Sunday 22. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Analiza volitev 01

30. oktober 2008 ob 16:00 | Domen Ožbot |

V torek je študentsko društvo Polituss pripravilo okroglo mizo z naslovom Slovenija … na kakšni poti?. V razpravi o samem konceptu volitev in demokracije ter analizi predvolilnega dogajanja so sodelovali profesor na Fakulteti za informacijske študije v Novi Gorici Matej Makarovič, novinar časopisa Delo in politični komentator Janez Markeš ter novinar časopisa Dnevnik in politični komentator Rok Praprotnik.

Danes objavljam prvi del okrogle mize, v katerem so komentatorji razpravljali o tem, ali slovenska parlamentarna demokracija na najbolj odgovorna mesta pripelje najboljše ljudi:

Domen Ožbot

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. kvikl cvikl pravi:

    Roki,kej novga s Patrijo? Berglund,Wolf,Janša,Bahami,borše dnarja,”neuradni,a zanesljivi viri”,Cvilež,Kos,SKB sefi,major Troha,Sova,Sovač,,,,,?

  2. asd pravi:

    se strinjam z makarovičem. demokracija je dobra ravno zato, ker nima noben prevelike moči. potencialno najbolj nevarni so tisti politiki, ki imajo preveliko moč. tudi glede tega se strinjam, da politiki mogoče sploh ne morejo narediti kaj dosti, posebej v pozitivno smer. najbrž lažje naredijo kaj v negativno smer, kot naprimer začnejo razne vojne.

  3. martin pravi:

    A obstoja kakšen video player, kjer bi lahko preskakoval po času. Včeraj sem gledal par minut, danes bi gledal od tam naprej. Pa včasih se zgodi, da klikneš kakšen link/gumb pa ti osveži celo stran, video pa seveda resetira na začetek.

  4. zweibeiner pravi:

    surla v akciji

Komentiraj