Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SLS tabor na MOS

15. september 2008 ob 4:27 | Urh Maček |

Začeli so zgodaj kot se za prave veselice spodobi. Sam sem že sladko spal, ko se je ob enajstih začel program na prizorišču . Ob mojem prihodu nekje ob treh, je bilo na 17. taboru SLS vse skoraj prazno. Srečal pa sem predsednika Kmetijsko gozdarske zbornice Cirila Smrkolja in z njim spregovoril nekaj besed.

Poleg strankarskega reklamnega materiala so obiskovalci dobili tudi karte za na MOS. Sledila je smer sejem, ki je med svojimi obiskovalci skrival tudi župana Celja in predsednika stranke SLS Bojana Šrota. Pravi, da čez teden pričakuje bero osmih odstotkov, za povolilne koalicije pa, da je še prezgodaj.

Med obiskovalci MOS si zlahka prepoznal z zeleno barvo oborožene udeležence tabora, ki so ljudsko rajanje do noči zamenjali s sprehodom med stojnicami. Ali z drugimi besedami nadgradnja tradicije.

Mogoče pa le ni tako hudo, saj je za deset stopinj na lediščem in pred dežjem, notranjost sejmske infrastrukture dobro zavetje.

Prešeren predsednik KGZS Smrkolj:

Predsednik SLS Šrot:

Šok ob prihodu in strankarski podporniki na sejmu:

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. angie pravi:

    Kam so skrili brate Podobnik? V kanto za smeti.

  2. bazuka pravi:

    Pa kaj se tukaj nekateri ukvarjajo samo z negativno kampanjo proti SLS… In to očitno sploh ni podatek, da gre za stranko s tradicijo in z mnogimi zaslugami za slovenski narod…

  3. ervinator pravi:

    Smrkolj je dobr povezal, pardon, porezal, ne, ne, dobr je povedal … :)

  4. romul pravi:

    tudi tako mrzlo vreme ni pregnalo strankine podpornike.se vidi, da jim veliko pomeni ljudje in ne zgolj prireditve,na katerih se imajo ljudje možnost zabavat do onemoglosti.trezna stranka za trezne ljudi!

  5. peterVeter pravi:

    tale smrkol je pa mal pijan, oz. vinjen ,al .

  6. hm pravi:

    tale cirilček jih bo pa doma slišou, ko pride…

    upam samo, da ne bo vozil sam…

  7. radiator pravi:

    Slabo vreme, pa kljub temu je blo na sejmu videt toliko zelenih kap in majic. Res je tako kot pravi romul. Ob takšni vztrajni podpori in tudi novimi mladimi podporniki bo stranki gotovo uspelo doseči cilj, ki so si ga zadali za letošnje volitve.

Komentiraj