Monday 23. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Upravljati bolje

19. avgust 2008 ob 18:10 | Nejc Jemec |

Vodja poslanske skupine Socialnih demokratov Miran Potrč je na tiskovni konferenci z naslovom Slovenijo znamo upravljati bolje dejal, da namerava njegova stranka ob zmagi na volitvah povrniti zaupanje v poštenost in odgovornost politike in oblasti. Opozoril pa je, da bo glede na stanje, kakršnega bodo podedovali, za resen napredek potrebno ogromno dela, ki pa se ga ne bodo ustrašili.

Potrč je spomnil, da je bila ključna vloga koalicijske večine v državnem zboru oteževanje dela opoziciji. Za primer je navedel neustanovitev preiskovalne komisije glede prodaje deležev Mercatorja na zahtevo opozicije, izsiljevanja in zavlačevanja pri vnovični delitvi mest v delovnih telesih ob prehodu nekdanjih poslancev LDS, omalovaževanje mnenj zakonodajno-pravne službe, odstavitev predsednika orožarske preiskovalne komisije Milana Martina Cvikla itn.

Miran Potrč: “… zagotovila nazadovanje Slovenije v razvoju demokracije in pravne države.”

Nejc Jemec, Video: SD

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. nik pravi:

    Ubijalski komunjajzer, ki govori o gospodarstvu o upravljanju? Ne moreš vejeti,kaj takega niti v najbolj kulturno zaostali in banana republiki ne bi verjel nihče, ampak Slovenija je Slovenija, če ni krvavo rdeče ni verodostojno.

  2. medek pravi:

    Nik, a ti si pa fašistek iz Janševega bataljona?

  3. medek pravi:

    Po Potrčevih besedah znajo v SDS govoriti le o preteklosti, poleg tega pa si domišljajo, da edini lahko “ocenjujejo, kdo sme biti aktivist civilne družbe in katera civilna družba je ‘prava’”.

    http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/341910

  4. alja pravi:

    Še en dokaz nestrpnosti - človeka zmerjamo z ubijalcem! Res demokratično. :-)

  5. gorenjc pravi:

    Če bi ta človek resnično mislil, kar navaja, bi že leta 1991 poniknil. Torej, še naprej v stilu “rdeče propagande”, mogoče pa ljudje še vedno “prijemajo na udbo fore”.

  6. snežana pravi:

    medek, mislim, da je vsem jasno , da si pristaš novodobne udobo-mafije in torej kar tako naprej….

Komentiraj