Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SDS namesto SJN

17. september 2008 ob 21:49 | Črt Butul |

Boris Popovič je danes predčasno volil. Podprl je Roberta Časarja, kandidata SDS v Kopru. Zakaj je volil predčasno in ne v nedeljo, kot vse volitve doslej, pa si lahko ogledate v prispevku.

Popovič je med drugim dejal, da od SDS ni prejel nikakršne podkupnine za podporo.

Črt Butul

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 43 x komentirano
  1. medek pravi:

    Koperski svetilnik Di Popo.

  2. vrana pravi:

    Gliha vkup štriha. The godfather part IV

  3. južnoštajerski pero v mariboru pravi:

    Koliko podkupnine je dobil Kučan za podporu sveti trojici?

  4. medek pravi:

    Ena mlada levičarka je zadela:

    Janši bi za rojstni dan podarila papigo, ker ima rad tiste, ki za njim ponavljajo :)

    Sloni letijo :)

  5. medek pravi:

    Sicer pa imajo Rupel, Janša in Popovič res velike surle.
    Vsak dan večje rilce, verjetno od opletanja po televiziji.

  6. Depopo pravi:

    Ma jasno, da ga SDS ni podkupila, saj ji ni treba. Janša ga tako in tako že dolgo drži za jajca in mu komandira. Ko je hotel Popovič sam v akcijo s SJN, mu je Janša stisnil malo jajca in mu verjetno rekel: hej, fant, ne se hecat, dal sem ti mesto prvega nadzornika Luke Koper, dobiš sejnine, ki presegajo letno povprečno plačo navadnih smrtnikov in povrh še 15 tisoč evrov nagrade….držali smo ti štango pri sojenjih, jedli in pili smo v tvoji Kroštoli,… in ti mi želiš konkurirat? Eh ne, dragi moj Boris….daj dol tiste jumbo plakate in podpri mojega luškega Roberta (Časarja), ki bo postal minister, tudi če je en tak debelušček in ne zna govorit. Tudi ti ne znaš govorit, taki so mi všeč. Tisti, ki ne znajo misliti pa še bolj.
    In ti, Boris, znaš misliti?
    Boris je pred mesecem dni Janši grozil z uličnimi neredi. Zdaj ga hvali in si želi Časarja za ministra.
    Eto, viditi, kako zna misliti. Ma važno, da so palme!

  7. Goffredo pravi:

    Boris Popovič je džek; on prej voli in potem misli. Ha,….in je kao Časarjev nadzornik. Kdo koga nadzira?

  8. miro pravi:

    V obračanju po vetru je Popovič ravno tak virtuoz kot Jelinčič.
    Jaz pa čakam na demanti Verdnikove, na besede ki jih je tokrat izrekel Popovič. Nekaj mi pravi, da ga ne bom dočakal.

  9. konec pravi:

    Da bo jasno , Popovič ni pretiran oboževalec SDS-a ampak raje kot popolna prevlada “komunjazerjev” in njihovih mafijskih familij na obali, raje SDS.

  10. Fonzi pravi:

    En kapučin, prosim !

  11. konec pravi:

    Forum 21 je koncentracija gospodarskega in intelektualnega kapitala in bo zato kot jedro civilne družbe na levici lahko odpravil zanemarjanje slovenskega vključevanja v moderne tehnološke, organizacijske in izobraževalne tokove v svetu in ne samo v Evropi kot malce zaostajajočem delu te celote.
    Čudež nad čudeži: komunisti, zbrani v Forumu 21 pod vodstvom zadnjega generalnega sekretarja Kučana, ki so zapeljali Jugoslavijo in z njo Slovenijo v slepo ulico, so po svojem lastnem mnenju edini, ki poznajo pot naprej. Nič jih ne moti, da so se pod njihovo diktaturo slovenski delavci, katerih mezde so v tridesetih letih skoraj dosegle avstrijske, znašli z dohodki, ki so bili le polovica ali tretjina avstrijskih. Tako je bilo, čeprav je Jugoslavija dobivala ogromno pomoč z Zahoda do leta 1970, nato pa velika posojila. O tem, koliko ljudi so pobili in preganjali, da bi imeli možnost doseči tako sijajne rezultate, niti ne govorimo.
    Ob taki samozavesti se človek čudi, zakaj so komunisti sploh »sestopili« z oblasti in dovolili, da je še kdo poleg njih smel reči kako besedo. Res je, da so ob sestopanju med seboj sklenili, da bodo ob navidezni svobodi in pluralizmu obdržali vajeti v svojih rokah.

    KRASNO NAPISANO!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. medek pravi:

    Mafija se združuje: Čakamo samo še Grimsa, da brutalno zakruli: Slovenija je naša!

  13. vinetu pravi:

    Popović, Janša in Jelinčič - sami svetilniki poštenja…

  14. branka pravi:

    Miro, tukaj sem. Laž je postala v Popovič- Janševem obdobju najvišja vrednota. Ko nimaš argumentov in ko želiš diskreditirati tistega, ki jih ima, pač žališ in lažeš. Vsi dokumenti in podatki kažejo, da so Primorske novice med vsemi regionalnimi mediji od leta 1991 do 2006 dosegle največji razvoj in postale tudi edini regionalni dnevnik v državi. V času moje odstavitve so po letu in pol izdajanja dnevnika že imele pozitivne rezultate. Moja razrešitev se je v celoti pripravljala v nadstropju Luke Koper, kjer vlada Robert Časar in to zato, ker ni uspelo njegovo in Popovičevo izsiljevanje, da zamenjam odgovornega urednika in naredim Popovičeve - Janševe novice. O izredno odpovedi zaradi domnevne kršitve bolniške pa le toliko: sodišče je že razsodilo, da je bila odpoved nezakonita, koprski kriminalisti pa so ugotovili, da obstaja sum, da so odvetnik Matoz, detektiv in delodajalec storili kaznivo dejanje in zadevo predali tožilstvu.

  15. barbara pravi:

    Zapisalo se mi je napačno ime, pod prejšnji komentar se podpisujem Barbara Verdnik

  16. medek pravi:

    Kdo ujame zajca?

    Ježeš Marija, JJ beži po Sloveniji in se skriva po vaških luknjah.

    Prej je bežal po Ljubljani pred Golobičem, zdaj beži pred Pahorjem.

    Pobeg pred Rakušo in Pahorjemje napovedal že z letečimi sloni v intervjuju za Dnevnik.

    Resnih novinark kot je Rakuša se Janša boji kot hudič križa in potem se zateče v varno zavetje vaških televizij, kjer mu kimavci in naivci božajo tisti kamen za rebri.

    http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042207720

    Pod streho je še zadnja predvolilna Spletka na kavi, ki je bila načrtovana kot soočenje prvakov dveh najmočnejših strank, ki se bosta na volitvah spopadli za oblast. Pa je na koncu nastal pogovor z Borutom Pahorjem, ker Janeza Janše ni bilo. Čeprav smo povabilo na SDS-ovo njegovo službo za stike z javnostjo poslali že konec julija, isti dan kot SD-ju, in potem velikokrat poskušali dobiti dogovor tudi po telefonu, so nam namreč pred nekaj dnevi sporočili, da ne utegne.

  17. B.G. pravi:

    branka, barbara verdenik………………………????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. medek pravi:

    Elbitova obrožitev za patrie padla v vodo?
    Oborožitvene postaje naj bi po prvotnem načrtu dobavilo izraelsko podjetje Elbit. Testiranja oborožitve za oklepnike so končana, na Morsu pa naj bi bili nad njimi razočarani. Ekipa z ministrstva si je namreč v Izraelu ogledala Elbitevo testiranje tega računalniško krmiljenega orožja, ki se namesti na streho bojnih vozil

    http://www.rtvslo.si/

  19. Xyz pravi:

    Ljudje brez načel, brez vrednot, edina ljuba stvar jim je šelestenje papirja in moč…moč in oblast… žalostno

  20. konec pravi:

    branka, ali ni smešno, da je zelo možno, da bo polovica (1/2) poslanecev Zaresa “svobodnih in nestrankarskih” novinarjev?

  21. konec pravi:

    Popovič mi je vedno bolj všeč, predvsem zato, ker samo njegov nastop vrže s tira “komunajzerje”, ker še dandanes ne razumejo kako to, da jih je (po njihovem tako butasta oseba) v KP tako politično povozil.

  22. bubec pravi:

    katere komunajzarje, konec? Janšo, Rupla, Grimsa, Jambreka…?

  23. konec pravi:

    bubec, je res , v Sloveniji , če nimaš komunistične preteklosti oz. korenine ne uspeš politično.
    Ampak raje tiste, ki so se “zapustili” in se oddalili od komunizma kot tiste, ki so ostali, čeprav ni najboljša varijanta.
    Če je alternativa le med pravimi komunisti ali “skesanimi”, kar se tiče mene , zberem manjše zlo.

  24. Džugašvili pravi:

    Konec, Janša je demagog. V politiki je nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike.

  25. bubec pravi:

    no, konec, jaz za razliko od tebe bolj preziram politične konvertite, torej tiste, ki spremenijo barvo, vsakič ko zapiha veter. bivše zagrizene komuniste, današnje zagrizene antikomuniste.
    Janšo, Rupla, Grimsa, Jambreka in ostalo “poštenjakarsko” SDS “elito”.

  26. bubec pravi:

    Včeraj na seji CK, danes v cerkvi. Bravo.

  27. konec pravi:

    Džugašvili Stalin , menjaj nick in ti bom tudi odgvarjal, ker se mi gnusijo osebe , ki povzdvigujejo razne Stline, Hitlerje in druge morilce prejšnjega stoletja.

  28. konec pravi:

    bubec, si popolnoma svoboben pri tem. ti raje prepričano komuniste , jaz pa za manjše zlo, precej manj prepričano a vendar imam enako pravico (za enkrat, dokler zelo prepričani ne pridejo ponovno na oblast).

  29. medek pravi:

    @konec

    Elbitova obrožitev za patrie padla v vodo?
    Oborožitvene postaje naj bi po prvotnem načrtu dobavilo izraelsko podjetje Elbit. Testiranja oborožitve za oklepnike so končana, na Morsu pa naj bi bili nad njimi razočarani. Ekipa z ministrstva si je namreč v Izraelu ogledala Elbitevo testiranje tega računalniško krmiljenega orožja, ki se namesti na streho bojnih vozil

    http://www.rtvslo.si/

  30. Džugaš, Vili Džugaš pravi:

    Konec,

    Janša je demagog.
    V politiki je nesramen in rad podtika.
    Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren.
    Ne išče svetovalcev, ampak vernike.
    Ne išče sodelavcev, ampak služabnike.

  31. uničevalec rdečuhov pravi:

    RDEČA PIŠOČA GOLAZEN NA TEM OBSKURNEM laškem SPLETU OB PISANJU SVOJIH TRAKTATOV DOŽIVLJA PRAVE HISTERIČN-POLUCIJSKE TRAVME IN PREDINFARKTNA STANJA.kAJ BO TA KAMARILA DOŽIVELA ŠELE 21, SEPTEMBRA?iZ INTENZIVNE NEGE KLINIČNEGA CWENTRA SO FORUM 21. OBVESTILI , DA JE NJIHOV LJUBI VODJA IN NAJHUJŠI SLOVENSKI STALINIST V NJIHOVI NUJNI OSKRBI.kAJ SE JE ŽE ZAČELO?

  32. konec pravi:

    Džugaš, Vili Džugaš pravi:

    18. september, 2008 ob 13:16
    Konec,

    Janša je demagog.
    V politiki je nesramen in rad podtika.
    Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren.
    Ne išče svetovalcev, ampak vernike.
    Ne išče sodelavcev, ampak služabnike

    S tem si veliko povedal o sebi.

  33. Džugaš, Vili Džugaš pravi:

    Ops, nisem vsega prilepil.

    Janša je demagog.
    V politiki je nesramen in rad podtika.
    Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren.
    Ne išče svetovalcev, ampak vernike.
    Ne išče sodelavcev, ampak služabnike.

    Dimitrij Rupel

    A bi še eno?

    “Veliko Janševih lastnih nastopov, izjav v njihovo podporo in drugih odmevov izhaja iz zgrešene podmene, da je z Janezom Janšo nastala in da se z njim morda tudi konča slovenska demokracija.”

  34. B.G. pravi:

    Džugaš, Vili Džugaš pravi:
    Janša je demagog.
    V politiki je nesramen in rad podtika.
    Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren.
    Ne išče svetovalcev, ampak vernike.
    Ne išče sodelavcev, ampak služabnike.
    Dimitrij Rupel

    S tem si veliko povedal o Ruplu.

  35. B.G. pravi:

    Še to, da je zame POPOVIČ=JELINČIČ. Mislim predvsem glede moralnih vrednot pri obeh kandidatih.

  36. simpatikus komunalis pravi:

    Evo njih uničevalca in konec-a taprava dve domobrAnski beli podlasici,ki kar ne leze cerkvi v rit in jj.So rdeči vsega krivi.Pedofilčka a se kje dobita skupaj in opazujeta fanteke ne glede na barvo.21.prihaja živi bili pA videli.Vidva farska kurca se pa utopitA v žegnani vodi.

  37. simpatikus komunalis pravi:

    Kar se pa popviča tiče je pa že popušil na obali,čez dve leti bo še bolj.Jelinčič pa popo sta pa tako prodani duši.Dvigni se duša primorska in v mortadelo z njimi.

  38. Carlos Contreras pravi:

    Hahaha, ubogi Uničevalec rdečuhov. Ti beseda “projekcija” kaj pove?

  39. zalko pravi:

    popo časar = evglena

    upam, da bo popić kmalu gladal Špar čez okno in imel družbo velikega diktatorja janca na isti postelji.

  40. konec pravi:

    B.G. pravi:

    18. september, 2008 ob 16:15
    Še to, da je zame POPOVIČ=JELINČIČ. Mislim predvsem glede moralnih vrednot pri obeh kandidatih

    ZA KOMUNISTE BI BILO BOLJE, ČE NE BI OMENJALI MORALNE VREDNOTE.

    V čem je razlika med Popovičem in Jankovičem? Drugi ima kučanovo udbomafijsko podporo prvi pa ne.

  41. Tom pravi:

    Idiot je za zmeraj idiot.

  42. Carlos Contreras pravi:

    Zate, Konec, bi bilo pa bolje, ko bi se v nikalnih stavkih naučil uporabljati rodilnik.

  43. nik pravi:

    Živijo, Carlos Contreras!
    Po tolikem času se vračam in opažam, da si še vedno brez argomentov in še vedno samo oblika pred vsebino.
    Ni pomoči torej.
    Nasvidenje čez kakšen mesec in …………………………

Komentiraj