Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Janšev govor

18. avgust 2008 ob 11:00 | Nejc Jemec |

Celoten govor predsednika Slovenske demokratske stranke Janeza Janše na festivalu SDS v Šentvidu pri Stični.

Janez Janša: “Imamo ekipo za prihodnjo vlado, ekipo, ki je v veliki meri v preteklem letu zelo uspešno igrala in zmagovala v evropski ligi …”

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 10 x komentirano
  1. kinky tone pravi:

    Jaz sem ZA …, jaz sem ZA …, jaz sem ZA … NAŠE.

  2. balkanboj pravi:

    Lepo se je naučil brat iz unih prozornih ameriških pripomočkov za netalentirane politike, ki niti pred svojimi ljudmi ne znajo zimprovizirat en usran govor.

  3. vrana pravi:

    Janšističnim izmečkom narašča podpora zaradi politične propagande - janševega tednika, ki ga financirajo iz našega denarja, potem pa pošiljajo na naše domove. To je nabolj nagnusna politična propaganda, ki se je ne bi sramovali niti stalinisti in nacisti.

  4. Carlos Contreras pravi:

    Ne vem, če je že kdo poiskal izvirni citat Vudija Jelena, zato ga prilagam: “Love is the answer, but while you’re waiting for the answer, sex raises some pretty interesting questions.”
    Torej, nobene zveze s tistim, kar je hotel Mesija povedati. Če sploh sam ve, kaj je hotel povedati.
    Mu pa predlagam nekaj drugih domislekov istega avtorja za prihodnje govore:

    “I prefer masturbation. You meet a better class of people that way.”
    “Having sex is like playing bridge. If you don’t have a good partner, you’d better have a good hand.”
    “Sex is only dirty if it’s done right.”
    “Sex and death are two things that come but once in my lifetime, but at least after death you’re not nauseous.”
    “(a) Socrates is a man. (b) All men are mortal. (c) All men are Socrates. That means all men are homosexuals. I’m not a homosexual. Once, some Cossacks whistled at me. I happen to have the kind of body that excites both persuasions.” Ja, vsi ga imajo radi.

  5. abc pravi:

    popušili boste haha

  6. medek pravi:

    Janša sekretar za izredne razmere. Kakšen zmeden govor, a tako hudo je že. Ja, tolele skropucalo pa je Janšev original, ker tako zanič ne more napisati nihče drug. Casar je nag.

    Žare lepotec, vedno je hotel biti prvi, Janša slepotec.

  7. medek pravi:

    JJ upravljalec izrednih razmer: http://www.youtube.com/watch?v=KkGjyBhAw3I

  8. medek pravi:

    Negativci bruhajo blato: 2.del
    Kaj počnejo naši negativci? Njihov poglavar je ves užaljen, ker sem njegovo veličino užalil z nekaj kritičnimi pripombami. In zato se mora maščevati. Nagnal je vse svoje pomagače, da najdejo kaj slabega, kaj blata za metanje. In brskajo in iščejo, pri tem jih nič ne moti, če uničujejo državne institucije, da bi le kaj našli, da bo gospodar zadovoljen. Pridni ter zastrašeni mediji bodo to že prenesli naprej. In nabirajo neresnice, polresnice, laži, vse jim pride prav, da je le blato za metanje. Pri tem gospodarju pridno pomaga jezični poslanec, ki svoje usluge rad ponudi vsakomur, ki si jih želi, če gre le za kaj slabega.
    In kaj so našli? To, kar lahko najdejo negativci. Zlobo. Vsebina ni važna, da bi le prizadeli koga. Spravili so se nad mojo prijateljico, ki mi je pred leti pomagala, ko sem bil sam v težavah. Potem je še sama zbolela za rakom. Že sedem let se zdravi, ves čas je v bolniškem staležu in zdaj invalidsko upokojena. V teh letih je prestala vse, kar zmore sodobna medicina: vrsto zahtevnih operacij, kemoterapijo, obsevanje in še kaj bi se našlo. Vsa ta leta sem ji stal ob strani, da bi zdržala. In šlo je za las. In nanjo so se zdaj spravili naši nadebudni zlobneži. Da bi škodovali meni. Kolateralna škoda jih seveda ne zanima.
    In nad koga so se še spravili? Nad mojega psa Brodija. Menda, naj ne bi sam skrbel zanj pač drugi. Pokojni Brodi se zdajle najbrž križa, ko tole opazuje. Zlobnežev nikoli ni maral. Sam pa sem ves čas mislil, da me bo kdo obtožil, da preveč skrbim zanj. Imel je prirojeno napako, zaradi katere je vsa štiri leta, ko je bil z mano, precej trpel. Dvakrat je bil operiran, zlasti druga operacija je bila huda. Nihče si ne predstavlja, kako težko sva se prebijala. Dolgo je močno krvavel, tako, da sem cele noči menjaval rjuhe po stanovanju, ker je bilo ves čas vse krvavo. Četudi v tistih časih sam nisem bil najbolj pri močeh, sem skupaj z njim prestal vse hudo, in to velikokrat. A vse sem delal sam. Veterinarji so ponujali, da bi zanj skrbeli na kliniki, a nisem želel, da bi bil tam sam, brez mene. In še marsikaj podobnega bi lahko naštel. In zdaj tile naši zlobneži spravijo ven velike novice, da izgleda kot da mi je država skrbela za Brodija. In potem, ko sva se skupaj resnično namučila, je lani jeseni žal preminul. Bil je velik pes, ne le po velikosti temveč tudi po srcu. Vse bi naredil zame, tako kot sem bil sam pripravljen vse storiti zanj. In največje zadovoljstvo mi je bilo, da sem šel lahko z njim na sprehod. Nikakor ne bi tega prepustil komu drugemu.
    Poveljniku naših zlobnežev očitno ni nič sveto. Ne država, ne morala. Samo on je pomemben in njegov položaj. Za vsako ceno. Kakšna pa sploh je cena lastne duše? Očitno premajhna.

    http://www.gibanje.org/index.php?id=2745

  9. alja pravi:

    Jao, Janša nižje res ne bi mogel…fuj!

  10. Carlos Contreras pravi:

    Tale govor bi lahko šel direktno v učbenike retorike. Želi delovati za stvar? Ja, seveda, za oné. Torej, za en kur’c.
    Lepše bi bilo, če bi Eva Irgl odplesala striptiz, napravljena recimo v nuno.

Komentiraj