Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

DeSUS bliže koaliciji

13. oktober 2008 ob 19:25 | Urh Maček |

Predsednik DeSUS Karl Erjavec in predsednik SD Borut Pahor sta se danes popoldan sestala in po sestanku je Erjavec dejal, da so tokrat en korak bliže koalicijski pogodbi. V delitvi konkretnih resorjih beseda še ni tekla, je pa Pahor izrazil podporo stranke SD pri kandidaturi Vasje Klavore za podpredsednika DZ.

Konkretnejša pogajanja bodo predvidoma stekla v sredo, ko bo že jasna odločitev stranke SLS-SMS o morebitnem vstopu v vladno koalicijo.

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 11 x komentirano
  1. sanja pravi:

    Zanimivo, da tega prispevka nihče ne komentira.

  2. sanja pravi:

    Ker ni to neka novica. Če nisi ravno upokojenec. Stopicanje po parketu, en korak nazaj, pa en naprej..

  3. dugi pravi:

    mah, karl je dolgocasn, zato ni komentarjev. Dosadan je ratu. Pahor pa itaq k en svetnik in modrec. Dolgčas.

  4. Carlos Contreras pravi:

    Kahel izgleda, kot bi ne znal šteti do pet. Pa hudič zna. In še marsikaj. Vitezi in zviteži.

  5. medek pravi:

    Kahel je en Free Market, bi ga Berlusconi hvalil tako kot ĐorĐija.

  6. konec demokracije pravi:

    Kahlota bodo drugo leto komunjzerji popolnoma “zajebali”in vrgli iz stranke, ker pač bodo rabili stare “upokojene ” poslance , da gradijo boljšo prihodnost, ha, ha, ha, in vem , da bodo prepričali tudi vas ovce, da je tako prav - naj upokojenci gradijo prihodnost, ha, ha, ha.

  7. konec demokracije pravi:

    Kot zanimivost ali ve , če obstaja v kateri drugi državi parlamentarna straka upokojence, in če ja koliko % ima na volitvah?

  8. joze pravi:

    Pahor, pamet v roke! LDS skupaj z “zmagovalko” Kresalovo brcni čez prag vlade, tako bo en koalicijski nergač manj in vlada bo zaradi bolj stabilna. Res pa je, da bo potrebno “kupiti” Battellija ali Goenca, kar pa verjetno ne bo težava, kajneda …
    Ker drugače vam napovem, dragi mandatar Borut, da bo slejkoprej na preizkušnji zaupanje v vašo vlado, ki bo peljalo v predčasne volitve - po mojem se bo to zgodilo v začetku leta 2010.

  9. simpatikus komunalis pravi:

    Konec@ Kot zAnimivost ali ve ,če obstaja v kateri drugi državi parlementarna stranka Nsi,in če ja koliko %ima na volitvah?

  10. simpatikus komunalis pravi:

    Konec@ Kot zAnimivost ali ve ,če obstaja v kateri drugi državi parlementarna stranka Nsi,in če ja _koliko %ima na volitvah?

  11. ED pravi:

    Očitno je Erjavec res ‘pozabljiv’… Šrot o Erjavcu: „Glede na to, da je predsednik DeSUS-a še vedno član pri nas, pa bi lahko bile simpatije zelo velike“, se je pošalil. „Zadnjič so mi povedali, da je še vedno član SLS-a. Verjetno ga je treba pozvati, naj pošlje odstopno izjavo.“ (Dnevnik) He! He! Erjavec je bil in je še(!) član SLS, bil je tudi član LDS, zdaj je pri Desusus…. Kaj po tem?

Komentiraj