Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Vladno kadrovanje

22. avgust 2008 ob 15:56 | Denis Sarkić |

Prvi svetovalec za odnose z javnostjo v Kabinetu predsednika Vlade Valentin Hajdinjak je na novinarski konferenci, po 179. seji vlade, spregovoril tudi o zadnjih sklepih vlade in njenih novih imenovanjih oziroma po domače kadrovanjih v tem tednu.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. JB pravi:

    Če te želijo zaposliti oz. nastaviti za direktorja te pač bodo ne glede na to ali izpolnjuješ pogoje ali ne. Žugelj ni imel dovolj delovne dobe, zato ga bodo imenovali za vršilca dolžnosti npr. za pol leta in s tem si bo pridobil dovolj delovnih izkušen na primerljivem delovnem mestu.

  2. vrana pravi:

    Razpošiljanje janšistične politične propagande v 500.000 izvodih je nekaj najbolj podlega, kar si je lahko ta vlada izmislila. S tem so dokazali, da se lahko enačijo z nedemokratičnimi, diktatorskimi vladami nekdanjih komunističnih in fašističnih držav.

    Naj imajo svoje desne časopise - Reporter, Demokracija. In jih naj kupi in jim verjame, kdor želi. Ampak bombardiranje naših gospodinjstev s temi janšističnimi “brezplačniki” pa je absurd.
    Samo dve možnosti sta: Ali jih finacira tajkun (po katerih lažnivec janša tako rad pljuva. ali pa se financirajo iz davkoplačevalskega denarja. Oboje je v nasprotju z načeli, ki bi jih NAJ! zagovarjal janša.

    Popolnoma jasno je, da tudi levi politiki počnejo svinjarije in prav je, da se o njih poroča (seveda, če so dokazljive) . Ampak problem v teh “brezplačnikih” je nepristransko poročanje. Tej vladi se piše samo hvaslospeve, medtem, ko se politike, ki so na “napačni” strani popolnoma diskreditira.

    Prav zaradi tega je janšistična zalega vredna vsega sovraštva in zatiranja. Ljudje se moramo popolnoma distancirati od janševcev. Če poznate kakšnega janševca, ga izločite iz družbe. So namreč kuga slovenskega naroda. Zaudarjajo na en kilometer in sodijo v zaprt oddelek.

  3. Carlos Contreras pravi:

    Vrana, kultura, omika in prosveta naša bo osveta.

Komentiraj