Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Prometni znaki SDS

14. september 2008 ob 17:51 | Denis Sarkić |

Na cestah v okolici Maribora so se obstoječim prometnim znakom pridružili še dodatni, tisti predvolilni, takšni z nasmeški kandidata SDS Dragutina Mateja, sicer aktualnega notranjega ministra, in tudi prvaka stranke Janeza Janše, ki je pozira poleg njega. Zaenkrat nova dodatna prometna ureditev še ni povzročila prometne nesreče, ampak le mnogo negodovanja pri nekaterih štajerskih voznikih.

Denis Sarkić

P.S. Zdaj pa še video dokaz Vesne Lovrec.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 48 x komentirano
  1. andrej pravi:

    pravilno!Če nebi bilo teh bi pa bili drugi

  2. Ajda Perme pravi:

    Ja to je pa noro no.

  3. andrej pravi:

    Malo se pelite po Sloveniji pa boste videli kako SD,PA Desus, da ne govorim o Zaresu in LDS zapira pogled na križiščih pa avtobusnih postajah pa pred šolami.sevada tudi ostali niso nedovžne ovce.

  4. Darth Vader pravi:

    Kolkr je men znano, je na plakatiranje na drogovih cestnih znakov prepovedano.
    Mnja, eni so pac bolj pravicni od drugih (al pa njihovi plakaterji nimajo pojma) :)

  5. Darth Vader pravi:

    @andrej
    Aja, pol je pa v redu? A misls da smo vsi retardirani da bomo padl na razlago, “da so tud uni tko delal”. Dost vas mamo!

  6. Fika pravi:

    Slovenija ob pravi cesti…

  7. Denis Sarkić pravi:

    Vsakdo, ki bo posnel politične predvolilne plakate kjerkoli, kjer je to prepovedano, naj fotografije ali video pošlje na elektronski naslov info@vest.si in mi jih bomo objavili! Brez protekcije do katerekoli politične stranke!!! Torej, kaj še čakate, na teren in poslati hitro na Vest…

  8. Igor Đukanović pravi:

    Druže Mate, mi ti se kunemoo,
    da tvoje prometne znakove poštujemoo.
    Da pred izborima do kafane skrenemoo
    in na izborima tvoju vojsku podupremooo.

  9. darjeeling pravi:

    a bi šel še kdo na pošto pogledat?
    vse se bliska od SDS reklam, na vse možne potuhnjene načine.

  10. angie pravi:

    A kdo ve, kateremu prometnemu inšpektorju se to lahko prijavi?

  11. Waldo pravi:

    BTW, tisto na Poštah je čisto komercialna storitev. Ponudbe so šle vsem strankam, reklamo pa imajo tiste, ki so storitev naročile. In plačale, jasno.
    Po želji lahko reklamirajo tudi Vest ali pa kak sp. Račun dobite po pošti.

  12. Diesel pravi:

    Karkoli se že dogaja - letos bom glas oddala Borutu PAHORJU. Zakaj? Ker ima edini realne šanse, da premaga J. In ker vem, da ne bo pustil na cedilu zaveznikov z leve. Zato Zares apeliram tudi na Zares pametne in desusovske, ter ostale volivce !!!

    Glas za Boruta, bo glas za spremembo, sicer bo ponovno vlado vodila ista oseba (ok, kakega igralca bo na novo stlačil v koalicijo, vodil pa seveda isto politiko, kot sedaj). Volk narave ne menja, pred volitvami morda le dlako, pa še to se ne trudi več dosti, ker vidi da mu kar gre !)

    Dajmo zares podpreti zmago Pahorja !
    Pozdravček in SREČNO
    Petra TD

  13. Diesel pravi:

    Karkoli se že dogaja - letos bom glas oddala Borutu PAHORJU. Zakaj? Ker ima edini realne šanse, da premaga J. In ker vem, da ne bo pustil na cedilu zaveznikov z leve. Zato Zares apeliram tudi na Zares pametne in desusovske, ter ostale volivce !!!
    Glas za Boruta, bo glas za spremembo, sicer bo ponovno vlado vodila ista oseba (ok, kakega igralca bo na novo stlačil v koalicijo, vodil pa seveda isto politiko, kot sedaj). Volk narave ne menja, pred volitvami morda le dlako, pa še to se ne trudi več dosti, ker vidi da mu kar gre !)

    Dajmo zares podpreti zmago Pahorja !
    SREČNO
    Petra TD

  14. simpatikus komunalis pravi:

    Diesel imajo moj glas in to že nekaj časa-Ampak,če se pa spetlja v koalicijo z velikim ljubljenim vodjem mu pa osebno v ksiht pljunem.

  15. Igor Đukanović pravi:

    Waldo, pošta je državna ustanova. Sploh ne sme dajati donacij političnim strankam. (Že to, da daje abnormalne (veliko večje kot recimo Rdečemu križu) popuste SDS-ovim brezplačnikom, je kriminal.)

    Ali si želiš še v čakalnici v bolnici na medicinskem kanalu gledati SDS-ove oglase? (Po načelu, kdor plača in je edini bil obveščen, kaj ponudba zajema.)

  16. Igor Đukanović pravi:

    Diesel, malo korektnosti do soborcev. Saj bomo skupaj premagali to kliko. Potem pa SD-ejevci dalajte koalicijo, s kom hočete. Zares smo tu člen, ki ne bo popustil.

  17. Losos pravi:

    Če bo SDS dobil 33% ne bojo mel s kom sestavljat koalicije…

  18. Igor Đukanović pravi:

    Losos, z SDS-om ne bo nihče hotel v koalicijo, saj so uravnotežili ne le mene in še številne druge posameznike in institucije (in vse nas z najboljšo inflacijo v evro območju), pač pa so tudi izmaltretirali vse svoje koalicijske partnerje. Jelinčič vleče z njimi le zato, ker bi rad spet ostal v opoziciji. Dobro se zaveda, da bi en mandat na oblasti (kaj en mandat - nekaj mesecev na kateremkoli ministrstvu) popolnoma razblinilo njegov image.

    Razen tega je tako visok odstotek za lase privlečen. Pozovi vse, ki jih poznaš, da pridejo na volitve in glasujejo po svoji vesti in prepričanju, pa bo rezultat prepričljiv.

  19. Ljubo pravi:

    denis dobiš! so pa praviloma na poti iz ptuja v maribor kršitve modro rumene. Ko sm že pri barvah, sem bil začuden da se pukšič promovira z rdečim avtom.?=?”#$????

  20. Hi hi hi ... pravi:

    Janša obišče norišnico…
    Bolniki kričijo :”Živijo ,naš dragi Janša!”
    Le eden je tiho.
    Janša ga vpraša:”Zakaj si pa ti tiho?”
    Odgovor: “Jaz nisem norec, ,jaz sem bolničar !”

  21. Igor Đukanović pravi:

    Zanimivo, tako smo se navadili na nezakonitonisto pod to vlado, da se nam jih več ne ljubi niti komentirati. S tem, ko so nalepili plakate na prometne znake, so samo še enkrat vsem zabrusili, da je država njihova in samo njihova. Vsi ostali pa smo izbrisani, ali kaj.

  22. markopigac pravi:

    Denis, pri nas imajo ti znaki prednost, saj jih prevrzene pobirajo in popravljajo zupan in vaski policisti ;)

  23. markopigac pravi:

    bogova pac ne moreta pasti na glavo, ne? :)

  24. Igor Đukanović pravi:

    Seveda sem mislil VSEBINSKO komentirati. Vsi samo povemo, da smo proti Janši, a glede konkretne kršitve prometne zakonodaje v občutljivem predvolilnem času, ko je to še dodatno kršitev predvolilnih pravil, pa samo en komentar z vprašanjem, na katerega nihče ne odgovori. Vsi samo čakamo, da se oblast zamenja, da nam takšnih svinjarij ne bo treba prijavljati.

  25. Denis Sarkić pravi:

    markopigac, kje so pa fotke pobiranja???

  26. Seba pravi:

    Kje stojijo ti znaki ?

  27. Igor Đukanović pravi:

    Seba, nekje pri Bresternici. (Iz Maribora zapelješ proti Koroški.)

  28. Seba pravi:

    Jaz sem iz Slemena pa tega nisem videl, čeprav se vozim vsak dan skozi Bresternico. Je možno, da so jih že umaknili?

  29. dragutintintin pravi:

    Ni čisto tako, da bi bila storitev na Pošti povsem komercialna. Za vse stranke razen izbrano SDS je bila storitev v predvolilnem času žal že zasedena. SDS pa je dobil 77 % popusta. In kdo je na Pošti zadolžen za te reči? Kandidatka SDS Katja Koren.

  30. Igor Đukanović pravi:

    Seba, potem si gotovo prepoznal te prometne znake. Če želiš še več fotk, ti jih lahko posredujem. Dobil sem jih na moj naslov igor.mat z uni-mb.si. Piši. Velja za vse zainteresirane.

    Lep pozdrav in lahko noč, igor

  31. mladenov pravi:

    Saj to niso prometni znaki: to je IQ tipov na plakatih…

  32. medek pravi:

    Po drevesih pribijat plakate je tudi prepovedano.

  33. Polikarp pravi:

    A to pa ni nobeden pomislil, da bi lahko te plakate na prepovedana mesta postavljala tudi konkurenca? Vsi slepo za mentalnimi liderji, muuuuuuu, kot nore krave. :-)

  34. englishman pravi:

    jaz ne razumem ljudi, ki doživljajo živčne zlome na račun te ali one stranke - delam na rtv-ju in se smejem gluposti slovencev, ko pred soočenjem vidim janšo, pahorja in golobiča kako kramljajo o palicah za golf, v trenutku ko se prižgejo kamere pa začnejo s showom za slovenčke. malo iger, malce kruha pa je narod vesel

  35. koruza pravi:

    Diesel pravi:
    14. september, 2008 ob 20:07

    ne na vseh forumih objavljat iste poste, si potem kakor množično trobilo.

  36. jazby pravi:

    Mene moti, da se na mrežnem brskalniku pojavi reklama za SDS, če vtipkamo “ministrstvo” na iskalniku najdi.si. Ne vem sicer, če je to prepovedano, vendar se mi zdi sporno, da se pri iskanju povezave do nekega ministrstva reklamira eno politično stranko .

  37. kren pravi:

    Če so policisti kaznovali starše kateri so pripeljali svoje otroke v vrtec in na sprehod z matetom, pa naj kaznujejo tudi tele!!!

    Iz pozitivne zakonodaje ZVCP 1E

    118. člen
    (1) Prometno signalizacijo je treba postavljati, označevati in vzdrževati tako, da jo lahko udeleženec cestnega prometa, kateremu je namenjena, ob upoštevanju prometnih pravil pravočasno in zlahka opazi.
    (2) Prometni znaki morajo biti po obliki, barvi in sporočilu enaki pri dnevni svetlobi in svetlobi žarometa motornega vozila.
    (3) Na prometni znak ali na nosilec, na katerem je prometni znak, je prepovedano namestiti karkoli, kar ni v neposredni zvezi s pomenom tega znaka.
    (4) Prometni znaki in označbe na vozišču morajo odsevati svetlobo.
    (5) Z globo 400 eurov se kaznuje za prekršek fizična oseba, ki ravna v nasprotju s tretjim odstavkom tega člena.
    (6) Z globo najmanj 4000 eurov se kaznuje za prekršek pravna oseba ali samostojni podjetnik posameznik, ki ravna v nasprotju z določbami tega člena, odgovorna oseba pa z globo najmanj 400

    Upam da se najdejo sedaj tisti policisti, kateri so izdali položnice za nepravilno parkiranje !!!

    A bo kdo ukrepal?

  38. lolek pravi:

    Nič druzga ne bom rekel, ker ni vredno:
    SAMO SE VI PIZDITE, AMPAK ZMAGA BO VSEENO NAŠA.

  39. lolek pravi:

    POTEM SE BO PA SPET KAKŠNA SOLZICA PO LICIH ZLILA, PODOBNO KOT PRED 4 LETI

  40. lolek pravi:

    NESPROŠČENOSTI DO ONEMOGLOSTI

  41. konec pravi:

    Če bi bile Zares stanistične , ali SD-jeve, pa bi bilo vse OK.

  42. Igor Đukanović pravi:

    Konec, če bi v Zaresu kdo naredil tak idiotizem, bi sami ukrepali proti takšnemu članu.

  43. markopigac pravi:

    Denis, poslal sem jih na ST, da vidim, ce bodo objavljene :)

  44. Lolek pravi:

    Igor
    Ti to sebi razlagaš, al hočeš prepričati še ostale?

  45. Tekač pravi:

    kamor kol pogledam vidm kresalko
    bled obraz ki ni čisto do konca zrasel, da ne govorim o ostalih oblinah
    ne vem no, k ena protiutež požončevi….
    ne zna druzga povedat, k sam to da mora JJ oditi, k jo pa kej konkretnega vprašajo pa tema
    pol se pač udjo od kje maršalu glasovi

  46. krki pravi:

    lolek že psevdonim vse pove

    slovenija ni neumna in ne bo več gledala jj

    21.9 se začenja novo obdobje zato pozor vsi na volitve in zmaga je naša glas pahorju glas za spremembe glas za zdravstvo ki ne bo plačljivo po ameriškem sistemu za šolstvo ki bo dostopno vsem in ne le bogatim glas za slovenijo

  47. miro pravi:

    (3) Na prometni znak ali na nosilec, na katerem je prometni znak, je prepovedano namestiti karkoli, kar ni v neposredni zvezi s pomenom tega znaka.

    Edina neposredna zveza je verjetno res z IQ-jem portretirancev.

    Kaj nam sporoča vrhovni policist Mate, ki se pojavlja na teh plakatih? Ti letaki kršijo zakon, ki se direktno tiče policije, zato to pomeni, da slovenska zakonodaja ne velja za člane SDS dokler so na oblasti. Kot je prepričan Janša: Država to sem jaz!

  48. Kašpar pravi:

    Jaz imam nekaj podobnega objavljenega na blogu. Denis, sem ti poslal na mail.

Komentiraj