Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

LDS u kransterdamu

18. avgust 2008 ob 23:35 | Urh Maček |

Mestni odbor LDS Kranj je predstavil kandidatki za poslanki v 4. in 5. volilnem okraju. To sta Darja Kovačič in Tjaša Filipčič. Kandidat v 6. volilnem okraju pa je sekretar poslanskega kluba LDS Dušan Vučko.

Predstavitev kandidatk in kandidata s strani sekretarja stranke Dorijana Maršiča:

O pristopu k reševanju problematike odvisnikov od drog:

Dušan Vučko: “… ko pa do tega pride je seveda potrebno na vse načine spodbujati ustaavljanje tako imenovanih rehabilitacijskih centrov, terapevtskih skupnosti in največ odvisnikov odvadijo odvisniki …”

Predsednica stranke Katarina Kresal o možnosti morebitne povolilne koalicije z SDS:

Katarina Kresal: “Morda, ko poslušamo besede Janeza Janše deluje, da je res zelo sredinski, zelo liberalen, da mu za njega res štejejo ljudje in uspehi Slovenije. Ampak to ni isti Janez Janša, ki smo ga poslušali zadnje štiri leta in jaz pač njegovim besedam ne verjamem in zato nikakor ne stavim na koalicijo z njim.”

Zaveza za realizacijo nekaterih državnih projektov, ki so ključni za razvoj in blaginjo Kranja, katero je predstavil vodje svetniške skupine LDS Kranj Andrej Dolenc:

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 17 x komentirano
  1. Diesel pravi:

    Bravo Katarina. Najbolj odločno si povedala za koalicijo SD - LDS - Zares…

  2. Tone pravi:

    Vidim, da je LDS v Kranju kar zavihal rokave in da so dobili dobre kandidate(ke) za poslance. Nisem pričakoval. Sem pozitivno presenečen.

  3. Robert pravi:

    Se ne reče v Kramsterdamu?

  4. Carlos Contreras pravi:

    Ne.

  5. medek pravi:

    Kresalka je mnogo nazornejša od Pahorja. Jasna in čista stališča. Odlično. In še vedno lepša :)

  6. JB pravi:

    Pa tale Dolenc res ni odrastu čeprav se je katapultiral iz MLD in je postal pomembnež v mama stranki LDS.

  7. nekdo pravi:

    Meni se zdi kar OK, da imajo tudi mlade, ki sodelujejo. Ker vse prevečkrat vidim same stare ate pa mame, ki odločajo o prihodnosti nas mladih. Vsebinsko je dobro povedal, bi pa lahko še malo izpilil nastop.

  8. fido pravi:

    Dolenc je ok

  9. JB pravi:

    @nekdo, fido
    pa kdo sta vidva? dolenc himself and chief štraus

  10. nekdo pravi:

    A ni Štravs prestopil v Zares? Vsaj po mojem da sem to nekje prebral.

    JB drugače se mi pa zdi, da imata vidva z Dolencem en spor, ker se iz tvojih zapisov zdi, da ga osebno poznaš.

  11. JB pravi:

    @nekdo
    Ma ne vem kam je Štraus prestopil ampak vem da je podžupan in kao iz kvote LDS. Vem pa, da so se mladi za kranj povezali z zares - to je pa struja sladojević, velov,… Dolenca pa bežno poznam a ne osebno in zatorej tudi ne moreva biti v sporu. Lahko pa imam subjektivno mnenje o nekom, katerega delo sem spremljal iz relativne bližine.

  12. Andrej Dolenc pravi:

    Sem videl, da se je malo razvnela debata ob tej novici. Kar nekaj se jih je nanašalo tudi name, zato se mi je zdelo prav, da se oglasim.

    JB če sem prav razbral iz tvojega pisanja si Kranjčan in aktiven v lokalni politiki. Morda se lahko ob priložnosti pogovoriva in vidiva, kako bi v Kranju kakšne stvari skupaj spremenili na bolje.

    Nekdo in Fido, hvala za podporo.

  13. JB pravi:

    @Andrej Dolenc
    Nisem Kranjčan in nisem aktiven v lokalni politiki.

  14. Andrej Dolenc pravi:

    @JB
    Škoda. V Kranju (in tudi drugje po Sloveniji) bi potrebovali več ljudi, ki jih zanima politika in imajo željo nekaj spremeniti. Ne glede na politično opcijo, ki ji kdo pripada ali do osebnih afinitet posameznikov.
    Upam, da se se vseeno kdaj osebno spoznava.

  15. Rok pravi:

    AD, moraš bit na tem forumu bolj previden. Tu se te lahko mimogrede oprime nalepka, da se prerad osebno spoznavaš s fanti. Čeprav niso aktivni … Pahor zaradi podobne epizode s Sarkićem samo še osorno zagodrnja in se ozre k drugim novinarkam, kadar začne Denis sestavljati vprašanje.

  16. Andrej Dolenc pravi:

    Rok, sam se z nalepkami ne obremenjujem. Zavedam se namreč dejstva, da mi jih bodo prilepili, pa če si to želim ali ne. Vedno rad spoznavam nove ljudi obeh spolov, ki imajo nekaj tehtnega za povedati in želijo kaj koristnega narediti.

    Zakaj pa ima Pahor zadrege, če ga Denis nekaj provokativnega sprašuje, pa mi ni jasno. Sem bil prisoten že na kar nekaj novinarskih konferencah, a moram reči, da je bil Denis eden redkih, ponekod celo edini, ki je sploh postavil kakšno relevantno vprašanje. Slovenija bi potrebovala več takšnih novinarjev kot je Denis in ostali novinarji na Vesti.si.

  17. joze pravi:

    Predlagam LDSu, da se preimenuje v LSD, saj bodo tako vsaj u Kransterdamu dobil nekaj glasov.

Komentiraj