Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Novosti iz shrambe MOL

14. oktober 2008 ob 17:45 | Urh Maček |

Zaposleni, sindikati in sveti delavcev v štirih javnih podjetjih, povezanih v Javni holding Ljubljana, so dobro sprejeli informacijo o reorganizaciji holdinga, je pojasnila direktorica holdinga Zdenka Grozde. Z reorganizacijo, ki se je po njenih besedah že začela, so si zadali dva cilja: biti bolj prijazen do uporabnika in čim cenejše poslovanje.

Drugo fazo reorganizacije holdinga sta 2. oktobra soglasno podprla svet ustanoviteljev javnih podjetij, povezanih v Javni holding Ljubljana, in skupščina Javnega holdinga Ljubljana. Potrdila sta organizacijski model strateškega holdinga, reorganizacija pa naj bi bila zaključena najkasneje do 1. januarja 2010.

Zdenka Grozde o načrtovani reorganizaciji JH Ljubljana:

Župan Zoran Janković o obisku vrtičkarjev ob Savi, brezplačnem odvozu gradbenega materiala, ter poziv lastnikom objektov ob izvozu Podutik in Rakova Jelša naj prično z rušenjem:

MOL je v ponedeljek z izbranim podjetjem Ultra podpisala pogodbo za enotno mestno kartico v višini 3,6 milijona evrov brez DDV. Podpis pogodbe se je zavlekel, ker se je neizbrano podjetje Četrta pot pritožilo na Državno revizijsko komisijo, ki pa je v začetku oktobra zahtevek za revizijo postopka v zvezi z oddajo javnega naročila zavrnila. Revizijska komisija je potrdila pravilnost obvestila o oddaji javnega naročila za nakup infrastrukture za delovanje sistema enotne mestne kartice, s katerim je MOL kot najugodnejšega ponudnika izbrala podjetje Ultra.

Enotna mestna kartica bo čez pol leta v uporabi:

Odgovori na vprašanja:

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 14 x komentirano
  1. konec demokracije pravi:

    Ljubljana postaja sramota zahodne kulture.
    Bolj kot evropska prestolnica bi bilo bolje , če bi se predstavila kot balkanska prestolnica.

  2. joze pravi:

    Pa hvala bogu, da je vlada tazadn cajt razglasila Plečnikovo tržnico za kulturni spomenik, da buldožer Jankovič ne bo mogel tržnico spraviti v pozabo.

  3. JAPAJADE pravi:

    Bravo Simoniti!!!!!!!! Zelo dobra odločitev! Proti njej bodo težko celo levi komunajzarski kulturniki!! Še je nekaj časa za kako podobno potezo preden predate posle levi kamarili,ki se obeta na MK.To ne bo cunami,ampak pokol na ministrstvu.

  4. konec demokracije pravi:

    Bravo Simoniti!!!!!!!! Zelo dobra odločitev! Proti njej bodo težko celo levi komunajzarski kulturniki!! Še je nekaj časa za kako podobno potezo preden predate posle levi kamarili,ki se obeta na MK.To ne bo cunami,ampak pokol na ministrstvu.

  5. ED pravi:

    To je že drugo nagajanje janševikov, tj. Simonitija, ki sprejema stališča v nasprotju s stališči (arhitekturne in spomeniško-varstvene) stroke, in ki blokira prenovo in obnovo objektov, projektov, kulturnega pomena. Najprej je sabotiral obnovo bežigrajskega stadiona, in zdaj tržnice. Pazi to, sabotažo obnove stadiona je opravičeval s ‘psihološkimi razlogi’. Bljak!

    janševizem je politični voluntarizem press

  6. Carlos Contreras pravi:

    Simoniti je po mojem že od volitev dalje pod mizo.

  7. sproscena.slovenija pravi:

    konec demokracije: izseli se iz Ljubljane, pa ta ne bo več nikomur sramota
    jože: tvoje mesto je verjetno pod gladino in ne nad gladino Ljubljanice
    JAPAJADE=konec demokracije: bravo konec demokracije za ta dosežek
    ED: janševiki samo dokazujejo janšefilom in janšefobom, da so imeli slednji že od začetka prav. Janša je volk v preobleki ovčke. Vedno bil in vedno bil Kurba vedno ostane kurba…
    Carlos: verjetno ni samo pod mizo, ampak je pribit ko macola pod mizo

  8. ervinator pravi:

    V bistvu je bila Simonitijeva poteza zelo zaresovska: “prisluhnil” je civilni družbi in upošteval njenim argumentom, ki so bili močno “strokovno podkrepljeni”.

    Če bi v tej vladi že prej obvladali opisani zaresovski marketing, jim tudi nenaklonjena propaganda v Delu in Dnevniku ne bi preveč škodila.

  9. whiteyeyo pravi:

    ljubljano je treba scistit! vse svinjarije! in vse, ki vas to moti, pokajte na kurcevo kmetijo in glejte tiste kolibe in gnoj!

    kaka plecikova trznica. poscijem se na plecnika. to treba vse podret pa modernizirat!!!! picko mater zaostalo!

  10. Marko pravi:

    @whiteyeyo

    Ti si pa lep primer leve naprednosti in tolerance.Toliko, da ne boš imel zadnje besede..

  11. JAPAJADE pravi:

    Ti sproščeni slovencelj mama ti je konec demokracije.Pezde. Človek pač uporablja copy paste.Mu je blo pač cool. Ti se pa raje malo osvobodi kontaminacije v svoji glavi.

    GREGI TE GLEDA :)

  12. JAPAJADE pravi:

    @whiteyeyo

    Ti nisi niti za na kmetijo.Mi se pa poščijemo nate butl.

  13. joze pravi:

    Besednjak debate tule pa je čisto na nivoju buldožerskega župana Jankoviča. Enkrat prostak, vedno prostak.

  14. MarkoNi pravi:

    Tržnica bo ostala čisto lepo ohranjena, ker bodo PODZEMNO garažo zgradili po etapah. Novi kulturni minister pa bo Simonitijevo “genialno” potezo preklical.

    Eni so res na nivoju petletnikov v vrtcu…

Komentiraj