Sunday 22. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

DeSUS bi vladal

20. oktober 2008 ob 15:08 | Urh Maček |

Predsednik stranke DeSUS Karl Erjavec je po seji izvršilnega odbora stranke zatrdil, da bo DeSUS nadaljeval vsebinska pogajanja glede same koalicijske pogodbe. V stranki so omilili zahtevo po obrambnem ministrstvu. Potegovali se bodo za drugo državotvorno ministrstvo. Po prvih izjavah sta za DeSUS sprejemljiva zunanje ali notranje ministrstvo.

Erjavec preden je odhitel na pogovore s predsednikom SD Borutom Pahorjem:

Karl Erjavec: “Pričakujemo enakopravno obravnavo glede na dosežen rezultat in nadaljevanje vsebinskih pogajanj glede koalicijske pogodbe, …”

Vili Rezman po seji izvršilnega odbora o tem, da je taktika uspela:

Vili Rezman: “Taktika je bila uspešna, kajti mi smo se poenotili o tem kaj bomo terjali.”

Franc Žnidaršič o izplenu izvršilnega odbora:

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. ervinator pravi:

    Od kje zdaj dilema, ali bo DeSUS dobil notranje ali zunanje ministrstvo? Če Erjavec v petek ni lagal, lahko sam izbere, katero pač želi.

  2. Rom Plemeniti pravi:

    Karl Erjavec je dejal:“Pričakujemo enakopravno obravnavo glede na dosežen rezultat in nadaljevanje vsebinskih pogajanj glede koalicijske pogodbe, …”

    No, nas veseli, da je končno ugotovil, kaj pomeni enakopravno obravnavo..itd..to ravno to od njega pričakujemo tudi mi volilci.
    Nas veseli, da je ugotovil , da če se Zdaj ne začne enakopravno dogovorjati z ostalimi vladnimi strankami, da lahko to tudi pomeni tudi, da te možnosti nikoli več v življenju ne bo več dobil?

Komentiraj