Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Ekspres dobil oglase

13. avgust 2008 ob 14:25 | Denis Sarkić |

Danes je bilo zopet veselo in lahkotno branje na stranišču, saj je izšla nova številka brezplačnega tednika Ekspres. Novosti v uredniški usmeritvi skorajda ni, časopis pa je začel pridobivati tudi oglase, zaenkrat imajo enega majhnega na naslovnici in celostranskega v notranjosti časopisa. Ob prebiranju velikega intervjuja z ministrom za finance in prvakom stranke NSi Andrejem Bajukom, pod katerega je podpisana odgovorna urednica Barbara Smisl in članka o brezplačnih počitnicah nekdanjih partijskih veljakov, je pospešena prebava na straniščni školjki zagotovljena. Toplo priporočamo in komaj čakamo na naslednjo sredo!

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 58 x komentirano
  1. alja pravi:

    LOL :-)

    Drugače pa sploh nisem brala, je romalo takoj v koš.

  2. Carlos Contreras pravi:

    Vladimir Vodušek aretiran, ker je prebunkal ženo! Te ekskluzivne novice pa še niso objavili.

  3. alja pravi:

    Ne, ne, to je pa gnusna laž! :-)

  4. Zico pravi:

    Vsi medijski/spletni kritiki se lahko zavemo, da so naši posmehljivi komentarji v bistvu prispevali k ‘profesionalizaciji’ Ekspresovih vojačkov.

    Je pa urednica v Playboyu zapozirala na dveh skupinskih fotkah, poleg Oktank, pozira še z BBT. Ah, to neustavljivo radoživo slovensko podeželje.

  5. medek pravi:

    Vladimir prosi ženo naj pri Ruplu prosi za avdienci pri Janši, žena ga zavrne, ker je pač veleposlanica in se noče ukvarjati s slovenskimi novinarji in Vladimirju odnese mir in popeni. Krivec pa je Janša, ki ga je ničkolikokrat grdo zlorabil. Sproščena Slovenija ni kaj.

  6. janez pravi:

    O kumrofčani pa ste doživeli da se vaše svinjarije tudi objavijo le tulite nič ne pomaga poraz je vaš.

  7. alja pravi:

    To bomo pa še videli.

  8. opleteni jež pravi:

    nima SMISLa, mesje šarkić,
    če bi bil prispevek tako lep, kot je rit smislove, bi bilo ok.
    razvlečeno, neduhovito. humor je zahtevna stvar.

  9. analitik pravi:

    Ne razumem, čemu tako posmehljiv in zaničevalen odnos do nekega medija? Še par takih prispevkov in ne bom se več mogel znebiti vtisa, da tole ni drugega kot infantilna refleksija nekoga, ki je pač ljubosumen na kolege. Pač zavist in občutek lastne manjvrednosti, zaradi pomanjkljive lastne izobrazbe. Je to to?
    Ne vem no, ali vam je tega res treba?

  10. Denis Sarkić pravi:

    analitik, a ne razumeš, da delamo reklamo za medij, ki ga ne dobijo vsi v nabiralnik…

  11. alja pravi:

    Ha, svoj izvod z veseljem komu odstopim. :-)

  12. Rok pravi:

    Še vedno manjka reklama za Laško.

  13. simpatikus komunalis pravi:

    A je kakšn oglas za kolesa notri?Zdaj ko mesija veselo kolesari.Na rogu v rog.

  14. Lolek pravi:

    debilčki, debilčki …

  15. tovaris pravi:

    Men je prav fajn, da vidm kaj je pa v Ekspresu, ker pr ns dobimo samo Slovenski tednik. Oba sta pa itak uber alles. Namest Hribarja lohk zej preberem katerega od teh dveh cajtngov in se režim cel dan. Cela porcija humorja.

  16. ConnoC pravi:

    nekdo je dal dobro idejo, naj Lasko poskusi reklamo not dat, me zanima ce bodo rekli ne, oziroma, ce bodo bralci ob oglasu za lasko zaceli iskati tajkunske povezave hehe..

    smilijo se mi vsi, ki jim tak “rumeni” tisk ne povzroci slabosti…

  17. Sumnik & sicnik pravi:

    ConnoC - ne mole Lasko v vsakem lumenem tisku leklamo delat, sej bosko ni po zupi plplavu, ma dosti svojih casopisov, to bi bil plevelek financni zalogaj, ce bi se za eksples zaplavlu

  18. BORAC pravi:

    Mi v stranki Zares pozdravljamo prihod novega brezplačnika, ki bo prispeval k pluralnosti slovenskega medijskega prostora.
    V stranki Zares ne priporočamo branja časopisov na stranišču, ker je to zguba časa. Ustrezen prostor za branje časopisa je kavč, fotelj ali tudi šank.
    Ljudem s prebavnimi težavami priporočamo ustrezno zdravljenje, saj bo to prispevalo kvaliteti člankov, ki jih pišejo.
    Ekspresni pozdrav

  19. bavčaritate pravi:

    ooo, kak me je sprostilo.
    sicer pa predlagam civilno družbeno akcijo: vse kar dobimo v nahtkasl pa tega ne želimo, oz. gre za spam, veselo vrnimo nazaj v poštne nabiralnike. pa bomo videli, kako dolgo bo se pošti še ljubilo. :D

  20. ultraviolet pravi:

    bavčaritate: ena najboljših idej v zadnjem času!

  21. El Mundo pravi:

    Branje na stranišču je najbolje zapravljen čas, ko te nihče ne moti, ne težijio ti ne žena, ne otroci, pa še srati je lažje ob prebiranju takšnih debilnih brezplačnikov.

  22. mlad pravi:

    SPAM!

  23. nejas pravi:

    Jest bi pa take časopise prepovedala v kastlce dajat. Nej se nanje naročijo tisti, k hočjo, ne pa da moram zjutraj najprej bajuka s kastlca vršt. Sem pa poskusila tudi z akcijo “nepraznenja spema iz kastlca”, ampak mam očitno prezagnanga poštarja in preveč netolerantne sosede (ker se je poštar potrudu z razporejanjem pošte na in ob mojem nabiralniku.

  24. uničevalec rdečuhov pravi:

    Rdečaa drhal, česa se bojite ? Pa menda ne resnice o vaših komunjarskih dvoličnežev in poklicnih
    rdečih lažnivcev in prevarantov, ko so ljubo delavsko rajo ves čas vlekli za jajca in zapirali, sami pa
    potratno in zastonj uživali pridobitve revolucije.Sedaj šele murgeljskega palčka razumem, ko pravi , da se je nekoč boljše živelo.Seveda boljše za njega in njegovo komunjarsko drhal.

  25. marjeto pravi:

    uh, končno !

  26. alja pravi:

    Sovražnik rdečuhov, že to, da človeka imenuješ z drhaljo, pove o tebi dovolj.

  27. nogavička pravi:

    Najbolj zoprna reč za uničevalce, janeze, konce, ribiče … je dejstvo, da je na medijskem onemogočeno komentiranje :)

    http://medijski.blog.siol.net/2008/08/14/the-making-of-%c2%bbreporter%c2%ab-in-%c2%bbekspres%c2%ab-ana-jud-o-zakulisjih-desnega-novinarstva/

  28. alja pravi:

    Seveda, dr. Vezjaku so njim podobni po e-mailu in v komentarjih grozili z fizičnim nasiljem, pa je onemogočil komentarje. Logično.

  29. dahvor pravi:

    …če bi blo dovolj Turistov, bi še njim lahko kakšen Express dali, bi tako svetovno javnost prepričevali, prevajalci bi dosti dela imeli, lahko bi se hvalili, kaj vse ste si novega sami, lokalno, zmislili in Turisti bi brali in ne bi Lepot Narave spoznali, samo bistrost vlade bi občudovali, sigurno bi tudi lepe slike ble, videlo bi se, da se tudi na mace dosti dela…hehehe, Polna Luna gre, prihaja, Žene paste se, no, samo na jezik, pridno ga za zobmi držat, da ne bo medijska scena, v tej žalosti, bolj vesela … Slovenci že dolgo hodimo po info o Sloveniji-prej Yugoslaviji v tujino … se spomnim, kako sva z Atom, čist potiho, ker je bilo strogo prepovedano in, da ne bi sosed špijoniral, DW radijo poslušala…danes pa tv gledam, russija today je pa zginla ali pa jaz odpiram tv, ko je ni … tudi, če se mi kdaj zdi, da rešitve ni, jaz se držim te poti … bravo Walter _ v Šempetru ste tudi Lipo imeli ne, sej se je tako tisti taglavni lokal klical, ne, pismo nism siguren, tisti tm, ki je kovačič hit z njim startal, taprvo plače osebju najboljše na Primorskem zrihtal pol pa hotel Park takoj osvojil…hvala Walter, ker si mi, vibracijijo, tuning, spremenu…me v druge spomine porinu, me od realnosti odstavu …koliko bi le še lahko oglašali, če bi Slovenci toliko Turistov imeli, da bi Trg kot 4 miljone potrošnikov deloval-v dvo miljonski Državci -to bi blo oglaševanja potem in to takega-s profitom, ker bi blo treba oglas plačat in povpraševanje bi ceno dvignilo in ta bi veliko plačo garantirala -oglaševalcm in raznašal-cm…ne centimetre ampak k kot dolgovi zdaj, v metrih ali pa kilometrih … hehehe, sej še jaz, se ne bi v taki situaciji več znajdu, ne bi vedu, v katero smer bi se obrnu…ampak, ko je Sara medaljo dobila-prplavala, je blo dosti od Slovenije na vseh kanalih, v klubu so vsi vpili, kje je dejvor…,da Domovinco vidi.

  30. uničevalec rdečuhov pravi:

    jA HUDO BOLI IN PEČE ODKRITA RESNICA IN RESNICE O O BOLJŠEVISTIČNEM VSEOBILJNEM UŽIVANJU IN KOMUNJARSKIH PRIVILEGIJAH , KI JE ZA SLOVENSKE SMRTNIKE SAMO ODDALJENA PRAVLJIČNA DEŽELA .jA , TOVARIŠ IZ murgelj , lepo vam je bilo in vam jwe še !

  31. nejas pravi:

    uničevalec rdečuhov: jest (rdeča drhal so verjetno tisti, ki se ne strinjajo z desno politično opcijo, česar pravzaprav ne razumem, ker sama z “rdečo dobo” politično nimam veliko skupnega) se ne bojim zgoraj navedenih “podatkov” (nisem jih brala ne preverla - mi je za dvajset let nazaj precej vseeno, bolj me skrbi danes, ko vlada JJ, desna opcija pa nas - da bi nas odvrnila od danes? - stalno fila z napakami, ki so jih delali ljudje pred dvajetimi leti, GET THE FUC… OVER IT in nehajte današnje sranje opravičevat s preteklostjo!). Mi je pa zanimiv, da so članki očitno preveč subjektivni (al kakšni), če si morjo bogi “nasprotniki rdečuhov” svoj cajtng izdat, da se izražajo. Mogoče bi pa Hopla to objavu:)

  32. nik pravi:

    Zakaj neo-stalinistični agitatorji uporabljajo vest.si in Dnevnik v svoje namene tudi na drugih forumih? Ali imajo vaše dovoljenje?

    http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=180513

    Ali postajate propagandni organ Zaresa?

  33. nik pravi:

    Kako se kumunajzerji bojijo, da postane tudi Slovenija pluralistična država.
    Verjamem, pa da jim je težko, kajti so bili tako lepo navajeni na enoumje, da jim samo možnost, da jim bo nekdo usporaval jih vrže iz tira.

  34. nik pravi:

    nejas, beri pa udbomafijski Dnevnik, ideološko Maldino, tajkunska dnevnika Delo ali Večer, ali vse ostalo in boš zadovoljen kako je realnost prikazana.
    beri to kar si navajen brat in kar želiš , da je napisano.
    vem pa, da je zgodovinsko “post-komunističnemu” levičarju težko razumeti in sprejeti pluralizem in demokracijo.

  35. alja pravi:

    Ojoj, nekdo pa ima spet probleme, get a life man! :-)

  36. Carlos Contreras pravi:

    Oziroma eno babo. Pa ne Angelco.

  37. marjan pravi:

    Od časopisa do zmenkarij :-) Prava reč če ima sedaj Expres že oglase, mogoče jih bo imel kmalu še več, pač bolj boste rovarili, kako ni ok boljši bo. Kritika je dobrodošla, ker tudi slepa kura zrno najde,ali izpostavljajte pomanjkljivosti. Še vedno pa bo nekatere motila vsebina tako je življenje.

  38. marjan pravi:

    marjan pravi:

    12. avgust, 2008 ob 15:49
    Carlos Contreras pravi:

    11. avgust, 2008 ob 20:49
    Marjan, a je kaj drugače z desničarsko “civilno družbo”? Združenje ob Lipi sprave, Društvo za šolo po meri človeka, Nova slovenska zaveza, Katoliška cerkev? Ne se hecat!

    Je drugače, kdaj pa je kak duhovnik kandidiral za katero stranko ali predsednik oz direktor omenjenih civilnih združenj. No?
    Kreft je kandidiral za SD, Darko Štrajn pa za LDS. Ti je sedaj jasno o čem govorim?? Zato ne se hecat!

    Ja??

  39. marjan pravi:

    Denis, pa kok si ti faca, če bo sreča mila in te kje srečam te lepo pozdravim, pa to seveda misllim v kulturnem smislu. Ker pa žal jaz ne prejemam tednika, te lepo naprošam, da tudi prihodnjo sredo
    posnameš vsebino tednika.
    Že v naprej se ti zahvaljujem za tvojo nesebičnost in medijsko odprtost.
    Z najboljšimi pozdravi Marjan.

  40. Carlos Contreras pravi:

    A sta ta dva kdaj skrivala, čigava člana sta? Sta se kdaj skrivala za goloritnimi punčarami in študenti? Ne seri.

  41. marjan pravi:

    Nekdo, tako aktiven v politiki, kot sta omenjena gospoda. Se ne more pretvarjati kot del “civilne družbe”. Ali pa zakaj se reče civilna družba, popravi me, če se motim, ampak menda zato ker akterji takih združenj pač “niso” del aktualne politike in tudi ne kandidirajo za politične funkcije.
    V omenjenih primerih pa je opazen pojav, če nisi v politiki boš pa iz “civilne družbe” usmerjal politiko.
    Niti nima veze civilno ali politično samo da je “politično” Ok?

  42. Carlos Contreras pravi:

    Ne sledim več tej logiki. Gotovo ne drži, da civilna družba s politiko nima nobene zveze, v kolikor razumemo politiko kot urejanje javnih zadev. Problem nastane, ko politične stranke upravljajo s civilno družbo, ne pa tedaj, ko se člani civilne družbe politično udejstvujejo. Zgled: a je Fabijsko društvo v Britaniji politična organizacija ali del civilne družbe?

  43. / pravi:

    Pod temo “Aktualno” je notri članek o tem kakšne privilegije so imeli politični funkcionarji v skupni državi. Recimo razumel bi če bi bil članek o tem kakšne privilegije imajo politični funkcionarji v tem trenutku….aja saj res, njihova opcija je trenutno na oblasti; o aktualnih privilegijih se bo pisalo ko se bo oblast zamenjala (upam da jeseni).
    Zadosten razlog, da od sedaj sploh ne vzamem časopisa domov, ampak ga iz nabiralnika vržem direkt v koš za smeti.

    Se mi zdi da letos teli “zastonj” časopisi rastejo kot gobe po dežju….oziroma, mogoče jih niti ni toliko novih, ampak mi jih vsekakor več dobivamo v nabiralnik. Lani nismo dobili niti enega, zdaj pa Total, Ekspress, lovenski Tednik,..pa še kaj bi se našlo…..Pa tudi nasploh so se črnuhi kr razpasli s časopisjem….letos so še Mldinino kopijo “Reporter” začeli izdajati…

  44. alja pravi:

    / - Le zakaj brezplačniki? Voda jim pošteno teče v grlo. Niti poceni propagandna vojna s tajkuni (s katerimi so sami lep del mandata sodelovali) jim ne pomaga. Samo se vseeno bojim, da bodo spet zmanipulirali ljudi. Mene pač ne bodo.

  45. nogavička pravi:

    Pa sej nam (in vam!) je Ana Jud vse lepo razložila … nik obveščenost javnosti z informacijami, ki jih JJ ne požegna ali vsaj primerno komunikološko- trženjsko obdela, in ki najprej ne zakroži po trojčku od SDS, preko STA in do SDS, je pa “propaganda neo-stalinističnih agitatorjev”. Mogoče bi si Agitatorja prebral (še/že) enkrat da ti bo potem lažje doumeti koncept agitatorstva: to ni omejeno na svetovno nazorskost ampak na omejenost.

    Pluralizem niso vedno novi brezplačniki z jasno izraženo intenco: investicija v nadaljevanje mandata, pač; če ne zlepa, pa zgrda. Preberi si še Miheljaka in, če le nisi z eksistenco vezan na podjetje SDS, potem bi moral ob njegovem razmišljanju o propagandnem stroju edinih ta pravih postati zaradi deklarativnih skrbnikov za pluralizacijo medijev, vsaj rahlo, zaskrbljen.

  46. janez pravi:

    Kaj pa se kumrofčani toliko bojite če kdo napiše drugo plat zgodbe ? naprimer v novi ševilki Slovenskega tednika piše kako neka civilna družba opozarjan na napake v dodelovanju koncesij v zdravstvu a glej ga vraga v tej”civilni družbi” so sami bivši komunajzarji oziroma privrženci Pahorja

  47. alja pravi:

    Nisem po župi priplavala, da bi verjela takemu sranju, kot je Slovenski tednik. Se preveč cenim!

  48. severnik pravi:

    Očitno gre vse v franže,vladajoči nomenklaturi.Vse se vidi in podeželje več ni tako neumno,kot si mislijo vladajoči oligarji.očitno dosti je smeti pred njihovimi vrati,ki si ga še niso uspeili pomesti pod preprogo,zato smeti stresajo pred druge.Nomenklatura vodi vse kar je z podkupovanjem,preprodajo,korupcijo in orožjem povezano. Kolesariti po deželi tej vodji SDS je toliko pomembno,kot da bi sedaj v tem trenutku prvi sneg zapadel.JJ in njegovi očitno lovijo in še zadnjič poskušajo krojiti,vendar blaga počasi zmanjkuje.Zmanjkuje tudi volje nekaterim njegovim članom SDS,ki mirno in razočarani prestopajo v druge stranke.Priznati je treba ,diktature imajo počasi vsi dovolj.Nekateri se že kesajo in politične smernice si nove iščejo,vendar vladar jim skrivnostno še huje žuga.To pa,da so nekaterim rdečkarji še trn v peti,pa je po 17 letih samostojnosti največja bedarija,mnogi navadni ljudje po vsej deželi priznavajo,v so9cializmu smo bolje živeli,obljubili so nam sedanji vladarji marsikaj,dobili pa smo poglodane kosti,suh kruh in sovraštvo proti drugače mislečim.Vsi pa vedo povedati samo eno JJ ne sme več vladati.Volitve lahko samo preuredi kot samodržec Mugabe. In brez zamere.Vsem lep pozdrav.

  49. alja pravi:

    Seveda je bilo v tem mandatu ogromno nepravilnosti, za katere zdaj krivijo druge. Dokaz je že ta, da je bilo v tem mandatu 28 menedžerskih odkupov, a sprenevedavčki seveda za vse to krivijo druge. Da o orožju (tudi o orožarski aferi iz 90ih) ne govorimo. (pa tudi na sodelovanje z vodilnim slovenskim tajkunom pozabljajo) Vse manj ljudi jim verjame. Najhuje pa je seveda sovraštvo do drugače mislečih. Prav razspaslo se je po Sloveniji. Čas je, da se to spremeni!

  50. / pravi:

    @ janez: Slovenski Tednik…LOL LOL LOL ROFLMAO

  51. nogavička pravi:

    Janez, bom tvegal in te vprašal: kaj pa ti misliš o podeljevanju koncesij v zdravstvu na način kot smo ga deležni v zadnjem času? Kaj pa v primerjavi z menedžerskimi odkupi v tem istem zadnjem času? Kaj pa oboje v primerjavi s tajkuni, tajkunčiči in tajkunčicami?

    … kako je Lovšin kupil Interevropo? Vojaško plačico dosledno na vezane vloge v banki?!

  52. marjan pravi:

    Problem nastane, ko politične stranke upravljajo s civilno družbo, ne pa tedaj, ko se člani civilne družbe politično udejstvujejo.
    No saj, člani omenjenih strank upravljajo t.i “civilno družbo”.
    Ker če, kot kandidat ni bil izvoljen pa preko civilnih združenj podaja strankarske poglede.
    Meni se to ne zdi prav, komu drugemu se pač zdi ok.
    In kdaj je kak duhovnik kandidiral? V “najhujšem” primeru pozivajo volilce naj gredo na volitve in volijo!

  53. Carlos Contreras pravi:

    Ponavljam vprašanje: ali je Fabijsko društvo v Britaniji politična organizacija ali del civilne družbe?

  54. marjan pravi:

    Jej, Britanija. Kaj ko bi se držal domačih sfer. Fabijskega društva ne poznam zato ga ne bom ocenjeval. Žal ti potem ne morem odgovoriti. Lahko pa ti meni odgovoriš. Kdaj je kak duhovnik kandidiral? In zakaj se tebi zdi ok, da ljudje, ki jasno stojijo v strankarskih vrstah lahko vodijo “civilno družbo”?

  55. Carlos Contreras pravi:

    Ja, saj sem si mislil. Toliko o razgledanosti.
    Kolikor vem, doslej ni kandidiral noben duhovnik (razen menda dveh na listi SZDL leta 1990 pa seveda tistega propadlega jezuita, ki je Boga zamenjal za češpljo), ampak to sploh ni poanta. Zlizanost presvete Cerkve z aktualno desno oblastjo se kaže na vseh ostalih korakih - na volitve ji s kandidaturo duhovnikov sploh ni treba.

  56. Carlos Contreras pravi:

    Aja, pa zakaj sem Britanijo omenil? Prvič zato, ker tamkajšnje razmere zelo dobro poznam, in drugič zato, ker se ravno vi, SDS-ovci, stalno sklicujete na nekakšno “Evropo”, potem se pa pokaže, da ste bili kvečjemu na Ponte Rossu. No, mogoče kakšen še v Lurdu.

  57. marjan pravi:

    Dobro da poznaš razmere v VB. Morda bi v kakem naslednjem postu povedal kaj o Britanskem društvu. Sicer pa s teme sva že močno zašla, tudi po moji krivdi. Lp

  58. Matjaž Germ pravi:

    Denis, sam ste res naredili veliko reklamo Ekspresu.

Komentiraj