Sunday 22. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Prelahke Patrie

21. november 2008 ob 16:22 | Nejc Jemec |

Po novinarski konferenci Desusa, na kateri so napovedali včlanitev njihovih poslancev v stranko, se je Karl Erjavec odpravil še na hodnik pred vrata pisarne poslanske skupinske. Tam je odgovarjal na vprašanja Dnevnikovega novinarja Roka Praprotnika o Patriah, ki naj bi zadoščale zgolj za lahki bataljon, namesto zahtevanega srednjega bataljona.

Karl Erjavec: “Danes sem lahko v vašem časopisu prebral, da gre za sabotažo …, gre za zelo hude obtožbe.”

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. medek pravi:

    A se je Jelinčič je zaradi Elbita tako dobrikal ministrici za obrambo?

    Limonada Kahel 007

  2. unexpected pravi:

    “..gre za zelo hude obtožbe…”

    ..duh jance je po tankotu na “zaslišanju” širčeve majdke ravno tako penetriral tudi v erjavčka cepetavčka…..

  3. medek pravi:

    Sabotaža, kaj pa drugega. Je bilo videti, da je imel Kahel solze na robu vek. A mu je že začelo zbijat sindrom letenja? Sicer je pa je tudi z župani vseh farb isto, vsi se napihnjejo kot krastače.

    Kahel je leta prikrival pogodbe, sedaj se pa dela totalnega retarda. Sj je, ampak halo, zemlja kliče luno.

  4. novinar pravi:

    Vprašati bi se bilo pametno naslednje: kdo spodbuja in “informira” Roka Praprotnika pri njegovem “raziskovanju” afere Patria ter kakšen je konkretni interes tega “informatorja” v zvezi z nakupi orožja SV. Si morda ne prizadeva za to, da bi oboroževanje t.i. srednjih bataljonov prevzeli drugi izvajalci? Kaj bo imel on osebno od tega?

    (Ne bi pa škodoval tudi premislek, koga bomo streljali z nakupljenim orožjem in čemu. Za ta premislek je novinarjevo kar visoko čelo očitno precej prenizko.)

    Neukemu človeku se zdi nerazumljivo, da ljudi neposredno usmerjamo mi, ki smo novinarske ovce. Pasejo pa nas nevidni pastirji, zato največkrat ne razumemo bistvenih posledic lastnih prizadevanj. Da o miselnih zablodah našega občinstva sploh ne govorim.

  5. Bobek leta pravi:

    Točno tako!
    Tudi tistega mulca, ki se je drl “Cesar je gol! Cesar je gol!” bi morali pošteno prebutati, da se drugič ne bi drznil modnih smernic kritizirati.

  6. Matsumoto pravi:

    Kača sluzasta. Najprej k logopedu, pol pa na ministrstvo. Ves čas je bluzil kako on vse ve in je vse v redu, zdaj si pa pripravlja teren za umik, morda celo preklic pogodbe za Patrie. Prelahke, my ass. Upam, da bodo novinarji tole prignali do konca in da bo zaradi sramote moral Pahor Ehjavca odpustiti. In da v DeSUS ne bodo še enkrat tako neumni, da ga bodo imeli za ministra. Stvari so se spremenile. Ni več abrambni minister pod okriljem slovenske domobranske stranke. Ni več močan. Je le še figurica v vladi, da je tam tudi DeSUS, da smo si na jasnem gospe in gospodje. Po mojem je to itak uvod v “prostovoljni” odstop…

Komentiraj