Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Sestanek brez kave

26. september 2008 ob 21:37 | Denis Sarkić |

Predsednik SD Borut Pahor je po današnjem srečanju s predsednikom stranke DeSUS Karlom Erjavcem povedal, da je šlo pri srečanju, podobno kot pri vseh drugih srečanjih ta teden, za neformalno srečanje brez konkretnih dogovorov. Po besedah Karla Erjavca se na sestanku tudi niso pogovarjali o kadrovskih zadevah. Po Pahorjevih besedah bodo konkretni dogovori o prihodnji koaliciji mogoči šele po tem, ko bo Državna volilna komisija izdala končno poročilo o izidu volitev in ko se bo predsednik republike “po svoji vesti in po posvetovanju s predstavniki poslanskih skupin odločil, komu bo dal mandat. Takrat, in pa v primeru, da bomo SD relativni zmagovalci volitev, se bodo začela formalna pogajanja,” je dejal. Z Erjavcem sta po Pahorjevih besedah na današnjem sestanku ugotovila, “da je zavoljo zahtevnosti mandata, ki je pred nami, pomembno, da najprej in predvsem določimo vsebino koalicijske pogodbe ter vprašanja in pričakovanja, ki najbolj zanimajo DeSUS. Šele nato se bomo pogovarjali o kadrovskih vprašanjih,” je dejal Pahor.

Pahor in Erjavec za medije pred sedežem stranke SD na Levstikovi:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 21 x komentirano
  1. Chattefuscio pravi:

    Včeraj v Trenjih se mi je prvič zazdelo, da vidim pri Pahorju neke premijejske vzgibe. Tule ti vzgibi delujejo še bolj očitno, kot so včeraj.

    Če mu uspe pretvorit svoje dane besede v odločna in brezkompromisna dejanja, potem bo pa ta skupek dejavnikov že zelo soliden.

  2. gorenjc pravi:

    …………………….Pahor ga je metal na roko ptreden jfe pršiel medš narod š, prosim z azasebnost. predem je to državna inkreditacija.

  3. Boris pravi:

    Pahor ima neko drzo, ampak vprasanje pa je, kako bo uspel s koalicijskimi partnerji drzati to zavezo in kar je se najpomembnejse - tudi z vsemi ljudmi, ki bodo zasedli funkcije po ministrstvih, podjetjih

    ce se jim tukaj sfizi, potem se jim sfizi vse… sicer naj s Pahorjevo drzo vodijo drzavo

  4. medek pravi:

    Erjavec pa spet s talepo kravato, imajo tudi v rumeni barvi :)

    Pahor pa od kar ne pije več red bulla in proteinov ni več rumen.

  5. O GREGI GREGI....... pravi:

    Samo en medklic.Veste kaj je včeraj en lokalni agent GODBE prjavu za šankom?? “Pizda zdej bomo pa moral spet delat”. Pomenljivo kajneda??????

  6. O GREGI GREGI... pravi:

    Veste kaj je en lokalni agent GODBE prjavu včeraj za šankom??”Pizda zdej bomo pa morali spet delat”. Pomenljivo??

  7. O GREGI GREGI pravi:

    Veste kaj je en lokalni agent GODBE prjavu včeraj za šankom??”Pizda zdej bomo pa morali spet delat”. Pomenljivo??

  8. O GREGI GREGI pravi:

    CENZURA ????????

    Živelo enoumje!!!!!!

  9. O GREGI GREGI pravi:

    Se oproščam ako vam tam kaj nagaja!!!!!!!

  10. Bobek leta pravi:

    Za medklic si se lepo potrudil. Pomenljivo?

  11. O GREGI GREGI pravi:

    Ja ,ker mi gre cenzura drugače mislečih na k…. Kapiraš???

  12. Bobek leta pravi:

    Ti čisto resno misliš, da imajo na vesti enega cenzorja, ki vsak komentar posebej pregleda in odobri ali zavrne objavo? 24 ur dnevno, med vikendi in prazniki?

    Boj s spam filtrom je kot boj z mlini na veter. Je pa tvoje kričanje nanj pomenljivo.

  13. Denis Sarkić pravi:

    Gregi, ne razburjaj se, včasih moraš nekaj napisati, potem malo premisliti, počakati kakšen trenutek, včasih napisati še kakšen komentar v kateri drugi objavi, nato pa vse skupaj preveriti. In če ni zapisanih komentarjev, piši na info@vest.si, pa ti bomo pomagali najti v spamu tvoja razmišljanja… Cenzorjev pri nas res nimamo na čakanju za tvoje “drugače misleče komentarje”!!!

  14. Levi kapitalizem pravi:

    @Bobek jaja pomiri se :) Pomenljivo je to,da se ti kar naprej oglašaš.?

  15. Levi kapitalizem pravi:

    @Denis Jest sem se opravičil????? Mi pa gre kakršna koli cenzura na kurec blo tebi to prav ali ne.Upam,da sva glede tega na istem bregu.

  16. Denis Sarkić pravi:

    Še nekaj ti svetujem - ker tako očitno menjaš svoja imena (nicke) na Vesti, tukaj si zdaj v eni objavi, očitno po nesreči, zamenjal že dva, zato je verjetno tale naš spam-uničevalec očitno na to zelo alergičen. Bolje bi bilo, ko bi ostal pri enem imenu, pa bi bilo mogoče vse ok. Poskusi najti, izmed vseh tistih več kot 30-tih do sedaj, enega in ga na Vesti uporabljaj vedno in zavedno!

  17. Levi kapitalizem pravi:

    @Denis Se strinjam ,a mnenje + ali - se da lepo in kratko izrazit tudi z nickom.Recimo OGREGI GREGI je odraz navdušenja nad iskrenostjo vaše voditeljice na izjavo ljubljenega vodje GG.Se opravičujem za nevšečnosti.

  18. Bobek leta pravi:

    Razburjanje ni ena od značilnih lastnosti bobkov, O Levi Gregi Gregi Kapitalizem. Je bilo včeraj za šankom preveč kave?

    Zakaj se oglašam (Samo en medklic: jaz kar naprej tokrat tretjič, ti pa devetkrat)?
    Ker me zabavajo tvoje teorije zarot, ker se mi zdi smešno tvoje usajanje nad softverom, ker te z največjim veseljem zbadam. Imam pač tak solaren karakter in sem hitro zadovoljen. ;)

  19. konec (demokracije) pravi:

    Levi kapitalizem , ha, ha, ha, sedaj si bodo slovenski komunisti izmislili še dobre in poštene “naše” kapitaliste, ki pomagajo družbi (seveda naši) , ki jim ne gre za denar ampak, da pomagajo ostalim, ha, ha, ha.
    prepričan sem , da jim bo uspelo, ha, ha, ha, …

  20. lucko pravi:

    Je Denis eno multiplo osebnost izdal:) No se zgodi… Potem pa izgovor, da sta kako samo 2, ceprav je Denis povedal, da je 30+… Sej meni se kar zdi kateri pasejo pod to…

  21. lib pravi:

    no dejmo se ment kej bolj konstruktivnega,…se pravi pahor vladar, sd dobi še cirka 4 ministrsta zares 3 od tega enga za gospodarstvo, lds bi po moji presoji pripadal pravosodje in obramba, desusu pa gredo v tem primeru 3, se pravi ala zdravstvo, delo…

Komentiraj