Sunday 22. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

O mandatarju v petek

3. november 2008 ob 19:55 | Nejc Jemec |

Državni zbor bo o predlaganem mandatarju Borutu Pahorju odločal v petek. Na petkovi izredni seji bodo poslanke in poslanci predvidoma ustanovili tudi parlamentarna delovna telesa. Po seji kolegija predsednika državnega zbora je Pavel Gantar izrazil pričakovanje, da bo poslanskim skupinam uspelo doseči dogovor o številu mest posameznih poslanskih skupin v delovnih telesih in razdelitvi predsedniških in podpredsedniških funkcij. Dokončno odločitev o tem naj bi sprejeli na četrtkovem kolegiju. Vodja poslanske skupine SDS Jože Tanko pa meni, da sedanji predlog glede razdelitve ni uravnotežen.

Jože Tanko: “Določitev predsedniških mest je zelo tehnično opravilo, tu ni potrebno nobene velike filozofije. Vzame se računalnik, izračuna se deleže …”

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. simpatikus komunalis pravi:

    kAki kreten,pa ta smotko je dementen na kvadrat.ČE BI BILI ZDAJ DOSEŽENI STANDARDI kot pravi bi bili na koščakovem hribu.naj se spomni belogardist kaj so počeli pred 4leti.Tanko nimam besed,da bi ti povedal kaj si mislim o tebi-bedak.

  2. Marko pravi:

    Simpatikus komunalis? Simpatičen komunali? Dobrovoljni občan? Jezni domobran? Če nimate besed, molčite, izpadete bolje.Vedno sem občudoval dojence, najmlajše. Tako inteligentno izgledajo, ko molče.

  3. simpatikus komunalis pravi:

    Dragi marko močno dvomim v tvojo inteligenco.Pa ja vsi vpijete kako smo morali biti tiho 60 let.Zdaj pa ne mislim molčati! O dojencih pa tole v oči te gledajo in serjejo tako kot SDS-ovci.Pa še to o moji dobrovoljnosti,veljam za veseljaka ampak 4 leta sem bil pa potrt-nesproščen.Domobran dragi moj,moji so se borili na drugi strani proti nacizmu in zmagali.Ne pa tako kot zdaj ko hočete spremeniti zgodovino in prepričati ljudi,da so bili beli in domobrančki na pravi strani.Preprosto, Tanko je za mene frustriranec,ki je prišel po volji ljudstva na ablast in pozabil,da bi maral delati za dobro ljudi ne pa slepo služiti jj.

  4. Marko pravi:

    Se vam ne zdi, da samo zamenjate imena pa je “isto sranje, drugo pakovanje”? Će ste pa bil ta štiri leta tako zatiran, pa si le dajte duška, no bom več komentiral, saj se sami.

  5. simpatikus komunalis pravi:

    Marko. ne zatiran-sproščen.

  6. opleteni jež pravi:

    tanko,
    zdaj pa le pripravi svojo
    danko!
    gantar
    zmeri si biu
    kontrabantar!

  7. luka pravi:

    joj kako počas potekajo postopki…

    a plačo že dobivajo..?

  8. opleteni jež pravi:

    TANKO
    STISNI DANKO
    DA T GA NE UTURA
    GANTAR
    KOMIKONTRANBANTAR

  9. 007 pravi:

    DEJSTVO JE, da smo spet najebali 4 leta, ker moramo poslušat tega Ribnškega idiota ter slepega slugo Mesije.

Komentiraj