Sunday 22. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Jelinčičeva pokora

24. oktober 2008 ob 11:27 | Vest |

Zmago Jelinčič plemeniti je pri Denisu pokori razložil stvar ali dve o marihuani - več danes popoldne.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 15 x komentirano
  1. ajda Perme pravi:

    Me prav zanima, kaj je Jelo povedal o travi..

  2. G7 pravi:

    Kaj pa drugega. Iz vsakega segmenta v družbi vzame en košček, ki neki skupini ustreza in ga napihne. V tem primeru za volilce starostne skupine 15-20let. Drugič bo pihal na dušo partizanom, potem Srbom, potem Sintom, potem nacimladini, cvičkarjem, alkoholikom, prehitrim voznikom, kadilcem in tako dalje. Vmes bo obiskal še kakega samodržca v Turkmeniji, Kubi. Bo pa verjetno manj obiskoval Janšo.

  3. abc pravi:

    To care Jelinčič Plemeniti. Zrihti da glasujejo u DZ o tem.

  4. medek pravi:

    Gensko spremenjena iz ameriških laboratorijev na balkanske.

  5. medek pravi:

    GSO vdor, ki ga ne moreš kontrolirati, lahko pa zatiraš vrtičkarje, da prijateljem botrom zagotoviš monopol. Jelinčič naj še o tem kaj pove, saj je stari vohun.

  6. Sieg Zmaga pravi:

    Niša za naslednje volitve!

  7. opleteni jež pravi:

    farmacevtovi nasadi (ljubke plantažice) so že v razcvetu
    spet bo posao
    a ne, jelinčiću
    (bo več cekinou kot z ukradenimi pištolami iz narodnega muzeja v ljubljani
    a ne, jelinčiću

  8. mdrf pravi:

    neglede na to da je dal pozitivno mnenje o marihuani kokrvetrpihapolitik,se strinjam. Da je marihuana tako intenzivno preganjana in postavljena ob bok koki,horsu in ostalim kemičnim pizdarijam,da jo skoraj cel svet obrovnava kot drogo, je v štartu kriv amerikanski tobačni imperij,ki z lažjo in ogromnim kapitalom raje futra raka in preganja ganjo..u glavnm;marihuanini pozitivni učinki(zmanjšuje ali izniči astmatične in epileptične napade,blaži bolečine pri rakavih obolenjih,glavobolih,pomaga pri pomankanju apetita,pri depresijah..pa še in še bi lahko naštevali..)so se v javnosti sesuli ko je pred davnimi časi amerikanac vidu da lahko bajno služi s tobakom in da se mora vlečt samo ta,in tko je ganja postala orto škodljiva droga!!od kapitalističnega kanibalizma večina folka ne vidi al pa nesme vidt,da je marihuana rastlina,ki raste,ki jo natrgaš, jo posušiš in jo popušiš(NARAVA)-paradajz je zelenjava ki raste,ga odtrgaš,umiješ in poješ(NARAVA)-brez kemije!! pa še vprašanje.ka je bol škodljivo.alko,tobak(to dvoje je v prosti prodaji) al marihuana?! še nikol nism slišu da bi kkšn mož prefuku ženo na ganji,na alkotu pa že ničkolikokrat!! se prav droga se prodaja,marihuana pa preganja!!!-MONEY.MONEY

  9. medek pravi:

    Jelinčič pa spet v fotelju:

    http://24ur.com/novice/svet/slovenski-dijaki-se-stavkajo.html

  10. matia pravi:

    Ja najboljše, da si vsak sam doma posadi svojo domačico, rajši kot da kupujete špricano na ulici, ki te samo zamori. ;)

  11. Teo B. pravi:

    WHO CARES KAJ JE JELINČIČ POVEDAL, KAJ PRAVI IN KAJ BO POVEDAL!

  12. Turek pravi:

    Jest tut ne maram, da Jelinčiča mediji vabjo k seb. Pa, ajd, če gre za oddaje, k majo vezo s politiko, še nekak zamižim na eno oko. Ampak to, da sta ga Bizovičar in Zrnec mela v oddaji, mi je pa najbl mim na svetu. Prov uslugo se mu dela s tem zastonj reklamiranjem, ki poteka tako, kot to trdi G7.

  13. Nik pravi:

    Vse legalizirat. Kokain (in vse ostalo) naj se prodaja polnoletnim osebam v lekarni za evro ali dva. Zakaj bi se nekakšni pametnjakoviči odločali namesto drugih. Če se ljudje hočejo zastrupljati, naj se kar…

  14. Blaž Weber pravi:

    Jest se sicer s temle zadnjim ne strinjam popolnoma,ampak sem za to da država vsaj dekriminalizira “travo” kot striktno drogo,pa da že policaji pustijo tiste,ki imajo pri sebi za enega ali dva.Pa da bi se namenilo več sredstev za možnosti medicinske uporabe ter intenzivne raziskave.Treba je je narediti poglobljeno študijo o pozitivnih in negativnih učinkih same uporabe.Nisem pa zato,da bi jo popolnoma legalizirali,ker bi s tem povzročili samo dodatne negativne učinke.

    lp

    dlm

  15. kuntakinte777 pravi:

    Jelinčič bo verjetno kmalu spravil v glasovanje vsaj popolno legalizacijo industrijske konoplje. Upamo pa tudi na tisto, ki jo kdaj pa kdaj zavijemo v rizlo:)

    Zmago, keep the good work.

    lp,

    Uroš

Komentiraj