, res se slikata! kakšna globoka ugotovitev.
    Je pa moral res biti odštekan pogled na tale video dvoboj dveh novinarjev, ki ga je sarkič dobil gladko 1:=0!

    Pa drgač? So Jančiča najeli še pri spletnem Delu ali kaj in dela dvojno delo: najprej za plačo za Delo in honorarno za delo.si?
    Jančič je na spletnem delu še očitno zelenec . Nokia naj mu takoj odvzame sponzorsko delovno sredstvo, saj je očitno, da tega metieja ne obvlada, ker je fantiču nerodno (kot je bilo včasih prijatelju Vodušku).

  16. Denis Sarkić pravi:

    Spoštovani, če bi vedel, da bo tale videoprispevek prinesel toliko žalitev na račun mojega kolega Jančiča, ga zagotovo ne bi videli. Kritiziranje na ravni osebnih žaljivk je zame beden odraz tistega, ki jih zapiše. Na tak način kritizirate raje mene, ker sem že navajen!

  17. Marko Zorec pravi:

    Denis in Peter

    Denis ima še kako prav v komentarju št. 16. To je naravnost bedno, v kaj so se šli spuščat komentatorji. Jaz videoprispevek vidim kot zelo simpatičen, takšna sta tudi oba akterja. Očitno nekaterim ni noben problem na vsakem koraku metati žaljivk naokoli. Anonimno in brez vsakršnega smisla.

  18. Carlos Contreras pravi:

    Bolj švoh aparatek.

  19. Simona Rebolj pravi:

    @Denis:
    Logično, da odzivi na posnetek, kako se novinar izogiba izrazu mnenja, ko drugi novinar hoče ravno to izvleči iz njega, ne bodo naklonjeni! Zmerjal pa ni pravzaprav nihče, razen Peter K. s pičkico. Eden torej. Prav malo v primerjavi s siceršnjimi možnimi primitivnimi izbruhi na spletu, ki celo ponavadi nimajo nikakršne vsebinske podlage, razen osebno ali ideološko motiviranih.

  20. peter pravi:

    Ej, men zmerjanje niti malo ne moti, ne netu pač različni ljudje, to je normalno. Pahorjevega imenovanja pa nisem psoebej komentiral, ker se mi zdi mal brezveze se skupaj. Kolikor slišim bi lahk naslednje leto država, će scenarij ne bo lep, dobila kakšnih 50.000 al pa 100.000 brezposelnih, kup podjetij v franžah in take. Upam ,da se ne bo zgodilo. Ampak v takšnem položaju je imenovanje Rupla čist zares obrobna stvar. Bi rekel ,da bo še trdo tudi za oblast in tiste, ki položaje prevzemajo. Bolj me zanima, ali bo Pahor sposoben odstavljati svoje lastne, ko bo to morda treba v dobro države. In kako bodo zdaj glasni znali to sprejeti. ko jih bo doletelo.
    No upajmo ,da nas kriza ne bo doletela in da bo glavna stvar še vedno Rupel. Ki je bil nekoč LDS-ov zunanji minsiter, ko je bil Drnovškek in kasneje Rop premeir. Tudi iz LDS. Danes pa sta oba pri Pahorju in kritizirajo tisti, ki so ostali v LDS. Zabaven svet. Se imajo radi. :)
    Peter

  21. asd pravi:

    tile komentatorji imajo privide. ste pomislili da je mogoče pa peter jančič bolj nevtralen in ni tak prisežen levičar/desničar kot vi? njegovo mnjenje je najbrž enako kot moje: nepomembna stvar je tole z ruplom. zakaj pa vas rupel ni motil vsa tista leta, ko je bil na pravi “vaši” strani?? samo dokazujete svojo zaslepljenost z deljenjem na naše in vaše s tem svojim norenjem proti ruplu.

  22. Simona Rebolj pravi:

    @peter:
    Ja, na netu se odslika vsa nenormalnost normalnega … hehe … Dober trening za debelo kožo hitro užaljenih.

    Gre za kapljo čez rob. Nihče ne trdi, da ni tudi Ruplovo delovanje v LDS bilo kritike vredno. In kasneje. Ampak obljubljene so bile spremembe, ravno in tudi na teh področjih. Zato ne vidim razloga, da bi bil nekdo, ki se je izkazoval kot sporen element, doživljenjsko nagrajevan in slednje dojemam kot sporočilo načina kadrovanja, ki ni drugačno od prej. Torej … Ali bo Pahor tudi odstavljal, če bo potrebno v naše dobro’ Ali bodo prioritete takrat drugačne narave, kot jih izkazuje zdaj? Zakaj bi verjela, da bo odstavljal neprimerne, če zdaj neprimerne postavlja in novači namesto primernejših?

  23. Bount pravi:

    Hej Denis, vidim , da se zelo trudiš , da bi dobil odgovor na tole večno vprašanje ali g. Pahor je ali se dela ?
    Pa ga ne boš, ne od politikov, ne od novinarjev ( razen redkih zlatih izjem) ne od gospodarstvenikov,
    pravzaprav od nikogar! In veš zakaj? Zato , ker je lažje LAGATI , kot govoriti RESNICO.

    Zamisli si, da najdeš politika, recimo Golobiča in da ti čisto iskreno pove, kaj si misli o zadevi Rupel, Pahor, Logar itd..
    HALO, saj bi se vsa današnja politična scena sesula sama vase, kar seveda bi bilo super, vse staro bi zgorelo in na pogorišču, bi kot pelikan zrasla nova mavrica upanja..ha..ha..ali ne bi bilo super?

    Čeprav so nekaterih politiki kot virus, ki se ga ne bomo mogli znebiti!

  24. Bount pravi:

    Pa še tole, nekateri zgornji avtorji replik ste pa pravi mojstri sprenevedanja, pravzaprav za vas je čisto normalno, da negdo LAŽE.
    Peter Jančič, pač nima dovolj moči in samozaupanja, da bi jasno in glasno povedal svoje mnenje, to je to.
    Pa mu niti ne zamerim! Zakaj bi ga povedal, če vsi drugi lažejo, oziroma bolje se sprenevedajo!

  25. Bount pravi:

    Peter Jančič, ti se pa nikar ne zmeni za nepodpisane “strokovnjake” za kritiko, saj več kako je to, petelinčki z veliko hrupa, ki nič ne pomeni.
    Priporočam pa, da drugič spretnega Denisa presenetiš in ga iz zasede napadeš- intervju s kamero seveda, malo vaje ne škodi!

  26. Mirjana pravi:

    Peter čaka, da bo PM začel odslavljati svoje…saj že dela na tem,..igra vlogo socialnega delavca za tiste, proti katerim smo volili, ..z levo roko pa zamahne, ko posledično zaradi njegovih potez eden njegovih (trojček-koalicija!) odstopi. Seveda se kot prvo suvereno postavi tudi proti predsedniku, ki je storil edino kar mu je bilo storiti.
    Torej, kot vidimo, se je čudež že zgodil.
    Lahko pa bi mirno in jasno na itervijuju to Denisu tudi povedal…ne pa,da si rabil čas do večera, da sestaviš repliko…ali bolje, da se sestaviš.
    pa brez zamere…

  27. unexpected pravi:

    …aparatčik jančič pa je le boječe in zmedeno pogledoval sem ter tja ter že kar panično iskal odgovor… težko sopihajoč ni in ni vedel kako bi odgovoril… sicer pa tudi slepa kura zrno najde.

  28. sanja pravi:

    seveda je naivno pričakovati, da ljudje ne bodo kritizirali tistega, kar se jim zdi vredno kritike. zakaj pa? Ok, žalitve so druga stvar, ampak, kot je povedala Simona Rebolj, so na tej strani izjemoma.
    Meni se zdi Jančičev odziv izjemno nezrel za novinarja enega od glavnih slovenskih dnevnikov in predsednika DNP, odgovor je lahko le, da je bodisi popolnoma ignorantski ali pa popolnoma nesposoben. Pa sorry Denis.

  29. Nogavička pravi:

    … čas vedno pokaže kdo ima prav! … hi-hi …

  30. markopigac pravi:

    denis, jančič je zagotovo vajen več od tebe :)

  31. Bount pravi:

    …in čas vedno pokaže kdo ima prav ..ha..ha in Peter Jančić je povedal , how, how…

Komentiraj