Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Zelena okrepitev

14. avgust 2008 ob 16:59 | Urh Maček |

Minister za okolje in prostor Janez Podobnik je komentiral kanditaturo Mihe Jazbinška na kandidatni listi SLS - SMS. Podobnik pravi, da se ne počuti ogroženega s strani znanega zelenega zagrizenca, ter da je vsaka okrepitev na področju ekologije, okolja na jesenskih volitvah dobrodošla.

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. Norbert pravi:

    Še dobr, da so vsaj na Vesti nehal predvajat njegove komentarje…. SLSu bo pa zagotovo še kakega potencialnega volivca pregnal drugam.

  2. sanja pravi:

    no, enkrat za spremembo prebavljiv komentar Podobnika

  3. bazuka pravi:

    Meni se zdi, da je vsakršna povezava politike in ekologije nespametna, ker zadeva vse, tako leve kot desne in vse tiste vmes… Če ne bomo kaj storili v tej smeri bomo vsi brez prihodnosti. In Podobnik je z Jazbinškom naredil precej pametno potezo!

  4. lucka pravi:

    Politika je nedvoumno povezana tudi z ekologijo, ampak res je slednjo neumno povezovati le z določenim političnim prepričanjem. Politiki imajo moč, da dejansko naredijo nekaj na področju okoljevarstva in zato morajo tudi sodelovati. Še posebej na tem področju se morajo truditi za kompromise v prid ljudi. Več se o neki stvari razpravlja, več je rezultatov. Tako da bi morala tudi situacija na tem področju postati bolj zanimiva z Jazbinškom.

Komentiraj