Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Ste razpoloženi?

22. avgust 2008 ob 14:25 | Denis Sarkić |

Predsednik vlade Janez Janša, ministri Janez Podobnik, Milan Zver, Iztok Jarc in prvi vladni tiskovni predstavnik Valentin Hajdinjak so na novinarski konferenci po 179. seji vlade za Vest spregovorili o vzdušju pred, med in po seji vlade.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. angie pravi:

    Denis, všeč so mi tvoja luštkana vprašanjca in zalsti to, da se ne daš odgnati mrkim pogledom. JJ so spin doktorji najbrž že dopovedalii, da ti(oz. Vestovci) nisi/ste zgolj še ena nadležna muha, ki se - oprostite izrazu - pokakca na koncu vsakega uradnega dogodka za spoštovano javnost oz. novinarstvo, ampak tudi priložnost za droben nasmešek, simpatičen svetel trenutek. Da je ta izziv treba sprejeti in obrniti čimbolj sebi v prid. To je bilo opaziti že zadnjič v Zagorju, ko je kamera sledila ‘bežečemu’ premieru, dokler ni zavil nazaj proti njej, direktno v napad: kaj hošeč še od mene…… in se ob vprašanju o pozitivnih vibracijah Zagorja upel zasmehljati. OK.1::0 za JJja
    .
    Hajdi in drugi ministri spin doktorjev očitno (še) nimajo. Po Hajdijevi pogrebni faci sodeč, je bilo vzdušje na seji vladij smrtno resno. Pa čeprav si je zavezal tarozasto (pinki) kravatico, iz spoštovanja do vas, novinarjev.

    Denis, po moje je- glede kravat pri uardnikih - takole: tisti, ki je nimajo, so uradno sicer ne dopustu, ampak ker je predvolilno karkoližeje, morajo kljub temu hoditi v službo. če ne bi bilo volitev, bi se vsi lahko z dopusta šli korespondenčne seje, tako kot je bilo včasih, v prejšnjih letih.

  2. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    KAJ VSE SO OBLJUBLJALI _ _ _ _ _ _

Komentiraj