Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SDS-ovi Obrazi

18. september 2008 ob 14:24 | Nejc Jemec |

sds-stant-2.jpg

Zadnje ure za propagando. Še nekaj malega priložnosti za prepričevanje o Naši superiornosti in Njihovi ničvrednosti. Veliko neodločenih, propagandnega materiala pa je že skoraj zmanjkalo.

Na Prešernovem trgu v Ljubljani so se danes druga poleg druge stiskale stojnice LDS, SLS-SMS, SDS … Prva se je šibila pod težo letakov s podobami kandidatov, ob drugi so se bahale neskončne količine vode Gremo v akcijo!, za stojnico s podobo Janeza Janše pa so nemalo prostora zasedale revije. Stotine avgustovskih Obrazov.

sds-stant-1.jpg

23. številka revije, v kateri “znani pokažejo svoj pravi obraz”, je kupce stala 2,29 EUR. Danes so Obraze mimoidoči dobili brezplačno. Tisti 28. avgust, ko so prišli na police, je že daleč.

obrazi.jpg

Revija, ki jo izdaja podjetje Delo revije d.d., katerega direktor je Matej Raščan, izhaja v nakladi 18.500 izvodov. Številka, ki so jo ponujali na stojnici SDS v Ljubljani, pa ponuja tudi intervju portret Milana Zvera in življenjsko zgodbo Franceta Cukjatija. Oba sta vidna člana SDS. Njun predsednik Janez Janša pa je konec avgusta zasedel 1. mesto v rubriki “Tistih 7, ki so zaznamovali teh 7 dni.”

jansa-v-obrazih.jpg

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 19 x komentirano
  1. Xyz pravi:

    iii…kako lepo…

    fuj!

  2. tardeč janez kranjski pravi:

    mi gre, oprostite, vse skupaj že na kozlanje. Hvala bogu, da bo kmalu tega konec. Postavlja se mi pa vprašanje. Vsi so zagotavljali, da bodo pri kampanji skromni, a razsipavajo denar kot nori. Me prav zanima, če bo to sploh mogoče kdaj izvedeti, koliko to afnanje stane in koliko smo k temu prispevali neposredno ali posredno, davkoplačevalci. Pa to velja za vse stranke.

  3. Joško pravi:

    In tako se posredno financira kampanja SDS - svinjarija! TO so tajkunske metode!

  4. Er Monnezza pravi:

    Aoo, ma chi so’ tutte ste belle facie de merda ?

  5. Franc pravi:

    Moj komentar v http://www.vest.si/2008/09/16/sds-ov-novinar/ se je potrdil. Iz Lady sta namreč skočila hribolazca in 3 stolpični oglasi za rumeno-modre, na treh zaporednih straneh..

    “Naključij ni, morda pa lahko v jutrišnjem rumenem tisku pod vajetmi omenjenih podjetij pričakujemo intervju z letečim slonom in njegovo zdravnico? Ob predzadnji številki in poplavi oglasov rumeno-modre (naše!!!) barve, ne bi bilo presenečenje..”

  6. Mateja pravi:

    Nekdo je že zapisal, da mu gre na kozlanje. Pritrjujem. Kurja polt me obliva ob zavedanju, kam vse skupaj pelje.

  7. angie pravi:

    Franc, :)

    A je to mogoče tudi Vasko plačal iz polne malhe za uravnoteženje medijev? kdo hudiča pa je urednik Obrazov, da se je tako svinjsko udinjal poltitki?

    Obrazi odslej niso več revija, ampak EPP.

  8. Mateja pravi:

    Urednica Obrazov je Gordana Sredojević, neka punčara vzgojena v duhu poslušnosti nadrejenih, v tem primeru Raščana, kadra Janeza Janše.

  9. alen pravi:

    Pa sej so volitve, ljudje!

  10. sparky pravi:

    Na SDS-ovi stojnici sigurno ne bojo prodajali Večer-a, Dnevnik-a ali pa Del-a, lahko pa bi jih na svojih stojnicah (L+S+Z)

  11. južnoštajerski pero v mariboru pravi:

    no no nikar toliko hipokrizije , nikar ne pozabite rdeče baronese bernarde jeklin in njene glorifikacije kučana in ropa, da ne govorim sedaj o golobiču

  12. nesproscen pravi:

    Življenjska zgodba Franceta Cukjatija?

    Koga bi pa to lahko zanimalo?

    LOL

  13. simpatikus komunalis pravi:

    mone.grdi k sAm teufel.

  14. Kowak pravi:

    @nesproscen
    Motiš se o (ne)zanimivosti Cukjatijeve zgodbe. Vredna je Dostojevskega. Kadilo, bič (božji), telesni sekreti, šibkost mesa in pregreha, odpoved, kesanje, neskončno odplačevanje dolga - marsikaj se je zgodilo jezuitu, še preden nam je štiri leta delal sramoto kot predsednik DZ.

  15. simpatikus komunalis pravi:

    100%ima trneno opasnico okrog pasu.Opus dei.

  16. jade pravi:

    V Modni Jani (ravno tako Delo Revije) sije Urška Bačovnik, v prejšnjih Obrazih je patetični intervju z JJ, v Jani so doma obiskali Bajuka, aja, pa v vseh teh revijah so sdsovi oglasi na večih straneh… Naklučje? Pa spet jj ni osvojil še enga medija!

  17. Blažka pravi:

    Več desetletij vas ni motilo,da so se v vseh “babjih” revijah pojavljale zgolj Štefka, rdeča baronesa in spremljevalke levih politikov, zdaj, ko je objavljen tudi kak minister te vlade, pa je narobe svet?

    Zanimivo vas je spremljati, levičarji. Vse, kar izrečete sami, ko kritizirate druge, gre pripisati vam: nestrpnost, omejevanje medijev, omejevanje svobode govora,…

  18. Marko pravi:

    Pusti jih, saj vedo, kaj delajo.

  19. Anton pravi:

    Kaj ste bili želeli z zgornjo vestjo sploh povedati? Vas daje zavist? Ali so za vas dovolj avtentični zgolj članki v Lady, Jani ipd.? Človek vas jedva razume. Ali je morda kdo to imel za seminarsko nalogo na FDV-ju? Nivo pa tak!

Komentiraj