Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Depeša Interpola Dunaj

6. september 2008 ob 0:35 | Denis Sarkić |

Notranji minister Dragutin Mate je na novinarski konferenci dejal, da slovenski kriminalisti nimajo nobenega materialnega dokaza, da bi v Sloveniji v povezavi z zadevo Patria kdo prejemal podkupnino. “Transakcija v Slovenijo ni bila opravljena,” je zatrdil. Kot je pojasnil Mate, se je v četrtek odločil, da uvede izredni nadzor nad delom policije pri preiskovanju suma kaznivih dejanj, povezanih s Patrio. Dejal je, da je za to pooblastil dva delavca direktorata za usmerjanje in nadzor policije. Osnovni podatki iz poročila po besedah ministra kažejo, da je slovenska policija izvajala vse zahtevane ukrepe in še nekaj dodatnih.

Minister za notranje zadeve Dragutin Mate v (skoraj off the record) pogovoru z novinarji o dokumentih:

Z Interpola na Dunaj so že februarja lani slovensko policijo pozvali, naj razišče vlogo podjetnikov Walterja Wolfa in Wolfganga Riedla pri poslu Patrie v Sloveniji, a slovenski organi pregona na to več kot leto dni niso reagirali. Slovenska policija je namreč že 21. februarja lani prejela depešo Interpola Dunaj, v kateri je natančno zapisano, kakšno provizijo je Patria nakazala avstrijskemu podjetniku Wolfgangu Riedlu in kako je ta denar potoval na račun lobista Walterja Wolfa. Avstrijski organi so očitno ocenili, da gre za sumljive denarne transakcije v višini 2,3 milijona evrov, ki so povezane z nakupom oklepnikov Patria v Sloveniji. Slovenska policija v letu dni niti odgovorila ni avstrijskemu Interpolu, kaj šele da bi sprožila preiskavo.

Depeša Interpola Dunaj poslane Interpolom Ljubljana (SLO), Helsinki (FIN), Ottava (CAN), Bankok (THAI) in Vaduz (LIE):

Dokument Interpol 1
Dokument Interpol 2

Denis Sarkić

P.S. Celotno novinarsko konferenco notranjega ministra Dragutina Mateja (za sladokusce) bomo objavili v posebnem prispevku.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 66 x komentirano
  1. angie pravi:

    Zanimivo, tole ministrovo prijazno tikanje z novinarji… pa kar Ro, pa ti, kakšna uradna distanca…ali ste krave skupaj pasli

  2. južnoštajerski pero v mariboru pravi:

    Praprotnik prodana gnida

  3. Tekač pravi:

    glede na to, da se jim zanka zateguje so kar mirni

  4. amnik pravi:

    Policija pomaga NE razkriti vsega kar je blo, al kaj??

  5. Tom pravi:

    Skrajno zanimivo:

    Pogodba s Patrio, je vojaška tajna.

    Policiji pa se ni zdelo potrebno preveriti informacij o sumljivih poslih v zvezi s tem primerom.
    Sumljiva dogajanja pomenijo tudi nevarnost za odtekanje informacij, ki so vojaška tajna.

    … vsaka resna država, bi se ukvarjala s sumi, ki se dogajajo okoli njenega posla,
    ne glede na to ali gre pri tem za sume znotraj ali izven države.

  6. alja pravi:

    “… vsaka resna država, bi se ukvarjala s sumi, ki se dogajajo okoli njenega posla,
    ne glede na to ali gre pri tem za sume znotraj ali izven države.”

    Aha. :-)

  7. ribič pravi:

    uau,Roki,uau..
    kako je sploh lahko vzletel airbus s takim težkim dokazom…

  8. Tom pravi:

    @ Alja:
    Tista, ki ima čisto “vest” pri svojem delovanju.

    …v nasprotnem primeru, pa je sumljiva kar sama “država”.

    Ahaaaa zdej mi je jasno, zakaj bomo Finsko tožili kar cela država (in plačali)
    in ne samo JJ.

    ;)

  9. alja pravi:

    Še bo zanimivo… :)

  10. JB pravi:

    Eni se kar zajebavate in delate norca iz tega. V zgornjem dokumentu piše, da je ww riedlu zaračunal storitev za svetovanje za dobavo oklepnikov za slo vlado. In mene boli k če JJ ni dobil podkupnine, ker to sploh ni relevantno, gre za to, da se je v zvezi s tem poslom denar prenakazoval na različne račune in to denar slovenskih davkoplačevalcev. Osebno celo menim, da si je JJ sam zmanipuliral afero, zato da izpade žrtev in točno to se je zgodilo. Ker zgodba noviranrja je res neverjetna, da je iz črke J našel glavnega podkupljenca in to mu je podataknil JJ oz. njegove oporode.

  11. Štrigon pravi:

    Simpatični PM pravi:
    “He,he,he..”
    “To je treba raziskat…”
    “Absolutno, in mi jim bomo pomagali (Fincem), resno”
    “Jaz ne vem, res ne vem, hehehe”
    “hehehehe”

    A vas to ne spominja na tisto “Hej šefe, hej majstore, ajde kako si…. pa nema problema….”

  12. Štrigon pravi:

    Popravljam simpatični DM pravi… (PM samo posluša)

  13. KRPAN pravi:

    Ste slišali, so bili prisiljeni, ne pa da bi rekel, da so samo še sestavili ekipo.

  14. KRPAN pravi:

    Vam to kaj pove?

  15. Arh pravi:

    Čestitke Roku Praprotniku.

  16. Štrigon pravi:

    “Transakcija v Slovenijo ni bila opravljena,” je zatrdil. ….
    “Mi (policija) nismo dobili nobenega dokaza s strani Fincev” !!!!??? Celo Barbie je to poudarila.

    Še od časov rimskega imperija je guverner pokrajine, v kateri se je dogodil sum kaznivega dejanja , sprožil postopek na osnovi enostavne novice o kriminalnem dogodku “notitia criminis”.
    Naš DM pa zahteva dokaze…..
    Ali ni naloga policije, da najde dokaze ?????

  17. karel pravi:

    “Transakcija v Slovenijo ni bila opravljena.” ja seveda da ni bila opravljena, saj niso idioti, transakciji se da slediti, kaj pa gotovina, zakaj je ww dvigoval keš, zakaj je cekuta vmes, slikar cekuta, slikar in orožje, jao jao, malo po malo in čez nekaj let dobiš ves keš, hvala gospod mate, pravljice lahko govorite doma svojim otrokom.

  18. alja pravi:

    Še dobro, da sem na porodniškem dopustu, lahko v miru preberem Dnevnik. Danes je razkritje vroče, ampak opozorila bi na spodnje. Novinarji so poklicali v kabinet predsednika vlade in tiskovno predstavništvo je reklo, prepisujem: “Lahko vam zagotovim, da finski ministri ali predsedniki vlad nimajo posebnega dostopa do informacij iz policije.”

    Janša je torej spet ogabno zavajal javnost. :-)

  19. karel pravi:

    hihihihihi, ta pogovor je carski.
    praprotnik: ni interesa
    mate: ja
    hihihihihihi

  20. nogavička pravi:

    WW na obisku pri Rosviti ni povedal, da je vrnil Riedlu denar zato, ker mu ni uspelo v prvi rundi spelat denarja naprej, saj naj ne bi bil pripravljen dati dodatnih pojasnil banki za drugi krog poskusa odliva.

    Sicer pa: saj vse piše??? No, vsaj meni se tako zdi. Kaj bi BB še želela dobiti, da bi opravila delo za katero jo plačujemo? A ni iskanje dokazov njeno delo, skupaj s policijo, kakopak. Men se zdi, da mi sam poceni izgovore prodaja, da bi si kupila še malo časa; vsaj dva tedna.

    Nadzor bi nam moral pokazati kje se je standardiziran postopek dela ustavil. Saj menda ni neka skrivnost pojasniti javnosti organizacijo dela: kdo prevzame koordinacijo in odgovornost za kakovost dela, kdo operativno delo na terenu, komu se poroča o izsledkih, kdo odgovori … ne imena, funkcije bi bile dovolj.

    J se je odločil, če gre on dol, bomo šli vsi z njim, saj je on vendar predsednik vlade, predsednik vladajoče stranke, guru vseh pravovernih vernikov … in ekonomistov, a ne P. Damjan in Mrkaić?! Zgodba je na las podobna tisti, ki je končevala 2. vojno ter še marsikateri režim na balkanu po tem.

    Letošnji sestop z oblasti ne bo ravno blesteč, bliskalo se pa bo.

  21. alja pravi:

    Damjan in Mrkaić sta ga že zdavnaj pustila… :-)

  22. BOTA pravi:

    Minister Dragutin Mate je izredni nadzor uvedel vsaj leto in pol prepozno. Kom u je ustrezalo, da se omenjeni primer ne raziskuje verjetno ni potrebno posebej ugibati.

    Tako Mate kor državna tožilka Barbara Brezigar neprestano ponavljata, da nam nislo bili dostavljeni nobeni dokazi iz Avstije in Finske. To da bi Policija in Tožilstvo samo začelo iskati dokaze jima pa ne pride na misel.

    Pri domnevnem podkupovanju pri Brniškem stolpu je bilo drugače. Tam so sami zbirali podatke. ZAKAJ??

  23. Silvio pravi:

    Preberte si tole. Berluscony je leta 2001 tožil (osebno ne kot vlada) The Economist, ker je le ta objavil članek v katerem je razlagal “Zakaj Berlusconi ni primeren za premiera”.
    Vsekakor je ta naslov tudi zelo močen, a ne ?
    No sedaj je tožbo izgubil……

    http://www.economist.com/opinion/displayStory.cfm?source=hptextfeature&story_id=12076765

  24. Darth Vader pravi:

    Ablast nas ima za norce :)

  25. kren pravi:

    Zakaj mate ni prej uvedel nadzora, le za kaj bi ga pa, mate deluju po taktirki JJ, s tem da ima mate oprodo romška, vsi vemo kje so omenjeni trije delali prej - obramba.

    In zakaj bi mate kaj urgiral prehitro oz proti svojemu šefu JJ ju če mu to ni v interesu.

    mate in romšek sta navedena z majhno začetnico zaradi nespoštovanja teh osebkov.

    BADNA SMRDLJIVA!!!!!!!!!!!

  26. kren pravi:

    še tole, namen teh treh osebkov in še koga drugega je sistematsko rušenje in uničevanje policije kot ustanove, zakaj?? ko bodo pokradli vse kar se je dalo, bodo tudi usposobili in plačali policiste, do takrat pa hočejo mir da naredijo, kar pa želijo - kradejo naš denar!!

    ŠE ENKRAT BANDA SMRDLJIVA

  27. nogavička pravi:

    A ja, sej res: tri leta in pol so porabl, da so kokr izobrazl svoje, da so začel preganjat ene tajkune. Mi sam ne smemo bit preveč neučakani: še mandat ali dva, da jih bojo izobrazl še za orožarske posle, pol bojo pa tud Finci lohk kej dobl od ns! Ah, ta nesproščenost.

  28. sproscena.slovenija pravi:

    Zvesti Janševi vazali: Krkovič, Njavro, Mate, Brezigar… Vedno priplavajo na površje, ko je vprašanje trgovine z orožjem in posledično vedno kaka pizdarija v zvezi s tem. Nikoli nič videli, nikoli nič prejeli, nikoli nič ne vedo. Ha, ha, klovni, pa kako mislite, da vam bomo nasedli…
    Ej, če nekdo na Finskem sedi v zaporu, ker je dal denar, potem je na drugem koncu tudi nakdo, ki je denar prejel. Samo ta nekdo ima srečo, da sedi v Sloveniji, kjer vlada klika, ki je te svinjarije počela in se nič ne zgodi. Slovenija postaja varno zatočišče mednarodnih kriminalcev. Živela Slovenija, I feel it, yeaahhhh….

  29. sj pravi:

    Kako ne razumete, da policija in tožilstvo ne moreta ukrepati, dokler niso predloženi konkretni dokazi, in pa osumljenci ne dajo javnega priznanja s shematskim prikazom poteka denarja skozi transakcijske račune, ali pa GPS sledi in video zapisov iz večih kotov v primeru da je šlo za gotovinski prenos ?
    Tudi v primeru da obstaja pogodba z jasnimi podpisi in sledmi DNK zapisov udeležencev, je sprožitev kakršnegakoli preiskovalnega postopka nemogoča, vsaj dokler se vsi prisotni notarji, pri katerih je bila pogodba overovljena, ne vrnejo z letnih dopustov.

  30. sproscena.slovenija pravi:

    … ja sj, pa ko bodo imeli posamezni nivoji sodne oblasti in policije sploh dovoljenje, da začnejo preiskovati firerja.. Brezigar & Mate Co., press

  31. ribič pravi:

    trenutno stanje planetov kljub naprezanjem Rokijev in Kviklov ter pete kolone
    je po RTVS 37:27 ,po Žurnalu pa 29:21

  32. Fika pravi:

    So glasovi SDS računalnikov že odšteti?

  33. Stalin pravi:

    ribich……
    Prav imash. Ti si nash.
    V vsakem demokratichnem rezhimu je prav, da volilci odlochajo o poshtenosti vladarjev….

  34. alja pravi:

    No veš kaj, dragi ribič, glede na to kolikokrat so vas dobili, da ponarejate spletne ankete v prid SDS (Finance, Delo, Žurnal), me to niti najmanj ne preseneča. Moj mož je rekel, da se lahko zgodi podobno v primeru volitev, tudi tega ste zmožni.

  35. vrana pravi:

    Mate zgleda pravi kriminalec. Samo nogavica preko obraza mu še manjka. In zarukan folk bolj verjame tej balkanski golazni, kot pa Evropi. Sramota.

  36. Črni Gad pravi:

    No ja Stalin, ljudje so odločali o ”pravičnosti” tudi v primeru Hitlerja leta 1936 in v primeru Miloševiča, leta 1991. Toliko o ljudski razsodnosti.

  37. Štrigon pravi:

    MATE:
    “Ne vem zakaj je prišlo, do tega zamika (15 mesecev !!!)”
    “Ne vem…”
    “Bo že policija sama preverila, zakaj je prišlo do tega zamika”

    A se gremo stavit, da je bila kriva čistilka.
    Po pomoti je vrgla e-maile v koš.

  38. marjan pravi:

    Hm glasovi z računalnikov, po pisanju tednika so bili glasovi za SDS poslani iz pisarne študentske orhanizacije, pod ključem vidnega člana Zares. Jp Jp Fals Flag operacija.

  39. Carlos Contreras pravi:

    Po pisanju katerega tednika?

  40. svit pravi:

    Slovenski tednik, edini neodvisni, verodostojni medij.

  41. severnik pravi:

    Slovenski tednik še niti ni dober papir da bi si lahko rit obrisali znjim,Ravno tako Expres.In če sta ta dva tednika neodvisna je to isto tako kot bi Janša zanikal da se nikoli ni ukvarjal z prodajo orožja in da nikoli ni imel prve in ne druge in ne tretje ženske!!!!!
    Zresnite se malo,Finska ni balkan,Finska ni politično nikomu nastavila odredbe novinrjem seveda kaj in o kom lahko in kaj lahko raziskujejo. Svoboda govora in svoboda pisane besede je odraz kulture in samospoštovanja vseh ki so takšne ali drugačne barve. Vsi v vrhu Slovenske vlade so od prvega pa do zadnjega skorumpirani pa to priznali ali ne! Kaj a ni mogoče vse to povezano z ropom oz. vlomom v SKB banko in odtujitvijo dokumentov,Sova nadzor vladnega urada in obisk le teh Sovi, likvidacija Cviklove komisije, račun Dragica v Grazu,???Kaj se sprenevedajo vsi v tem poslu? Kaj a smo res same ovce v tej državi da nas lahko tako po talibsko zavajajo? A ni mogoče čas da se vsi akterji Janša
    ,Bavčar,Krkovič,Njavro,Lovšin,Jelinčič in družabniki postavijo pred sodišče???? Kaj za vraga je z nami ljudstvo??? A smo res vsi bebci??? Usodo si krojimo sami,če hočemo še večjo bedo in revščino, pa dajmo.!!! Kaj za vraga še razmišljamo tja v en dan? Na volitve usodo si bomo krojili sami !!!!!

  42. ribič pravi:

    “Zresnite se malo,Finska ni balkan..” pravi nekdo zgoraj

    ,,ne ne,oni so svetilnik novinarske profesionalnosti in nepodkupljivost (ne velja za posle z Egiptom)
    Dve leti že preiskujejo poslovanje države firme,in glej ptička,noben nič.Politiki tiho,oni so pač svetilnik..Važno da preizkujejo,pa še komu tretjemu kej podtaknejo.To je pa ja najprikladnejše…

    Zgleda da je Rupel dal gor komu misliti….Menda sprejmejo UKOM..

  43. Štrigon pravi:

    Jaz pa vem, da se nekateri ne bodo nikoli zresnili, ker je to nemogoče !
    Določene stranke so na zahodu že 60 let izven parlamenta.
    Mi pa jih žal imamo vse v parlamentu.
    Finci se sigurno ne ukvarjajo z nami toliko, kot se mi sami s seboj.
    Pa dajmo se raje pogovarjat o finskem standardu, o človečanskih pravicah na Finskem,
    o plačah, o šoli, o kulturi, o gospodarstvu…..

    Finci bojte se nas ! Smo zelo nalezljivi !

  44. Fika pravi:

    # marjan pravi:
    6. september, 2008 ob 21:16

    Hm glasovi z računalnikov, po pisanju tednika so bili glasovi za SDS poslani iz pisarne študentske orhanizacije, pod ključem vidnega člana Zares. Jp Jp Fals Flag operacija.

    Marjan, medtem so se pustili ujeti že na novem glasovanju - Finance, 4.9..

  45. Q_ pravi:

    …o delovanju SDS:

    V torkovi spletni anketi Financ smo ugotovili, da je prišla še dobra desetina glasov (229) po njenem zaključku, vsi v prid prvaka SDS in slovenskega premierja Janeza Janše. Kljub temu, da smo anketo zaključili ob 17.30, se je rezultat še naprej spreminjal. Na to so nas opozorili tudi naši bralci, ugotovili pa smo, da je nekdo izkoristil programsko luknjo in tako smo še celo noč dobivali glasove, vse v prid Janše.

    V naših anketah lahko prek enega uporabniškega imena odda bralec zgolj en glas. Ugotovili smo, da so vsi “sporni” odgovori (229) prišli z istega IP naslova. Glasovi so prihajali celo noč, v razmiku ene ali več minut, vse do 10. ure, ko smo onemogočili tovrstno zlorabo programske luknje.

    Pri tem je dobra polovica glasov bila oddana prek uporabniških imen, ki so bili konec oktobra 2007 registrirani na IP naslovu, ki je v uporabi SDS.

    Sporni glasovi so bili, kot rečeno, oddani po 17.30, ko drugi glasovalci niso mogli glasovati, glasovali pa so lahko tisti, ki so “izrabili” sistem in z nekaj programerskega znanja ustvarili ustrezno internetno povezavo, s klikom na katero se oddaja glas.

  46. Oštrigeta pravi:

    Janša je tako priljubljen, da GA RAČUNALNIKI KAR SAMI VOLIJO !
    Tudi moj se čudno obnaša.
    Kadar natipkam ime “Janša”, se čuje v ozadju ploskanje !!!???

  47. severnik pravi:

    Toliko so pred nami,da jih ne bomo dohiteli niti z svetlobno hitrostjo.Da gospodje vprašanje kulture.svobode,sociale,šolstva,svobode tiska,to ni šala za Fince.Standardi so za njih najboljši dokaz kako se tudi politika obnaša pri vseh vprašanjih.Kako to da pri njih ni nobenega nastavljenega člana uprave,predsednika uprave v firmah,zakaj se pri njih nič ne sliši o revščini. Sedaj ugotavljate nekateri da smo si sami najvčji problem,da res je in to samo zaradi tega ker hočemo drugim ukazovatui tudi navzven kako naj se o nas in naši politični eliti piše. Elita Slovenske vladne garniture ne sme biti okarana,ne sme se ji nič dokazati še manj pa jih obsoditi. Največji sovražniki smo si sami1 Elita Janše je razdelila slovenijo,na naše in vaše. Ustvarili so problem Romov, Tajkunov,.Sram jih ni niti ,da po smrti g.Drnoška, bivšega predsednika javno njihov JJ velmož si prilašča vrednote ki jih je imel g,Drnovšek,ki ni izključeval.Celo njegovo zadnje obdobje leto in pol bolezni pa so mu polena pod noge metali,ga sramotili,blatili in se norčevali.Sedaj pa govori o njem kot da nikoli se tzeh trikov proti Drnošku se nebi posluževal.To je početje človeka ,ki je na robu umske sposobnosti in že meji njegvo obnašanje bolj na norčevanje iz vseh nas. JJ je človek,ki je nevaren za demokracijo!! Zakaj grozi že nekaterim članom svoje stranke SDS?????

  48. Senior pravi:

    Popolnoma se strinjam s komentarjem g. Severnika!

  49. Stric pravi:

    Ma je kdo pomislu, če je JJ (ob vseh nadnaravnih sposobnostih vodenja vsega v Sloveniji, ki mu jih pripisujete) tako neumen, da bo jemal podkupnino pri biznisu, za katerega se je že vnaprej vedelo, da bo seciran do potankosti…?

    Opažam, da so večini na FDV-ju kar dobro opremili podstrešje ;)

  50. mimoidoci pravi:

    @stric

    Ne, kje pa.

    Janez Janša lahko izrazi koren od minus ena z realnim številom.
    Janez Janša je definiral aritmetično zaporedje s hitrostjo, potjo in delom.
    Pitagorov izrek je v resnici iznašel Janez Janša, vendar ga je pozabil patentirati.
    Kraš izdeluje piškote domaćica po recepturi Janeza Janše.
    Janez Janša tipka SMSe hitreje kot cel razred srednješolk skupaj.
    Janez Janša je napisal vse 4 evangelije. Napisal je tudi 20 drugih, le da človeštvo še ni pripravljeno na njih in jih bo razkril, ko bo v vseh državah po svetu uvedena enotna davčna stopnja.
    Janez Janša je umaknil Mojzesu morje.
    Janez Janša je zgradil piramide v Egiptu.
    Janez Janša je zgradil Noetu barko.
    Janez Janša je šel iz Meke v Medino.
    Janez Janša je edini, ki ve kako natančno vesolje deluje in to lahko izrazi z eno samo enačbo.
    Janez Janša lahko kupi Katanca, njegovo hišo, familijo, šmarno goro ter Zahoviča.
    Janez Janša je za zajtrk steklo v lavi, rit si briše s šmirgl papirjem brije se pa s kamni.
    Janez Janša ve kje se konča vesolje.
    Janez Janša je božiček.

    Podkupnine pa res ni dobil. Damn, damn, damn!

  51. Kaktus pravi:

    Mate nič ne ve. Nič ne ve o podrobnostih raziskave. Nič ne ve o depešah. Skratka pojma nima.

    V primeru Penko pa ve da ima gospod črn pas in da je prijatelj z sodnikom, celo tako dobro je informiran da ve da gospoda skupaj počitnikujeta, čeprav celo onadva nevesta nič o tem.

    Da ne začenjam z Barbaro, k ne sumi ničesar, pri Penku je bil pa anonimni klic dovolj za utemeljen sum. Zelo zanimivo.

  52. alja pravi:

    Kaktus: Good point!

    mimoidoči: LOL! :-)

  53. Vilko pravi:

    Res smo pravi bebci - s tabo SEVERNIK na čelu. Še en (tvoj) prispevek k slovenski ……

  54. Lolek pravi:

    mimoidoči
    Nihče razen tebe JJ ne primerja s Chuck-om Norris-om. Pohvalno …

    Da dodam še eno:

    Srečajo se BP, KK, GG in JJ. Pa pravi BP, da ga je bog poslal v Slovenijo, ker je najlepši, KK, je izustila, da zato ker je najpametnejša, GG pa spesnil, da zato ker je najiskrenejši, JJ pa doda, da on ni nikogar nikamor pošiljal.

  55. lucko pravi:

    Cakaj malo. Sedaj imamo dokaz, da JJ laze. No ali pa laze Finski premje. Kaj je bolj vrjetno?

    JJ nam je zagotovil, da Finski premje pravi, da ni osumljen noben Slovenski drzavljan. A WW ni Slovenski drzavljan? So mu ze vzeli drzavljanstvo?

  56. alja pravi:

    Novinarji Dnevnika so poklicali v kabinet predsednika finske vlade, tiskovno predstavništvo pa je reklo, da niti ministri niti predsednik vlade nimajo dostopa do podatkov iz policije.

    Janša je torej spet gnusno lagal.

    http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042204883

  57. sanja pravi:

    @Oštrigeta
    ha ha, samo da ni lajanje :)

  58. Lolek pravi:

    Sanja in Oštrigeta
    Ženski humor je vsekakor neizpodbiten dokaz nadpovprečne inteligence in percepcije. BRAVO.
    Jebi ga, do danes še nobeni ni ratalo, da bi kote na kolesu odpilila…

  59. sanja pravi:

    @Lolek
    seveda, bolj si odpiljen, višje na Lolekovi IQ lestvici pristaneš.

  60. Carlos Contreras pravi:

    Ne se sekirat, Sanja, vice o ženski inteligenci navadno pokajo tisti, ki imajo težave na obeh področjih.

  61. konec pravi:

    Vsem je vedno bolj jasno, da obstajajo v vseh državnih segmentih kučanove podgane, ki pridno in zvesto delujejo za ostanke komunistične nomenklature.

  62. konec pravi:

    Ampak vedno iste povezave z Udbodnevnikom.

  63. alja pravi:

    Kako lepo je imeti paranojo…

  64. sanja pravi:

    Hvala, Carlos, samo ne vem, ali imava v mislih isti področji. Jaz stavim na odsotnost ženske in prezgodnji izliv. Oz. obratno ;-)

  65. medek pravi:

    Zakaj se je potem Mate tako brutalno spravil na sodnika Barago v primeru Penko?

    Zaradi anonimnega klica ali zaradi interpolove depeše?

  66. nogavička pravi:

    medek, sanjina stava bo tudi kar se Mateja tiče veretno kar na mestu.

Komentiraj