Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Mavričen nastop

14. avgust 2008 ob 17:47 | Nejc Jemec |

Dobri kandidatni listi (SLS in SMS) izkušenih ljudi, kot je dejal predsednik Slovenske ljudske stranke Bojan Šrot, se je pridružil ljubljanski mestni svetnik Miha Jazbinšek. Predsednik stranke mladih Darko Krajnc je povedal, da je Jazbinšek velika pridobitev za listo, ki bo kandidirala na parlamentarnih volitvah, saj da gre za enega najizrazitejših “zelenih politikov” pri nas.

Glede na vse bolj izrazito poudarjanje okoljske tematike smo prosili za oceno ministrovanja okoljskega ministra iz vrst SLS Janeza Podobnika.

Miha Jazbinšek: “Okrepiti je treba ministrstvo. To je moj odgovor.”

Uvodne besede glavnih akterjev.

Bojan Šrot: “Vesel sem, da je tudi v Ljubljani lista zelo dobro sestavljena …”

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 12 x komentirano
  1. Jeti pravi:

    A ta zelene je pa kar zapustu?

    Očitno je Jazbinšek v vsem faliran… faliran arhitekt, minister, mestni svetnik in nenazadnje še faliran strankarski tovariš.

  2. Štrigon pravi:

    Po volitvah ga ne bo več.

  3. Carlos Contreras pravi:

    Po dolgih letih našel nov hlev?

  4. medek pravi:

    Ob podiranju starih s salonitom kritih zgradb v Celju so v luft vrgli oblak salonita, to je v bistvu teroristično dejanje.
    Podobnik sicer reče, da ni panike, da se to posede in potem voda spere. Ja, spere, hmmm. V tla, tepci, v potalnico in pa v živali in ljudi. Cikel Podobnik, cikel.

    Podobnik je samo za gnoj kidat, ampak kakor pravijo tam v njegovih krajih, da tile Podobniki niso za delati, so za z jeziki opletati.

    Kaj je kleriki menijo glede Cinkarne? Da nimajo denarja za sanacijo?

    Pobijalci medvedov, pobijalci čebel, sejalci gso, pesticidarji, onesnaževalci voda, ….

    Močna zelene komponenta, give me a break!

  5. soak pravi:

    Nisem ljubljančan, pa ne poznam lokalnih preferenc - kandidirati namerava v lj-Center?
    Meni iz province to bolj zgleda kot kontroliran samomorilski politični eksibicionizem.
    Quo vadis SLS?

  6. lucko pravi:

    Joj pa ne tega paranojika Jazbinska, saj ni sposoben povedat ene povedi ne da bi temo zamenjal vsaj 10x in pozabil kaj je v zacetku zelel povedati…

  7. ordinary pravi:

    zanimivo in pohvalno, da so jazbinska potegnil zraven. ljudska + zelena stranka. :) glede na to, da imajo najvec zupanov, je res potrebno kej tut v smeri odpadkov narest. ne samo v Celju, ampak se kje.

  8. G7 pravi:

    Če se je SLS še pred časom zdela obetavna in primerna stranka za neopredelitev ne levo ne desno, ji ob takšnem umskem “potencialu” človek nikakor ne more nameniti glasu brez da bi poprej opravil lobotomijo.

  9. bazuka pravi:

    Meni se tudi zdi pohvalno da so potegnili Jazbinška zraven! Stranki sta dokazali da sta ideološko neobremenjeni in odprti, kar je pomembna vrlina danes!

  10. pikapolonica pravi:

    Glede na vse bolj uničeno okolje, je res zadnji čas da se začnemo mnogo bolj ukvarjati kaj počnemo z našo ljubo Zemljo. Tudi jaz bi pohvalila pridružitev “zelenega politika” ter poseben posluh SLS in SMS za okolje.

  11. G7 pravi:

    @bazuka,pikapolonica

    Kolko je stalo in kako dolgo je trajal poseg?

  12. lucka pravi:

    Jaz pa mislim, da je izvrstna poteza, da bo Jazbinšek kandidiral pri SMS in SLS. Pa tudi prav je, da obe stranki s konkretnimi primeri kažeta zanimanje za skrb za okolje. Teh stvari se danes vsi še premalo zavedamo.

Komentiraj