Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Predvolilna poteza

3. september 2008 ob 8:00 | Nejc Jemec |

Okoljski minister in podpredsednik Slovenske ljudske stranke Janez Podobnik je dejal, da je stanje v stranki po nedeljskem sestanku širšega vodstva dobro, dinamično in polno motivacije. Bivši predsednik strankinega glavnega odbora Aleš Primc je namreč v petek predlagal razrešitev predsednika stranke Bojana Šrota, kar se kasneje ni zgodilo, saj so člani izvršilnega odbora stranke predlog soglasno zavrnili. Podobnik je zatrdil, da v izkušeni stranki, kakršna je SLS, znajo preseči razlike. Komentiral je tudi televizijske nastope predsednika SLS in aktualno dogajanje povezano z afero Patria.

Janez Podobnik: “Vse kar storiš, storiš zato, da prepričaš ljudi.”

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. Filip Z. Podlipnik pravi:

    (citat iz videa): … pred DVEMI DNEVI sta se rokovala (Šrot in tisti pacek)…

    SLO ljudska stranka, pa ne pozna dvojine. Sramota - pa ne prva! Mater, naj gre ta tip na kakšen tečaj ali pa v šrot :-)

    Ali sploh ve, kaj so pisali o njegovem šefu v vladi, Ivanu J. Janši, v Süddeutsche Zeitung v začetku leta?

    http://www2.arnes.si/~akrizm1/JJ/

  2. Filip Z. Podlipnik pravi:

    Beri Podobnik, da ne boš preveč PODOBEN in ne boš vedno JA-nez:

    http://www2.arnes.si/~akrizm1/JJ/

  3. ŠROTOVJE pravi:

    Upam,da vas volivci pošljejo na smetišče zgodovine and SLS never again.!

  4. vrana pravi:

    Primc je janšev podtaknjenec. Šrot je edini na desnici, ki se noče podrediti janšistični mafiji, zato se ga notorični lažnivec janša želi znebiti.

  5. ne-ja pravi:

    Nobeden ne more zanikati, da SLS ne velja za izkušeno stranko. Navsezadnje je tudi najstarejša v Sloveniji. Nestrinjanja se dogajajo v vsaki stranki, to s Primčevim predlogom je potrkalo na vrata medijev v času predvolilne kampanje, zgodbe pa so vsekakor dobrodošle v vseh medijih. In če se je stranka s tem okrepila, je pričakovati boljši rezultat na volitvah.

  6. lucka pravi:

    Dejstvo, da so na odboru podprli Šrota tut nekaj pomeni. Mislim, da je stranka po takih stvareh lahko le še bolj enotna. Poleg tega so SLS vedno precej aktivni in verjamejo v svoje cilje. Dejansko nekaj naredijo za ljudi, saj se vidi, koliko županov je iz te stranke!

  7. pikapolonica pravi:

    Zanimivo, da je Primc v petek razlagal, da ga v njegovi ideji podpira še več ljudi iz stranke, člani izvršilnega odbora pa so predlog kasneje SOGLASNO zavrnili. Sicer pa, dovolj je že s temi tajkuni, za katere se ne ve točno kaj naj bi pomenili in je prišlo do nekega vsesplošnega obtoževanja vsakega uspešnejšega podjetnika, da je tajkun :) Meni se zdi že smešno. Najbolj smešno pa je to, da je tajkune začel loviti Janša - kdo bo ulovil njega :)

Komentiraj