Sunday 22. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

DeSUS podprl Pahorja

6. november 2008 ob 19:00 | Domen Ožbot |

Na seji Izvršnega odbora DeSUS (IO) so sprejeli sklep, da bo stranka podprla mandatarstvo Boruta Pahorja. Predsednik stranke Karl Erjavec pa je na odboru dobil tudi mandat, da nadaljuje pogajanja o ministrskih mestih v vladi.

Erjavec je še dejal, da so v igri tri ministrstva, katera bodo ta ministrstva in katera imena bodo predlagali, da jih zasedejo, pa je po njegovem še odprto. Predsednik sveta stranke Valentin Pohorec pa je po izjavi za javnost dejal, da so v igri ministrstvo za delo družino in socialne zadeve, ministrstvo za okolje in prostor ter ministrstvo za lokalno samoupravo.

Domen Ožbot

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. medek pravi:

    dolga limonada :)

    http://www.mladina.si/diareja/62ad9f4f781a5455eb805781d838e02c.jpg

  2. sproscena.slovenija pravi:

    Po mojem bi morala DeSUS zamenjati Erjavca, ki je po eni strani lezel v rit Jansi, da je DeSUS (oz. predvsem on sam) ostajal(a) v vladi, po drugi pa delal pizdarije s patrijami. Ce jih ne bi, si ne bi tako prizadeval biti minister za obrambo ali notranje zadeve kar bi mu dalo moznost pomesti vse pod preprogo. Za dosego slednjega je riskiral celo, da DeSUS ne bi prisla v vlado. To je trojcek seveda spregledal. V stranki (DeSUS) so bili verjetno dovolj pametni, da so mu postavili ultimat. V trojcku pa verjetno tudi: da so ga utisali so mu ponudili da je DeSUS v vladi in da sprejme eno od manj pompoznih ministerstev in da naj neha brcat, sicer bodo kaksno informacijo v zvezi s pizdarijami poslali malo v javnost. DeSUS, ne rabite in ne zasluzite si takega predsednika. Vrzite ritoliznika s stolcka…

  3. Mirjana pravi:

    DeSUS podprl Pahorja…a je bil vinjen?
    Ne morem pa verjeti, da drži, da bi g. Pahor Kahlu ponudil okoljski resor…to bi bilo namreč do kraja neodgovorno. Pahor je omenil le lokalno samoupravo in delo…nikakor pa ne okolja…pa se sprašujem,če se Kahl sploh zaveda kaj vse so mu ponudili…

  4. MARJETICA pravi:

    res mu gre za nohte,ne bo uspel skriti patrie,težave so že na obzorju….zadnji čas za to,da se razčisti

  5. Josip pravi:

    Naj parafraziram Marcusa Tulliusa Cicera, rimskega retorika, filozofa in politika, živel je v stoletju pred našim štetjem, ki je vse govore končeval s trditvijo : mislim, da je treba Kartagino uničiti ! Jaz ponavljam : gospod Erjavec naj le mirno živi dalje, a od državnih jasli ga je treba za vselej odstraniti. Če koalicija tega ne bo storila, mi bo več kot o g.Erjavcu, povedala o sebi. O njem ne kaže več izgubljati besed !

  6. mittra pravi:

    Pri nas razčiščujemo stvari že dolga leta, vendar niti 1 (ena) zadeva ni dobila končnega epiloga oziroma rezultata. Smo super “aferaši” in “mutibariči”, ko je potrebno dati kaj konkretnega od sebe.

Komentiraj