Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Zver o Pahorju

1. september 2008 ob 12:10 | Denis Sarkić |

Med službenim obiskom vrtca in šole v Horjulu, je podpredsednik SDS Milan Zver v ekskluzivnem pogovoru za Vest komentiral sobotno izjavo Gregorja Viranta, ki je predsednika SD Boruta Pahorja in pretendenta za mandatarja ob zmagi Socialnih demokratov, označil kot nekompetentnega za vodstvene funkcije. Zver je danes govoril tudi o ministrski ekipi Socialnih demokratov, vodstvenih sposobnostih Janeza Janše, predsednika SDS in odgovoril na vprašanje o rivalstvu v stranki.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 10 x komentirano
  1. B.G. pravi:

    Škoda, da se je začel spuščati vse nižje in nižje.

  2. angie pravi:

    No, kaj je povedal?

    Da je sam kar dober in priljubljen minister, da bi bil vesel, če bi bili tudi drugi člani sedanje vlade tako priljubljeni, ergo dobri ministri. Torej: ta vlada ni ravno priljubljena niti preveč dobra, vsaj ne tako, kot minister Zver, ki je, kot se je sam pohvalil, dober in priljubljen.

    Pa smo tam. …

  3. Zhou Enali pravi:

    Zverina, tudi ti si en tak svetel sonček v našem političnem prostoru

  4. ribič pravi:

    a bo zvečer nadomeščal Janšo?

  5. tiib pravi:

    “Žalosten najbrž bom. Če bi se to zgodilo” …. ha ha ha ha ha ha. Se je stari ata Zver malo zmočil… :-))

  6. BOTA pravi:

    Izkušnje so pomembne, za ponovno izvolitev vlade pa so še bolj pomembni rezultati na gospodarskem in političnem področju. O teh pa zanimivo minister Milan Zver ni nič govoril. Mogoče zato, ker niso rožnati.

    Na gospodarskem področju vladi ni uspelo izpeljati davčnih reform. Edino kar ji je pri tem uspelo so višji davki in manj olajšav, kar smo vsi občutili pri dohodnini. No ne ravno vsi, tisti ki jih premje imenuje “tajkuni” ne, saj se je temu sloju davčna obremenitev občutno zmanjšala.
    Med državami z evrom je v Sloveniji inflacija najvišja. Zato izgovarjanje na drag bencin ne prepriča. Razloge gre prej iskati v makroekonomski politiki vlade. To da vlada nič ne more storiti so le smešni izgovori. Po drugi strani se vlada hvali z veliko gospodarsko rastjo, od katere navadni državljani nimamo ničesar.

    Na političnem področju se je nivo komuniciranja, tudi po zaslugi ministra Viranta in še katerega od ministrov spustil na doslej najnižji nivo. Z iskanjem starih in novih sovražnikov je vlada uspela do neke mere skregati ljudi med seboj, po principu, kdor ni z nami je proti nam.

    Da imajo ljudje tega dovolj so pokazali na predsedniških volitvah. Ponovno bodo na parlamentarnih.

  7. simpatikus komunalis pravi:

    Kurbir.

  8. tiib pravi:

    Glede na vse pridobljene izkušnje pri vodenju EU, ki nam jih JJ&Co na vsak način želijo “uturiti” še za en mandat, domnevam, da se je JJ že naučil izgovoriti besedi Nuklearna elektrarna.

  9. JJ pravi:

    nurkle….. nulker….. nukrel………

    ah kurc - jedrksa elektrarna….

  10. Pepi pravi:

    Zver je najboljši minister!

Komentiraj