Sunday 22. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Pr’jatu Boruta & Boška

18. november 2008 ob 20:04 | Denis Sarkić |

Poslanec Socialnih demokratov Matjaž Han je za Vest komentiral povezavo med njim, predsednikom stranke in mandatarjem Borutom Pahorjem in predsednikom uprave Pivovarne Laško Boškom Šrotom.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. sultan pravi:

    tega mudela srećal na pumpi…lisica taka da glava peće

  2. COMURA pravi:

    Oh Mr.Postman :)

    http://www.youtube.com/watch?v=GuGgWRyhPsI

  3. joze pravi:

    vsaj uč vržt na tale primer, pa ne bi bilo tok neumn, ker
    http://www.nytimes.com/2008/11/18/business/18insider.html?scp=2&sq=cuban&st=cse

    p.s. pa še vprašat bi ga mogu, če je on osebno ali z njim povezane osebe kupoval delnice Mercatorja, pred objavo namere za prodajo s strani Laščanov … in če jih je, seveda po objavi, tudi prodal …

  4. tiib pravi:

    Odvraten tip.
    Župan Radeč… Radeče pa v dreku. Verjamem, da tudi po njegovi zaslugi.

  5. neemocije pravi:

    lagati, lagati, lagati -stara praksa.

  6. uničevalec rdečuhov pravi:

    Faca, pogled , bedna retorika , to je profil napol retardiranega in neuravnovešenega župana in poslanca Pahorjevih tardečih.IN seveda : Doma v Radečah pa vse v velikem , velikem dreku.Trgovčič je samo trgovčič, razen seveda njegove ideološke zadrtost.

  7. realist pravi:

    @tiib
    si radečan? meni se ne zdi da so radeče v dreku, kvečjemu gre na bolje.

  8. marta pravi:

    Karastrofa! Kot prvo tale HAN(nemško beri petelin), ni poslanec iz Posavja. je na žalost poslanec iz Laškega, Rimskih Toplic in Radeče, ki pa še spada v statistično celjsko regijo. Njemu je ljub samo denar iz Posavja, ki ga črpa RRC Posavje.
    Že njegova retorika s sogovornikom(novinarjem), kaže na njegovo “plitko izobrazbo”, kjer ne premore toliko kulture in novinarja tika- kot v starih časih- ŠE POMNITE TOVARIŠI.

    Res pa je, da njegovo znanje je samo dvoje: naslanjanje pri šanku in pa asvaltiranje, zato, pa ni potrebno ne vem kakšna šola.
    RADEČANI- MOJE SOŽALJE, zid okoli vas je iz dveh metrov porastel, še za dva metra.

  9. jakuzzi pravi:

    Trgovček bi srčno rad postal trgovski tehnik…pa se ne da več kar kupiti maturo in v košarico prek intrenetne trgovine…je mar verodostojno, da se na uradnih spletnih straneh poslanec in župan predstavlja z lažno izobrazbo. Je to zgled in kredibilnost poslanca in župana? Bodi to kar si, trgovček z dveletno šolo. In takšnega trgovčka imamo v poslanskih klopeh, ojoj, menda celo podpredsednik Odbora za gospodarstvo. Upajmo, da predsednik Odbora ne bo nikoli odsoten. Pahorjevi, preverite no izobrazbo svoijih pripadnikov, da ni slučajno kupljena na srednji šoli v Jastrebarskem…Da o licemerstvu ne govorimo. Kar pa se tiče šanka, ima Marta prav - zelo vnete komolce mora imeti tale županček, pa ne od dela za pisalno mizo. Še ena zgodba o izdajstvu prodaje Merkatorja ? Dej no dej, kaj bo izdajal svojega velikega botra, ki mu je sponzoriral kampanjo in njegovemu podjetju daje kruh. Režija…

Komentiraj