Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Erjavčev prvi odziv

21. september 2008 ob 21:41 | Urh Maček |

Na prve rezultate vzporednih volitev se je odzval tudi prvi mož stranke DeSUS Karl Erjavec.

Karl Erjavec: “Mi se nismo posluževali nobenega populizma.”

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 12 x komentirano
  1. Darth Vader pravi:

    Trgovček.

  2. Carlos Contreras pravi:

    Zvitež pokvarjeni. Dobro je tole izvedel.

  3. Norbert pravi:

    ubožec. ne bo več dolgo plecednik desusa.

  4. grozovlada pravi:

    če bo kahel še enkrat minister, se postrižem na kahlo

  5. urke pravi:

    Kahl zlagan in zvit si, da na delec smrdi. Tak si kot, da te je nekdo narisal pa pozabil zbrisat. Zbrisi se ze zlaganec, pa nam vsem naredi uslugo.

  6. Hohštapler pravi:

    DESUS je stranka prihodnosti. Čez 30 let bo imela Slovenija 1 milijon upokojencev.

  7. vrana pravi:

    Erjavec je populist. Na pokvarjen način je prodobival volivce. Upokojencem je obljubljal to, česar ni mogoče uresničiti. Pametna, taktična poteza Pahorja bi bila, če bi v vlado povabil tako DeSUS, kot tudi SLS. V tem primeru SLS če 4 leta verjetno ne bo prestopila praga državnega zbora, janša pa bo tako ostal še brez enega partnerja čez 4 leta. Pahor je namreč zmagal s premalo razliko. Čez 4 leta bo janša zmagal ponovno, zato bi bilo mogoče pametno razmisliti, da takrat SD,LDS in Zares nastopijo v koaliciji. Upam, da janša ne bo premier nikoli več v življenju. Upam, da bo prej umrl, ali pa ga bodo zaprli.

  8. francka pravi:

    Vrana!Vidim,da si zelo podel,da v Tebi ni nič človeškega.Pravi človek še svojemu najhujšemu sovražniku ne želi smrti.Ti pa upaš,da bo Janša umrl ali,da ga bodo za vekomaj zaprli.Prav gnusiš se mi.Tako so delali komunisti/povojni poboji brez sodb/,fašisti in nacionalisti.Janša se je še vedno pobral in njegovi volilci/kot si videl danes /mu zaupajo in je le za 1% manj ,kot Pahorjevih.

  9. medek pravi:

    Tony Blair :)

  10. BOTA pravi:

    Desus je edne večjih zmagovalcev teh volitev, še zlasti v primerjavi z uspehi, ki jih dosegal na prejšnjih. Koliko ima pri tem zaslug Karl Erjavec?
    Praktično vse! Ljudje ga imajo za svojega. Verjetno zato, ker s svojo retoriko presega klasično politično govoričenje. Pa ne po vsebini temveč predvsem po načinu in to je očitno tisto kar vžge. In ravno s tem načinom se je uspel obraniti pred afero Patrija, ki bi vsakemu klasičnemu politiko na njegovem mestu nedvomno škodovala.
    V splošnem gledano niti ni slabo, da je Desus dosegel takšen uspeh, saj s tem razbija polarizacijo političnega prostora. Glede očitkov ekonomistov, da bodo v pogajanjih drag koalicijski partner ni velike panike. Ekonomisti imajo svoje enostranske poglede in še sreča je, da nimajo večje politične moči. Življenje pač ni samo dobiček. Je še mnogo več!

  11. cro_hot pravi:

    Karel - 1000 Eur za upokojence ???

  12. Spizdoubrezje pravi:

    hahaha tale Kahel nas je pa vse mal zjebu.

Komentiraj