Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Kdo diktira tožilcem?

5. september 2008 ob 9:11 | Denis Sarkić |

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je za Vest razložila, kakšne postopke izvajajo slovenski tožilci v primeru preiskovanja afere Patria in se odzvala na izjave politikov v včerajšnji oddaji soočenj na POP TV, da naj tožilci ne bi bili neodvisni pri svojem delu in naj bi bili odvisni od politike.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 17 x komentirano
  1. kinky tone pravi:

    Jaz sem za naše.

  2. Mace pravi:

    Težko vrjet, da kej delajo glede na to da se do oddaje na finskem ni nič zgodilo zdej pa usi pospešeno kao delajo. Nakonc bojo spet enga grešnga kozla najdl in ga spravl za zapahe.

  3. Vojko pravi:

    Do volitev je še dva tedna. Brezigar Barbara očitno vodi volilno kampanjo SDS in je bilo potrebno narediti preobrat. Upajmo le, da ne bo preiskava slovenskih tožilcev tudi tokrat zamudila priložnost, da se dokaže korupcija v poslu in izkoristila možnosti tožilstva, da v roku 10 dni reče: vse je OK, Janez Janša je nedolžen. Korupcija v nabavi Patrij zbogom. Naj nas Finci rešijo, če nas že bog ne more!

  4. cro_hot pravi:

    Kdo diktira tožilcem ?
    Uradno nihče.
    Neuradno pa se ve. (SDS in Mefisto)

  5. direktni pravi:

    Brezigarjeva Barbi, varnostnik Mate in plešasti senilnež so pač TRIO FANTASTIKUS, ki bodo že poskrbeli za to, da bo zadeva brezmadežna. Čeprav vseeno stavim na Fince, ki pač niso “kockasti” hrčki (afera z orožjem) in nimajo prav nikakršnega interesa do Velikega Osamosvojitelja. Go, Finland, gooooooooooooooooooooooooo …

  6. Fonzi pravi:

    Ni bilo obtoženih 200 tožilcev ampak samo en. ali ena, bolje povedano. Zadeva se lahko vodi tako ali drugače. Lahko uvedeš prisluškovanje, hišne preiskave, preiskave bančnih računov, slednje ipd. in to v kratkem času prinese neke rezultate, lahko pa narediš nič ali pa nekaj razgovorčkov ob kavi in rečeš, saj sem preiskal, pa nisem ničesar našel. Pri penku in zidarju en vatel, pri Patriji pa drug. Tudi to je korupcija - neaktivnost organov, ki bi morali nekaj narediti. Zakaj pa so lahko Finci na svojem koncu počistili, mi pa ne?

  7. Mirjana pravi:

    Fonzi…Zakaj pa so lahko Finci na svojem koncu počistili, mi pa ne?
    Zato, ker so oni Finci, mi pa ne.

  8. vrana pravi:

    Brezigarca, Mate, janša. Isti akterji, kot v aferi Depala vas. Brezigarca je leta 2000 tudi kandidirala za poslanko SDS. Dokler so vsi povezani, tako dolgo janša, jelinčič in ostali kriminalci ne bodo šli v zapor.

  9. Lojzka pravi:

    Tej gospe že dolgo ne verjamem več.

  10. ŠVIC NEWS pravi:

    Ja zakaj pa nisi mal norčke pobril z njo? No saj lepo,da se počasi malo spravljaš v ravnotežje.

  11. angie pravi:

    Brezi bi moral reči, dragi Sarkić, da 200 tožilcev ni prav nič užaljenih, razen tistih nekaj rožic okoli nje, in ne bi imeli nič proti, če spoka svoj kuferček in gre tiščat glavo v pesek kam drugam.

  12. simpatikus komunalis pravi:

    Kaj,če je pa kakšen Dragan J..Dabić vmešan.Tožilci- vsi z očalami in belo brado niso finci.Kaj ni imel tudi Cefizelj sivo belo brado.BArbi reci hop cefizelj in mamo ga.

  13. Carlos Contreras pravi:

    Kaj pa Bedanec? Naš Gorenjc ima gotovo kakšne podatke o tem!

  14. lucko pravi:

    Denis, nocem narekovat novinarjem kaj naj delajo, ampak bi vseeno prosil, ce bi se ti dalo narediti en filmcek izjav kaj tozilstvo pocne v aferi Patrija, ker bi bil ta filmcek zelo zanimiv in bi BB sama sebi nekajkrat nasprotovala…

  15. lucko pravi:

    Govoril sem samo o izjavah BB, da ne bo pomote…

  16. Igor Đukanović pravi:

    Samo nekaj me zanima. Je kdo že slišal, da bi tožilci bili dolžni desetim osumljenim osebam dajati podatke o poteku preiskave. Saj bi jim to pomagalo, da uničijo dokaze.

    P.S. Mislil sem seveda na finske tožilce in novinarje, od katerih nekaj vodilnih v naši vladi zahteva dokaze…

  17. medek pravi:

    Za Santabarbaro, ki igra v Limonadi z 007.

    Ena risanka: http://www.youtube.com/watch?v=gqpFm7zAK90&eurl

Komentiraj