Sunday 22. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Pivovarji vs. Damijan

16. november 2008 ob 23:04 | Denis Sarkić |

Boško Šrot vs Jože P Damijan
Pivovar Boško Šrot in ekonomist Jože P. Damijan v prvi rundi

V Pivovarni Laško na komentar ekonomista Jožeta Pavliča Damijana z naslovom Pahor, ne nasedaj Bošku Šrotu, ki je bil objavljen v Dnevnikovem Objektivu prejšnjo soboto odgovarjajo, da je “v komentarju mnogo razlitega žolča, ki verjetno izvira iz njegovih osebnih frustracij in neizživetih sanj”. Damijan v komentarju razpravlja o napovedani prodaji deleža v Mercatorju in grožnjah Boška Šrota o prodaji Mercatorja tujcem in s tem morebitnem odpuščanju, ki jih označi za “strahopetno, brezskrupulzno brutalno dejanje nekoga, ki se je zaplezal v svojih rabotah”. Trdi še, da je izsiljevanje in grožnje Boška Šrota potrebno vzeti resno in da naj država ukrepa, vendar ne z nakupom deleža, temveč naj okrepi delo obeh regulatorjev, Urada za varstvo konkurence (UVK) in Agencije za trg vrednostnih papirjev (ATVP).

Se nam v prihodnjih dneh obeta zanimiva javna polemika ali bosta pivovar Boško in ekonomist Jože odnehala že po prvi rundi?

Komentar v Dnevnikovem Objektivu - avtor Jože Pavlič Damijan:

(www.vest.si) Kolumna Pahor, Ne Nasedaj v Dnevnikovem Objektivu

Javni odgovor Pivovarne Laško na komentar:

(www.vest.si) Odgovor Dnevnikov Objektiv Pahor Ne Nasedaj Bošku Šrotu

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 18 x komentirano
  1. Joschka pravi:

    ma kr neki… naj si pišejo osebna pisma, ne pa da smetijo v javnosti s svojo nekulturnostjo.

  2. AzzQim pravi:

    Lol, brez zvezen odgovor. Vseeno če bi poslali en sod. Oziroma kad.

  3. Mirjana pravi:

    Kot da bi komentar Laškega pisal uničevalec črnuhov,..ali kdo njegovega kova:)).

    Kaj pa je narobe, če tako dobri in pošteni firmi uradni organ nekoliko pokontrolira delovanje…a je kdo v Sloveniji iznad dosege kontrole in preverjanja državne inštitucije??.
    Laško očita J.P. Damjanu, da se bori le za lastne koristi, kar da razumeti, da se Laško bori za koristi javnega interesa, čeprav je pred kratkim objavil, da mu le ta dol visi…eh čudni so tej naši mogotci….

    Razne kolumne in blogi pa so nam, navadnim smrtnikom ostali ,..po tem, ko nekdo v duhu Berluske hoče pokupiti medije…

    Predvsem je cvet cveta zadnji stavek,..ni kaj,..:))

  4. Mirjana pravi:

    popravek..uničevalec rdečuhov .)

  5. miha pravi:

    vlado smo zamenjali. prej so bli vsaj tiho… zdej pa serjejo po deželi.

    da mi je pahor friend..bi mu rekel… dej 15sorškov da vse pregledamo !!

  6. Nikolovski pravi:

    Ker beden odgovor Laškega- čista debilana.

  7. bp pravi:

    Morda lahko PR oddelek omehča sicer za tisto okolje že kar značilen primitivizem, agresivnost v nastopu in besedi, proti votlosti in puhlosti argumentacije pa še niso iznašli zdravila. Oz. pravzaprav so ga našli, samo Zdolšek na žalost ne vodi še PR agencije.

  8. misko pravi:

    Kje so stari dobri časi, ko je bila Pivovarna Laško spoštovano podjetje? Odšli so z g. Tonetom Turnškom…

    Tale otekel možakar je pa res prostak in pol. Seveda mu daje navdih tudi njegova desna roka Starina..

    Če takile rokohitrski kmetavzi uspejo uspešno voditi skupino kot je PL, pol pa tud ne vem več kaj in kako…

  9. xrayspex pravi:

    popolnoma ad hominem. če v laškem ne zmoreju spraviti skupaj česa bolj argumentiranega, se zdi, da je imel JP Damijan kar prav!

  10. DIPLOMIRANEC pravi:

    Damjan ga je zadel direkt u mednožje.Cvilimož.

  11. dahvor pravi:

    G.Jože fajn jih daj…Japonska je v recesiji, ko je pomislila, da bi s Slovenijo poslovala, ji je takoj slabo ratalo…Amerikanci proizvodnje Sveta nočejo več pokonsumirat … profesor pa pravi, da proizvodnje ne sme voditi profit-bolje je da jo ideologija vodi … ni povedu, če je še kaj tretjega - Bog ma bl lenobo rad ali pa vsaj kaj filozofskega … siciljanski zdravniki mrtve zdravijo … a bo za konc žurka ali jok … dej, Gospod Damjan, naredi, da slovenski Narod ne bo zaradi ene laške pivovarne jokal … študentka medicine naj se dihat-vdih izdih nauči, bo lažje potem nastop izgovoril in za pozitivnomdelo eno vliko nagrado dobila … prav trg z drogami je dokaz kako lahko naj tako svobodni trg deluje na podlago povpraševanja in potem ponudbe-potrošnik zato mora biti dobro obveščen…da se ne pomoti in samo laško pivo uživa … to vse skrbi bolj počasi migati nardi…seveda, za pripovedovalce zgodb je po kakšni substanci potrošniki sežejo, zelo pomembno … po pivu se vedno smrdi, če se popije več kot tri - tamale…sem ta vonj dolgo vohal, tako dolgo, da sem se ga navadu in nič več ga opazu…še dobro, da Jonas tam pa tam nastopi, on zna in ve povedat in poazat, tudi, če ni kaj videti in slišati…zdej bom pa vidu, če tudi tle, tako kot na finasncah že, text med pisanjem, za slovnične napake, program, pregleduje in potek odloči, kaj bo spustil in kaj ne…najbolj me nasmeji, ko se slovenki Človek svobodnjaka in dwmokrata gre, in vernika…da poslovnežev ne omenjam, ti samo, poleg poltikov, krohot nardijo…kmetje se pa veselijo, še lahko po tastarem živijo…in kaj ostane … otroci in mladina.

  12. dahvor pravi:

    …bolje bi bilo - zgube na borzah obdelovat - da bi Ljudje bolje videli, kakšna letina bo … Slovenci-investitorji imajo tudi vlike izgube … pa bi se tako naslajali, nad nesrečo drugih … mi ki smo certifikat smo pod mus uložili in že je še en mus tukaj, me je skorj ap, dobil sem dividende in zraven grožnjo, da če se ne pojavim, javim, pokažem, narišem, slikam bom vse izgubil … celo so odkrili, da imam v koprski banki račun, tam od leta 1969 ali pa okoli … to banko sem enkrat potem v sežani iskal, ko sem bil suh, pa jo ni blo več … zdaj je pa spet tle -hranilno knjižico še imam, sicer ne vem kje ampak je, taka lepa siva, s trdimi platnicami … pa naj mi kdo reče, da ni vse, kar se je zgodilo, zapisano, tudi kar se je dogajalo,… ampak vseeno se ne bom pojavil, če bo pooblastilo dovolj je prav, če ne pa naj vm bo na zdravje še to,…se bom zbval še malo naprej, ker vse gre tako kot je planirno…kot namazno…seveda po Božjem planu v imenu Narave, da ta ostane, da še ta ne iz plastike rata … in ker noben računalnik danes ne more konkurirati z ram spominom, Možganom, je logično sklepanje, da se vsako Živo bitje odloča za prihodnost na osnovi, po spominu iz preteklosti…sicer pa Življenje Moje ni Moje, ga imam samo v najemu, se tudi za to možnost slišal … se mi kr dopade.

  13. dahvor pravi:

    …rešil Vas je Ježek…drgači bi še težil … zakaj ma liter vsak na koncu vedno dno … je vpršanje…liter neskončen vsak hotel bi imet … eden redkih Slovencev, ki nas je v preteklosti, sednjosti in v bodočnosti totalno spoznal … Slovncu pa res ni do raket …
    Radio Študent 333x Bravo, da ga dostikrat zvrtite…333x Hvala.

  14. dahvor pravi:

    Zelo Dobro, da še ni tle programa, za pregled, koliko slovnice je za na sekret.

  15. dahvor pravi:

    …program instaliran … ker še Kekec poje in dobro voljo med Ljudmi nosi … jaz pa pojdem … Kekec je zgoru, ker je v eni roki, Sonček nosil, vprašanje je tudi ali je bolje zgoreti ali znoreti … se mi je na koncu petja pobliskalo.

  16. dahvor pravi:

    Bi blo pa dobro program narest, ki bi uporabniku povedal, katere substance so za sekret in vodo potegnit … kučan pa ja ni za nič kriv, on je za vse samo zaslužen … govorijo zdej, če se krivda išče, se vedno pri Adamu&Evi konča oziroma začne…če je pa življenje v in samo v najemu, je rento za Živeti tudi logično poravnavati…zdej k pa pretekli, sedanji in tako verjetno tudi prihodnji sindikalist nastop je začel…ja tle sosedi imajo že po tri avte, najbolje, da še četrtega si nabavjo…je take močne naložu, da je meni močnih zmanjkalo…konec za danes.

  17. dahvor pravi:

    …samo še to…Možgani so najbolj popolni izdelek-proizvod v Vesolju, nam znan, so me všeraj zvečer cel učili … spomin pa se še ne ve kje je in kako dela in kateri del je odgovoren … Možgane je treba poznat, ker kolikor se danes o tej supstanci ve je veliko … in če se spomnim, koliko ovčji sem po stradanju pojedel … se zelo zasekiram.
    Koliko so pa indijski miljarderji zgubili ne bi, ker tam vedo, da samo toliko, kolikor so dobili.
    aaa, je že tle tudi z rdečim vse podčrtano-samo pikice ne…in ločila,

  18. unexpected pravi:

    dahvor

    “Možgani so najbolj popolni izdelek-proizvod v Vesolju, nam znan..”

    …ko berem tvoje pisarije se mi nehote poraja dvom

Komentiraj