Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Vladal bo zmagovalec

27. avgust 2008 ob 0:15 | Denis Sarkić |

Predsednik Socialnih demokratov Borut Pahor je v Trbovljah odgovoril novinarjem na vprašanja o možnostih za podelitev mandatarstva za sestavo vlade po volitvah in kolikšne so možnosti za vladanje levosredinskih strank po 21. septembru.

Denis Sarkić, video: Jože Špiljak

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 12 x komentirano
  1. vrana pravi:

    Laži, manipulacija in podtikanja bodo pomagala janševcem, da bodo ponovno zmagali. Preprosti ljudje- predvsem starejši, neizobraženi, manj inteligentni in tisti iz podeželja hitro nasedajo janšističnim trobilom - Expresu, janševemu tedniku in podobnim provladnim časopisom, za katere pravijo, da so
    zastonj, se pa financirajo iz našega denarja. Vendar neuki ljudje tega ne razumejo.

    Pahorju bo do poraza pomagala tudi njegova mlačnost, nepremišljenost, samovšečnost, neodgovornost in ritolizništvo.

    Zvarek janša se upa soočiti samo s Pahorjem, pred Golobičem pa se skriva.

  2. medek pravi:

    A Zmago Plemeniti, meke cure, SDS - seven deadly sins, argentinski izganjalci komunajzarjev, Janševa Angelca, Podobnikove podobe, …

    Koalicija, vredna Janeza Janše, Bravoooooo…..

  3. Mirjana pravi:

    Sprašujem se, če ne bi bilo bolje zakonsko preveriti “gratis” strankarski trobili (namesto protitajkunske farse), ali pa se bomo morali pač tudi sami potruditi ter angažirati.. in v svojem okolišu ozaveščati kolikor se da…to je tako še naloga, ki nas čaka,… neglede na to kdo bo zmagal na volitvah.
    Vest recimo pokriva del volilnega tesa in bog da jo imamo .
    Seveda se bodo morali angažirati tudi mediji…recimo tistih 570 novinarjev, če se prav spomnem cifre. Naj objavljajo kjerkoli se da, naj bodo maksimalno prisotni ter aktivni.
    Drži, da so mamce na podeželju neinformirane, pa lahko nasedejo na podn od cajtngov, ki jih poleg reklam fašejo v nabiralnik,…a toliko jih zopet ni.Pa tudi njihov standard ni zavidanja vreden,..kljub najvišjemu bdp in faktoju “zaposlitve”..je njihov tošl vedno bolj suh…in tudi to znajo opaziti.
    Sploh pa bodimo budni in aktivni optimisti in ne zaspane jokajoče vrečke.
    http://24ur.com/sport/ostalo/foto-predsednik-t-rk-naklonjen-ureditvi-statusa-sportnikov.html
    lep, prisrćen in korekten dogodek…in ne pozabiti, da so naši volilci volili današnjega predsednika, kljub maratonskemu mega propagandnemu stroju protikandidata.
    ..gremo naprej..

  4. Mittra pravi:

    Vrana, medek, Mirjana-oče, sin in sveti duh preživete ideologije. Kje pa vaša cerkev stoji? Lepe besede in zelo lepo, lepo povedano. Če se Vam zamerim, me boste uničili?
    Vrana, samo en časopis te moti. Veš koliko jih mene, pa še prepisujejo. Kdo pa kaj financira se pa ve. Tisti, ki dela in ustvarja in od dela utrujen zvečer zaspi.
    Mirjana, tvoj optimizem ti ne bo pomagal, ker bo slej ko prej potrebno za dobrino nekaj narediti, jo ceniti in ne ob prvi praski zavreči. Tvojih “570 novinarjev” pa je za moje pojme največja farsa, laž in negiranje popolnoma vseh, tudi naju dveh, slovenskih državljanov, pred nami in ostalim svetom.
    Lepo se imejte, pa pamet v glavo.

  5. PopCorn pravi:

    @Mittra, unicujejo svoje nasprotnike samo SDS in Nsi clani,vsaj po pluvanju vsepovprek brez dokazov.. sploh ne rabjo casopisja, si kar ministri privoscijo da lahko brez posledic lazejo in si zmisljujejo…

  6. Marko pravi:

    Kdor prenese Nedeljski dnevnik, tudi pri Expresu ne bo preveč trpel.

  7. ribič pravi:

    marko :))))
    bolj bi sicer pristajalo Nedeljski Udbovnik

    PS: Svet na Kanalizaciji A je pa itak poglavje zase.

  8. ribič pravi:

    popcorn;
    verjetno si mislil na Ropa

  9. Mittra pravi:

    @PopCorn - Želel sem povedati, da ne verjamem javnim občilom (novinarjem) in da moje življenje brez njih teče po mojem okusu in željah, srečno.
    Brez posledic pa danes lažejo tisti, ki imajo toliko denarja, da ga ne morejo porabiti in s tem tudi dejansko moč in oblast.
    Srečno.

  10. dele pravi:

    Toliko o naših neodvisnih medijih. Najprej novinarstvo, potem PR, sedaj pa kar za poslanko. Res fino!!!
    Kaj Katja Šeruga bo pa verjetno kandidirala v 3. volilni enoti? Dejte kej poročat no!!!!

  11. Fika pravi:

    Druga pot je novinar - zapornik - predsednik vlade.

  12. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    novinarka na TV postreže s podatkom, da v RS 30% investicij v zdravstvo ponikne neznano kam - politiki so pa ob tem “pametno” tiho ? _ _ _ BANDA !

Komentiraj